Horoscop (6 martie 2023)

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

Ne aflăm în zodia Peşti.

BERBEC. Te pune pe gânduri o problemă mai veche, pe care nu ai soluţionat-o. Încearcă să nu îţi canalizezi toată atenţia pe această situaţie, fiindcă vei pierde concentrarea de pe parcursul zilei. Fii foarte receptiv cu oamenii din jur!

TAUR. Eşti foarte încântat de vacanţa la munte, însă trebuie să ai mare grijă la sănătatea ta. Evită să încerci lucruri pe care nu le stăpâneşti şi încearcă să mănânci cât mai echilibrat. Este momentul să te recreezi!

GEMENI. Te simţi confuz din cauza alegerii pe care ai făcut-o. Este recomandat să vorbeşti cu o persoană apropiată, căreia să îi spui întreg adevărul. Aminteşte-ţi ce te făcea fericit în copilărie şi încearcă să faci acel lucru!

RAC. Va trebui să ia o decizie foarte important. Evenimente neaşteptate sunt susceptibile să îngreuneze lucrurile, dar va trebui să cântăreşti totul pentru a decide ce este mai bine pentru tine.

LEU. La locul de muncă eşti felicitat, însă astăzi vei fi supus şi câtorva chestii. Este esenţial să asculţi sfaturile colegilor, chiar dacă ai dubii. Fii mai muncitor şi mai atent la ceea ce ţi se transmite!

FECIOARĂ. Starea ta de sănătate începe să fie precară, din cauza viciilor pe care le ai. Astăzi este momentul să consulţi un medic. Consultă-te şi cu familia despre ce ai putea face pentru a îţi îmbunătăţi stilul de viaţă.

BALANŢĂ. Este o zi foarte agitate pentru tine, însă un anumit moment din zi te face să zâmbeşti. Este esenţial să faci ceva romantic alături de partenerul de viaţă, fiindcă altfel relaţia se va răci.

SCORPION.  Treburile administrative îţi acaparează toată ziua. La sfârşitul zilei, vei primi o invitaţie în oraş, pe care trebuie neapărat să o accepţi. Fii foarte atent la subiectele pe care le abordezi!

SĂGETĂTOR. Întâmpini o problemă în trafic, din cauza neatenţiei. Este esenţial să îţi rezolvi problema dependenţei de telefon. Întâmplarea de astăzi a fost un semnal de alarmă pentru tine!

CAPRICORN. Astăzi este momentul în care începi un nou hobby, care se pare că îţi aduce multă bucurie. Ar fi benefic dacă te-ai gândi la o soluţie prin care această activitate să îţi producă şi un venit în plus.

VĂRSĂTOR. Este momentul oportun să îţi iei o pauză de la proiectele pe care le ai în desfăşurare şi să te relaxezi. O şedinţă de masaj este exact ceea ce ai nevoie. Momentele de singurătate îţi pot aduce liniştea de care ai nevoie!

PEŞTI. Simţi nevoia de o schimbare în locuinţă. Chiar dacă veniturile tale s-au mărit, este recomandat să nu cumperi ce nu ai nevoie. Sfaturile unui specialist îţi vor fi de folos, chiar dacă ai vrea să iei propriile decizii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517