00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 02.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 03.15 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.30 Ne cheamă natura 05.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 10.00 Tabără de creaţie la Ocoliş 10.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 15.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 16.45 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 19.07.2019

Horoscop în 18 iunie 2019

HOROSCOP Informaţia Zilei 18.05

Ne aflăm în zodia gemeni.

BERBEC. Ai mari rezerve dacă e bine sau nu să porneşti pe drumul care ţi se deschide în faţă şi eşti parcă invitat să calci pe el. Nu ai încredere că duce la ţelul spre care ai pornit tu iniţial, deci înainte de a decide vei face investigaţii să vezi dacă nu mai există şi altă variantă.

TAUR. Visezi frumos şi, deşi în cazul tău optimismul se împleteşte foarte bine cu raţiunea, de data aceasta ai încredere în viitor. Eşti bucuros, zâmbeşti, faci planuri, iar ideile tale de astăzi vor fi de un real folos în viitorul apropiat, când începi să-ţi pui planul în practică.

GEMENI. Oricât ai amâna finalul unui proiect la care ţi-ai adus şi tu contribuţia, sfârşitul vine inevitabil. E momentul să-ţi iei un rămas bun elegant, pentru că va fi un final frumos, dar categoric, însă va lăsa în urma sa amintiri la care te vei gândi mereu cu mult drag şi cu mândrie.

RAC. Ai şansa de a revedea nişte persoane dragi, de care ţi-a fost dor şi ai fi vrut demult să le întâlneşti. Pe de altă parte, e posibil să îţi revină în minte un plan de odinioară pe care atunci nu aveai posibilitatea să-l dezvolţi, dar acum sunt întrunite condiţiile unui succes sigur.

LEU. Ai agenda plină de sarcini, dar îţi mai asumi şi altele noi, nu te dai înapoi de la nimic, nici de la cele mai dificile planuri. Te concentrezi eficient totuşi, calitatea ta principală e de a-i ghida pe alţii, de a da ordine şi sarcini, adică de a le spune celorlalţi ce să facă.

FECIOARĂ. Eşti foarte precaut în faţa unei perspective noi care ţi-a fost prezentată într-o coloratură superbă. Ceea ce ţi se arată e prea frumos, însă tu, chiar dacă ai enorm de multă încredere în oameni, ai şi o bogată experienţă în domeniu, deci studiezi bine oferta înainte de a o accepta.

BALANŢĂ. Te cam îndoieşti de credibilitatea unui coleg care îţi face promisiuni mult prea frumoase ca să fie adevărate şi caută să te amăgească. Parcă e prea amabil, te ajută fără să-i ceri sprijinul, dar lasă-l să facă dacă aşa vrea el, doar să nu-i acorzi totuşi prea multă încredere.

SCORPION. Te pregăteşti cu nerăbdare şi cu mare entuziasm de concediul ce se apropie cu paşi mari, îţi faci planuri şi abia aştepţi să vină odată. Chiar dacă nu va fi prea lung, va fi doar un weekend prelungit, vrei să pleci pe meleaguri îndepărtate, de care te simţi ataşat.

SĂGETĂTOR. Când vine vorba de conflictul dintre inimă şi raţiune, de obicei nu prea mai ştii de care să asculţi. Tu eşti o fire pasională, pui mare preţ pe ceea ce te atrage la prima vedere, rar se întâmplă să stai să analizezi profund situaţia, dar de obicei faci cele mai bune alegeri.

CAPRICORN. Te simţi extrem de satisfăcut când reuşeşti să pui cu botul pe labe un rival care şi-a făcut impresia că te poate învinge uşor. Nu te sperie nici ameninţările, nici tonul ridicat, tu abordezi o atitudine amabilă, dar fermă, ceea ce te ridică mult deasupra celor aroganţi.

VĂRSĂTOR. Te comporţi ca un executant ideal, care face doar ce i se spune sau ce i se dă voie să facă. Te supui ordinelor, nu faci nimic ce ar putea atrage pedepse, dar nu pentru că asta te-ar caracteriza, doar că de data aceasta aşa este mult mai comod şi te scuteşte de responsabilitate.

PEŞTI. Orice lucru minunat se termină odată, indiferent că este vorba de un concediu, de o şcoală sau orice altceva ce ţi-a făcut plăcere. A fost frumos, te-ai simţit bine, dar a venit finalul şi asta nu-ţi mai place. Acceptă revenirea la realitate şi poveste;te-le tuturor ce bine era.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.