Horoscop 7 decembrie 2019 | Informaţia Zilei

Horoscop 7 decembrie 2019

Scris de I. Z., 07 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ai suficienţi bani şi poţi face acte de caritate, pentru că te cuprinde spiritul generos al Crăciunului. Eşti de părere că, dacă ţie ţi-a mers relativ bine în acest an, prin acest gest ai putea să-ţi exprimi recunoştinţa pentru ceea ce ţi-a oferit soarta.

TAUR. O zi de weekend e tocmai binevenită pentru a te detaşa un pic de miezul unor evenimente şi să poţi înţelege mai bine ce se petrece. Îţi poţi face puţin timp să stai pe gânduri, să te consulţi şi cu alte persoane, să cauţi toate informaţiile necesare.

GEMENI. Nicicum nu-ţi ies treburile aşa cum ai fi vrut tu, pentru că se pare că eşti excesiv de critic cu tine însuţi. Nimic nu-ţi place din ceea ce realizezi, cu toate că ceilalţi sunt încântaţi, dar dacă ai fi puţin mai maleabil e foarte sigur că ţi-ar plăcea şi ţie.

RAC. Se naşte în mintea ta un nou vis şi, dacă te-ai şi apuca de treabă, ţi-ai putea atinge foarte repede ţelul propus. Prinzi un val ascendent care te ridică, dar totul ţine de spontaneitate, pentru că dacă stai prea mult pe gânduri alţii se pot băga înaintea ta.

LEU. Vei munci mai mult ca oricând, dar nu vei simţi deloc oboseala. Ba chiar la sfârşitul zilei vei mai avea şi chef de distracţie, căci vei reuşi să finalizezi tot ce ţi-ai propus pentru astăzi, chiar dacă nici tu însuţi nu ai crezut că vei reuşi să-i dai de capăt.

FECIOARĂ. Priveşti spre perioada următoare cu deosebit interes şi emoţii cât încape, pentru că pregăteşti nişte evenimente care te vor face să te simţi în al nouălea cer. Poate ai stabilit deja programul de sărbători, iar acum faci tot ce poţi să iasă bine.

BALANŢĂ. Ieşi învingător dintr-o situaţie conflictuală în care fiecare încearcă să-şi susţină poziţia. Nici tu nu te laşi mai prejos şi devii deosebit de convingător, dar nu te sperii şi niciodată nu te laşi intimidat de o exprimare mai dură sau de un ton mai ridicat.

SCORPION. Este agitaţie mare în jurul tău, dar veştile bune vor veni de departe, stând de vorbă cu persoane dragi de pe alte meleaguri. Poate pregăteşti o călătorie pentru perioada ce vine şi pui tot sufletul în fiecare detaliu legat de momentul revederii.

SĂGETĂTOR. Ai ocazia să stai de vorbă astăzi cu multe persoane interesante. Cu fiecare ai altceva de discutat, pe diverse planuri de activitate, aşadar va trebui să-ţi adaptezi modul de comunicare la stilul fiecăruia, însă pentru tine asta nu este o problemă.

CAPRICORN. Scapi de o emoţie negativă care te-a ţinut captiv câteva zile bune, ceea ce te face să te simţi mult mai relaxat. Se pare că ai aşteptat un răspuns sau o indicaţie necesară pentru soluţionarea unei probleme şi când apare te eliberezi de stres.

VĂRSĂTOR. În acest weekend se pare că iese soarele şi pe strada ta. Tu vrei să obţii un succes colectiv, dar reuşita va fi predominant a ta personală, iar prin acest gest vei reuşi să câştigi admiraţia unei persoane pe care până acum o simpatizai în secret.

PEŞTI. Ai putea ajunge undeva, departe de casă, într-un loc unde te simţi excelent şi ai vrea să mai rămâi puţin acolo. Poate fi doar o călătorie imaginară, citind o carte sau urmărind un film, dar te transpui într-o lume din care nu ai mai vrea să revii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517