HOROSCOP

Scris de I. Z., 07 decembrie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ţi se oferă posibilitatea să te implici într-o acţiune solicitantă. Deşi deţii toate resursele necesare pentru a te apuca, ai emoţii, dar fără nicio bază reală. Ai încredere în propria ta persoană în capacităţile tale şi totul va ieşi perfect!

 

TAUR. Munceşti mult, dar eşti foarte motivat să tragi tare, de vreme ce la capăt te aşteaptă o reuşită de toată frumuseţea. Este şansa ta de afirmare, momentul tău de glorie, când meritele îţi vor fi recunoscute şi eforturile răsplătite.

 

GEMENI. Nu subestima unele împrejurări, afirmând că acestea sunt banale sau depăşite. Exact în locurile pe care le cunoşti cât se poate de bine sau de la oamenii pe care îi ştii de-o viaţă poţi avea parte de cele mai interesante surprize.

 

RAC. Norocul îţi iese în cale exact când nici nu te-ai fi aştepta. Vei ieşi cu succes dintr-un impas major deşi ai fi fost tentat să-ţi accepţi eşecul. Nu eşti un ghinionist, deci nu dezaprecia propria ta capacitate de a depăşi momentul critic.

 

LEU. Deşi ideile voastre pot fi aceleaşi, modul de exprimare diferă de la un sex la altul. Deci chiar dacă partenerul spune alt ceva decât ceea ce vrei să auzi tu, caută-i esenţa, poate, doar cuvintele diferă, dar gândurile sunt identice.

 

FECIOARĂ. Eşti prins într-o activitate de rutină pe care o faci parcă mecanic şi de care, poate te-ai cam şi plictisit deja. Totuşi, nu e totdeauna aşa, sunt şi zile care aduc noutăţi, dar pentru asta tot tu trebuie să le rezolvi şi pe cele monotone.

 

BALANŢĂ. Îţi mai lipseşte un document pentru a trece la etapa următoare a unei afaceri. Nu te aştepta ca toate să meargă ca pe roate, dar sacrificând un pic de timp şi de energie vei obţine relativ uşor actul necesar să mergi mai departe.

 

SCORPION. Ţi se prevestesc nişte întâlniri cu persoane plăcute, a căror companie o preferi, pentru că te încarcă de energie pozitivă. Glumele nu vor lipsi, buna dispoziţie e la ea acasă, încât se creează o adevărată atmosferă de petrecere.

 

SĂGETĂTOR. Apare o piedică, care nu te lasă să te apropii de scopul pe care ţi l-ai propus. Însă, pentru o fire hotărâtă, ca tine, acest de hop nu constituie niciodată un impediment major, rezolvi problema, una-două şi mergi mai departe.

 

CAPRICORN. Dacă ai reuşit să aduni nişte bani în contul tău, ai toate şansele să obţii ceea ce-ţi doreşti. Că e vorba de un obiect mult dorit, sau de o poziţie superioară într-un grup, te simţi mai sigur pe tine atunci când ştii că ai un ban în buzunar.

 

VĂRSĂTOR. Eşti emoţionat pentru că intri în contact cu un grup mai mare de oameni. Însă, când vei vedea ce bine te primesc tovarăşii tăi şi ce bine te descurci în compania lor, vei scăpa de temerile iniţiale şi vei deveni unul de-al lor.

 

PEŞTI. Nimereşti într-un mediu unde legea şi ierarhia îşi spune cuvântul. Nu te poţi împotrivi cu ceea ce ţi se spune, dar norocul tău e, că nici nu cauţi. Îţi place şi ţie ca toate să meargă aşa cum trebuie, deci nu te opui cu niciun ordin.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517