Horoscop (9 decembrie 2022)

Scris de I. Z., 09 decembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

Ne aflăm în zodia Săgetător.

BERBEC. Ţi s-a atribuit o sarcină pe care nu ai cum să o gestionezi aşa cum ai vrea tu, dar orgoliul tău specific nu te lasă să spui că ţi-e cam greu să o rezolvi. Depui un efort serios să arăţi lumii că poţi face faţă provocării şi vei şi reuşi, dar nu va fi deloc uşor.

TAUR. Discuţi despre dorinţele tale cu o persoană dragă, care te încurajează să-ţi duci planurile mai departe. Când ai susţinători şi vezi că lumea din jurul tău nu te critică pentru ceea ce ai de gând să faci, îţi dă încredere că eşti capabil să realizezi tot ce ţi-ai propus.

GEMENI. Apropierea unui eveniment cu o importanţă aparte pentru tine te face să te comporţi destul cam ciudat. Pe de o parte abia aştepţi să se întâmple, pe de altă parte parcă l-ai amâna puţin, iar contradicţia creşte mereu, încât nici nu mai ştii ce ai vrea.

RAC. Te afli în faţa unei decizii destul de importante, iar la rezolvarea problemei ai mai multe alternative. Nu te grăbi la prima variantă, evită cumva să spui chiar pe loc ultimul cuvânt, căci pe parcurs, mai pot apărea detalii noi, care ţi-ar putea modifica decizia.

LEU. Discuţiile purtate cu colegii de la locul de muncă se vor dovedi a fi benefice, pentru că deschid calea spre un nivel mai înalt al proiectelor începute. De data aceasta ai nevoie să te remarci, să te faci auzit pentru a-ţi putea duce proiectul la bun sfârşit.

FECIOARĂ. Viaţa de cuplu tinde spre normalizare, căci se pare că aţi găsit soluţia la problema care a dezechilibrat puţin relaţia voastră. Nu lăsaţi ca lipsurile materiale, neajunsurile, sau problemele de seviciu să vă influenţeze viaţa în planul sentimental!

BALANŢĂ. Nicăieri nu te simţi mai bine astăzi decât în compania celor dragi, ori acasă, în familie, ori cu prietenii care inspiră armonie şi echilibru. Schimbul de idei, de sfaturi sau de sprijin este la ordinea zilei şi ai pe cine te baza oricând, când este nevoie.

SCORPION. Răspunsul primit de la un specialist dintr-un domeniu în care tu nu deţii suficiente informaţii te cam dezamăgeşte puţin. Nu dispera, nu este cazul, nimic nu este pierdut, doar că vei fi nevoit să cauţi o altă modalitate în care să-ţi poţi atinge scopul.

SĂGETĂTOR. Demult nu ai avut o perioadă atât de plină de noutăţi şi de energie pozitivă, iar acest lucru te ajută să te manifeşti cu mai mult curaj. Apar şanse deosebite de a te remarca, deciziile tale sunt ascultate şi lumea te vede într-o lumină foarte favorabilă.

CAPRICORN. Te simţi minunat în compania persoanei iubite, care te răsfaţă cu gesturile sale de afecţiune, parcă aţi retrăi primele clipe ale dragostei voastre. Cu toate că aţi avea ce să vă reproşaţi reciproc, niciunul dintre voi nu vreţi să stricaţi această armonie.

VĂRSĂTOR. Eşti dispus oricând să-ţi asumi orice sarcină pentru cei dragi, chiar dacă eşti obosit, sau ai şi alte planuri importante pentru tine însuţi. Ori de câte ori o soră, un frate sau un prieten îţi cere ajutorul, tu eşti alături de el şi îi oferi sprijinul de care ar avea nevoie.

PEŞTI. Călătoriile nu sunt recomandate pentru tine astăzi, deoarece departe de casă ai putea da de situaţii neplăcute. Aglomeraţia, starea vremii sau a drumurilor, toate te îndeamnă să nu pleci la distanţe mari, deoarce norocul te pândeşte pe aici pe undeva.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517