Horoscop (9 ianuarie 2023)

Scris de I. Z., 09 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia Capricorn.

BERBEC. Te laşi condus către un drum mai bun. Se pare că există câteva persoane în preajma ta care fac cumva să îţi fie bine şi să evoluezi.

TAUR. Te simţi mai independent ca niciodată. Se pare că a venit momentul să pleci de la părinţi şi să locuieşti singur, pentru a te descurca şi fără ajutor.

GEMENI. ~ţi doreşti mai mult timp liber. În ciuda faptului că l-ai avut, se pare că încă nu ai făcut toate lucrurile pe care ţi le-ai dorit, aşa că profită de fiecare zi liberă.

RAC. Te afli în deplasare. Se pare că a venit momentul să te ocupi de anumite lucruri pe care le-ai dat uitării, însă sunt foarte importante pentru viitorul tău.

LEU. Eşti în căutarea adevărului. Simţi că o persoană apropiată te-a cam minţit în ultima vreme în legătură cu ceea ce fac. Există şanse mari ca aceasta să îţi pregătească o surpriză.

FECIOARĂ. Eşti nevoit să pleci din oraş, în interes de serviciu. În ciuda faptului că nu îţi face plăcere, vei lega adevărate prietenii cu anumiţi colegi de muncă.

BALANŢĂ. Ai tendinţa să fi mai atent la ceea ce fac. În plus, se pare că şi ceea ce spun începe să te afecteze pe persoanele din jur, aşa că devii mai prudenţi în această privinţă.

SCORPION. Participi la o şedinţă importantă. Se pare că vei afla lucruri ascunse legate de strategia utilizată, pe care până în acest moment, nu le cunoşteai.

SĂGETĂTOR. Vei avea o zi mai melancolică astăzi. În ciuda faptului că ziua de ieri a fost petrecută împreună cu familia, astăzi te simţi puţin singur.

CAPRICORN. Vei avea mici probleme de sănătate, din cauza stresului acumulat. Cu toate acestea, după o vizită la medic, totul se va adeveri a fi o simplă răceală.

VĂRSĂTOR. Ai o stare uşor depresivă. Se pare că tot ce trebuie să faci este să îţi petreci timpul alături de prieteni şi în compania oamenilor dragi.

PEŞTI. Eşti plin de energie şi dornic de a-ţi îndeplini scopul. Asta este ceea ce te va determina să îţi duci sarcinile la bun sfârşit, mai repede decât te aşteptai.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517