Horoscop Informaţia Zilei 01.11 | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei 01.11

Scris de I. Z., 01 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Simţi că inima ta bate mai tare, pentru că ţi se oferă mulţumiri sincere, cuvinte de recunoştinţă, precum şi şansa de a retrăi un sentiment demult uitat, sau poate chiar momentele tale de glorie. Eşti fericit pentru că ai realizat ceva, ce alţii nu au ştiut.

TAUR. Răspunsul cu o oarecare tentă oficială pe care îl primeşti de undeva astăzi, are un efect benefic asupra afacerilor tale, dându-le un nou avânt. Poate, vei primi aprobarea de care tocmai aveai nevoie să treci la o etapă superioară într-un proiect important.

GEMENI. Răsufli uşurat pentru că banii pe care i-ai aşteptat, ajung azi, în sfârşit la tine. Nu putem vorbi de o sumă exorbitantă, dar este tocmai suficientă pentru a acoperi nevoile de moment şi vei reuşi să-i împarţi în aşa fel încât să nu te bagi în datorii.

RAC. În sfârşit, eşti mulţumit de ritmul în care evoluează planurile tale. Îţi place nespus de mult să ajungi cât mai repede la rezultatele dorite, dar poate, ar fi mai bine să nu te grăbeşti, să urmezi paşii indicaţi, să nu scapi din vedere vreun detaliu important.

LEU. Nu te aventura chiar la prima sumă care ţi se propune, indiferent că este vorba de un job nou, ori vrei să cumperi sau să vinzi ceva, pentru că ai putea ieşi în pierdere. Dacă ai să mai negociezi piţin, sigur vei obţine un preţ semnificativ mai profitabil.

FECIOARĂ. Ai câteva cheltuieli mai mărunte de făcut, dar care adunate la un loc dau o sumă destul de frumuşică. Totuşi, nu e cazul să te îngrijorezi, chiar dacă suma nu e chiar neglijabilă, dar banii de care dispui vor fi suficienţi şi îţi vor mai şi rămâne.

BALANŢĂ. Veştile care-ţi parvin astăzi te vor pune serios pe gânduri. Nu vei afla lucruri nedorite, dar ceea ce ţi se va comunica te va determina să faci o alegere importantă, care va aduce schimbări majore atât în viaţa ta personală, cât şi a celorlalţi din jur.

SCORPION. Norocul îţi va surâde astăzi, de unde, probabil, nici nu te aştepţi, de aceea ar fi bine să nu refuzi nici acele oferte, care nu par prea promiţătoare. Ai putea rata o întâlnire, sau ai putea ocoli pe cineva, şi doar apoi să-ţi dai seama ce ai refuzat.

SĂGETĂTOR. O schimbare care apare astăzi poate pune capăt unei acţiuni care părea să meargă bine. Totuşi, norocul tău este, că nu ai investit încă prea mult în acest proiect, nici bani, nici timp şi nici energie, deci cel puţin nu ai de ce să-ţi pară rău.

CAPRICORN. Te simţi minunat oriunde mergi astăzi, pentru că eşti primit cu braţele deschise de toată lumea. Te bucuri de simpatia prietenilor, de afecţiunea neamurilor şi de o primire de excepţie peste tot şi ai şi tu o vorbă bună pentru toată lumea.

VĂRSĂTOR. Demult nu ai mai avut o zi atât de plină de satisfacţii! Oriunde îţi întorci privirea, vezi numai lucruri care îţi fac plăcere, dar adevărul este, că nu lumea s-a schimbat spre bine, ci viziunea ta a devenit în ultima vreme ceva mai optimistă.

PEŞTI. Cam greu reuşeşti să păstrezi dialogul pe un teren amiabil cu o anumită persoană, dar tu depui efort şi în cele din urmă vei reuşi. Vei restabili calmul într-o situaţie mai tensionată, iar cei din jur îţi vor fi recunoscători pentru că previi un scandal.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345