27.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Ştefan Ressler, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liderii partidelor au fost la consultări cu preşedintele Iohannis.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Descendenţii familiei Karolyi la Carei 05.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 05.30 Cultură 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Ştefan Ressler, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liderii partidelor au fost la consultări cu preşedintele Iohannis.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Petrică Mureşan. 10.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiunii: Ştim să protejăm mediul? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Ştefan Ressler, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liderii partidelor au fost la consultări cu preşedintele Iohannis.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă, invitat: pr. Tiberiu Vălean. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Horoscop 6 decembrie 2019

Scris de I. Z., 06 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ai idei curajoase la serviciu şi le prezinţi cu fermitate în faţa tuturor. Nu ai dubii în privinţa posibilităţii de a le realiza, pentru că tu te bazezi pe nişte informaţii pe care le stăpâneşti foarte bine şi pe experienţa ta acumulată în decursul anilor.

TAUR. E agitaţie mare în jurul tău, dar aşa este cam peste tot astăzi, şi nu numai aşezarea stelelor face ca toată lumea să aibă nespus de multe de făcut. Însă, dacă îţi termini toată treaba acum, din timp, de sărbători vei putea sta liniştit, fără grija serviciului.

GEMENI. Toate merg strună astăzi, găseşti soluţii la orice şi când vezi ce bine îţi ies toate socotelile, ai curajul să începi să-ţi faci planuri noi. Îţi poţi demonstra uşor valoarea, iar cu această atitudine de învingător vei reuşi să-ţi atinge toate scopurile.

RAC. Ţi se conturează o zi mai relaxantă, când ai parte numai de veşti bune. Un zâmbet, o glumă bună, aşa cum obişnuieşti, te pun în lumină favorabilă, deci lasă laoparte orice gest negativ şi bucură-te de relaţia pozitivă pe care o poţi avea cu toată lumea.

LEU. Este o adevărată plăcere să cunoşti cât mai multă lume, să conversezi cu nişte oameni din alte ţinuturi. Tu pui mare accent pe comunicare şi informare, iar tot ce ajunge astăzi la urechile tale îţi satisface nevoia de a afla cât mai multe noutăţi.

FECIOARĂ. Vroiai să faci lucruri mari astăzi, dar parcă totuşi, astăzi nu este tocmai momentul potrivit pentru aşa ceva. Te simţi blocat într-o zonă în care nimic nu se mai mişcă şi nimic nou nu se mai întâmplă, deci profită de liniştea zilei şi odihneşte-te.

BALANŢĂ. Reuşeşti să te achiţi de o serie de datorii, fie financiare, fie morale şi te simţi parcă eliberat de o povară. De acum încolo, banii, timpul sau energia ce ţi-au mai rămas le poţi consuma în scopuri proprii, sau dacă aşa vrei, în favoarea altora.

SCORPION. Eşti răsfăţat în gesturi de afecţiune şi de simpatie, ceea ce te face să te vezi şi tu, pe tine însuţi, într-o lumină mai bună. Când toată lumea te apreciază, este şi firesc că ţi se umple sufletul de bucurie şi să ai mai multă încredere în ceea ce faci.

SĂGETĂTOR. Nu te hazarda să dai răspunsul la întrebarea care ţi se pune astăzi, pentru că eşti predispus să iei decizii pripite. Chiar dacă ţi s-ar solicita un răspuns imediat, fă tot posibilul să mai amâni puţin decizia până când vei înţelege clar ce se petrece.

CAPRICORN. Eşti antrenat într-o acţiune care îţi ia aproape tot timpul, dar nu îţi aduce niciun folos, nici material, nici sentimental. Pierzi prea mult timp cu ceea ce faci şi scapi din vedere că cineva drag ar dori ca acest timp să-l petreci mai bine alături de el.

VĂRSĂTOR. Numeri zilele până la sărbători, pentru că abia aştepţi să petreci câteva zile împreună cu cei dragi. Chiar dacă încă habar nu ai unde şi ce vei face, dar ştii, fără nicio îndoială, că vei fii cu persoanele care sunt extrem de importante pentru tine.

PEŞTI. Nu te poţi bucura pe deplin de veştile bune care îţi parvin astăzi, pentru că ai o problemă, pe care deocamdată nu ştii cum să o gestionezi. Dacă acum încă nu vezi soluţia, lasă totul pe mâine, căci ştii şi tu foarte bine, că noaptea e cel mai bun sfătuitor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.