Horoscop Informaţia Zile (20 ianuarie 2022)

Scris de I. Z., 20 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Nu eşti cea mai bună companie astăzi. Scapă de negativism, pentru că, altfel, îţi poate crea probleme. De asemenea, ziua de astăzi nu este cea mai bună nici pentru cumpărături, aşa că ar fi bine să renunţi la această idee, dacă ai avut de gând aşa ceva.

TAUR. Ţi-ai putea îndeplini o dorinţă arzătoare pe plan sentimental. Poate fi o întâlnire romantică cu cineva cine ţi-a furat inima, o mărturisire la ceas de seară sau un mesaj care să-ţi pună sufletul pe jar. Important este că, în sfârşit, lucrurile încep să se mişte.

GEMENI. Dacă nu le poţi rezolva pe toate atunci când ai vrea nu este vina ta, ci pur şi simplu aşa se întâmplă în viaţă. Unele zile sunt mai dinamice, altele mai puţin, deci nu are niciun sens să-ţi asumi vreo responsabilitate pentru situaţii care nu depind de tine.

RAC. Racii sunt extrem de ambiţioşi astăzi, vor să fie cei mai buni şi să nu le-o ia nimeni în faţă. Temperează-ţi această dorinţă pentru că există riscul să te cerţi cu cineva din familie. Dacă eşti calm şi renunţi la ambiţii, ziua îţi va aduce doar beneficii şi fericire.

LEU. Ţi se prevesteşte o zi încununată de succes. Toate îţi merg ca pe roate, indiferent că este vorba despre locul de muncă, prieteni, sau relaţia cu partenerul de viaţă. În plus, dacă îţi vine vreo idee nouă de afaceri, astăzi este ziua cea mai potrivită pentru a-i da curs.

FECIOARĂ. O zi destul de agitată, cel puţin la locul job. Vei aştepta cu nerăbdare sfârşitul programului să ajungi acasă, la familie sau la persoana iubită. Astăzi nativii zodiei tale va trebui să se concentreze la toate de două ori mai mult decât într-o zi normală.

BALANŢĂ. Împlinirea unei vechi dorinţe ar putea prinde contur în viitorul apropiat şi poate chiar a sosit ziua în care vei afla vestea îmbucurătoare. Soseşte la magazin produsul pe care îl cauţi demult, ori poate, se scoate la vânzare casa sau maşina mult dorită.

SCORPION. Te aşteaptă o zi, cum ţi-ai dorit de foarte mult timp. Aţi făcut pregătiri intense pentru o surpriză sau pentru o călătorie. În sfârşit, vă adunaţi cu toţii la o masă, iar acum este momentul să vă bucuraţi de familie, de cei dragi şi de timpul petrecut împreună.

SĂGETĂTOR. Încearcă să fii cât de expresiv poţi, astăzi. Lasă-ţi emoţiile interioare să se dezlănţuie şi permite lumii din jurul tău să vadă asta. Cineva anume va fi fericit să cunoască adevăratele tale sentimente şi vei avea doar de câştigat dacă arăţi ce simţi.

CAPRICORN. Uneori, dacă ai nevoie de o zi uşoară, faci singur să fie aşa. Ai un control perfect asupra timpului şi a modului în care lucrezi, îţi faci munca aşa cum vrei tu. Nu te intimidezi în faţa unor oameni cu autoritate, căci ştii să vorbişte cu ei în mod firesc.

VĂRSĂTOR. Dacă te simţi mai sensibil sau mai emotiv azi decât de obicei, nu te lupta cu asta. Întoarce-te la familia ta pentru confortul de care ai nevoie. Chiar şi doar un scurt apel telefonic te poate face să te simţi mult mai bine, căci cei dragi te reîncarcă pozitiv.

PEŞTI. Ai avea nevoie de o discuţie sinceră şi profundă cu propria ta persoană, altfel problemele nu se vor rezolva prea curând. Prietenii sau familia te pot ajuta, dar soluţiile vin întotdeauna din interior. Ascultă-te cu atenţie şi vei şti ce e bine pentru tine şi ce nu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517