Horoscop (4 ianuarie 2023)

Scris de I. Z., 04 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia Capricorn.

BERBEC. Ai în vedere o veche propunere de muncă. Astfel, deşi nu aveai în plan, există şanse mari să îţi schimbi locul de muncă, având parte de mai multe beneficii. Îţi vei da seama merită să îi acorzi încredere.

TAUR. Participi la o ieşire în oraş, alături de colegii de muncă. Se pare că vei descoperi mai multe amănunte pe care, până în acest moment, nu le cunoşteai.

GEMENI. Chiar dacă în anturajul tău acum totul oscilează între alb şi negru, bine şi rău, da şi nu, cu discernământ vei reuşi să alegi dintre ele şi să iei decizia corectă. Nu eşti nevoit să acţionezi la prima idee care îţi vine în minte, deci lasă-ţi timp pentru a cântări.

RAC. Merită să asculţi părerile celor cu care intri în contact astăzi, pentru că ideile pe care ţi le transmit pot avea un efect pozitiv asupra planurilor tale. Nu ai nici tu de unde să le ştii pe toate, deci dacă cineva îţi face o propunere, îţi dă un sfat util, foloseşte-te de el!

LEU. Te afli într-o perioadă nu tocmai prielnică pentru reputaţia ta. În ciuda faptului că ai muncit mult, se pare că vei intra în anumite conflicte care îţi vor da înapoi evoluţia.

FECIOARĂ. Termini fugitiv sarcinile pe care le aveai de făcut pentru ziua de astăzi. Astfel, vei putea pleca mai repede acasă, pentru a putea petrece timp alături de persoana iubită.

BALANŢĂ. Eşti cam debusolat la serviciu, pentru că nu ştii încotro să-ţi dirijezi planurile. Nu apare nimic care să-ţi indice direcţia cea bună, care te va duce cât mai repede la ţelul propus, dar nu este cazul să disperi, în curând o vei găsi şi singur, fără ajutor.

SCORPION. Trebuie să alegi un drum bine stabilit. Astfel, vei putea continua să-ţi faci următoarele alegeri, pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti.

SĂGETĂTOR. Alegi să parcurgi calea uşoară pentru a-ţi atinge scopul zilei. Deşi o vei face cu brio, vei realiza mai târziu că era mult mai bine dacă alegeai calea puţin mai dificilă.

CAPRICORN. Vrei să îţi schimbi locul de muncă. Deşi credeai că este exact ce ai nevoie, se pare că atmosfera nu te face să te simţi atât de bine.

VĂRSĂTOR. Nu dai randament făcând lucruri obligatorii, în care libertatea ta de mişcare şi de decizie ţi se reduce la zero. Dacă vezi că aşa chiar nu merge, tu singur trebuie să-ţi soliciţi independenţa, căci ştii bine că nimeni nu-şi va ridica cuvântul în locul tău.

PEŞTI. Te simţi cu un cap deasupra tuturor şi nu degeaba, pentru că realizarea unui proiect deosebit te va scoate în evidenţă. Lumea va auzi de tine în termeni elogioşi pentru că de data aceasta vei realiza ceva special, ce alţii din anturajul tău nu au mai reuşit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517