Horoscop (22 noiembrie 2022)

Scris de I. Z., 22 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ne aflăm în zodia Scorpion.

BERBEC. A apărut o neînţelegere în familie. Învaţă să fii mai obiectiv şi nu ezita să îţi spui punctul de vedere sincer, atunci când ţi se cere. Rezolva situaţia cu diplomaţie şi calm şi totul va fi bine.

TAUR. Ai primit o veste minunată din partea persoanei iubite. Vei pleca într-o vacanţă, într-un loc în care îţi doreai de ceva timp să ajungi. Bucură-te de experienţă şi documentează-te despre locaţie. Poţi în sfârşit să te relaxezi, după o perioadă stresantă.

GEMENI. Ar fi esenţial să îţi faci un set de analize, deoarece nu ai fost în apele tale în ultima perioadă. Fa-ţi mai mult timp pentru sănătatea ta şi fă mai multă mişcare. Astăzi este o zi a încercărior pentru tine, aşa că ia totul ca atare şi fii curajos cu ce urmează.

RAC. Primeşti o veste care te nelinişteşte din partea familiei. Încearcă să nu te mai gândeşti aşa mult şi axează-te pe ce ai de făcut astăzi.

LEU. Apare o situaţie neaşteptată la locul de muncă, însă vei reuşi să faci faţă, dacă te concentrezi. Este recomandat să ceri ajutorul, dacă e cazul. Nu îţi mai neglija viaţa personală!

FECIOARĂ. Te-ai certat cu partenerul de viaţă din cauza neînţelegerilor din trecut. Ar fi bine să vă gândiţi mai atent la ce vă doriţi unul de la celălalt. Nu ar strica să staţi puţin mai separat, măcar câteva zile.

BALAN|Ă. Ai primit un cadou neaşteptat, din partea unei persoane dragi. Este momentul să o apreciezi mai mult, chiar dacă ai avut câteva dubii. Petrece mai mult timp cu prietenii, pentru că i-ai neglijat în ultima vreme.

SCORPION. Primeşti o nouă propunere la locul de muncă. Analizează cu atenţie situaţia şi consultă mai multe opinii. Nu te avânta în ceva total diferit de ceea ce faci. Este recomandat să fii foarte receptiv şi să te gândeşti bine şi la partea financiară.

SĂGETĂTOR. Ai cheltuit foarte mulţi bani în ultima vreme. Ia o pauză de la cumpărături şi începe să strângi bani pentru Crăciun. Evită să mai împrumuţi bani, mai ales de la prieteni.

CAPRICORN. Ai aflat o veste neaşteptată din partea unui membru din familie. Fii foarte atent cum reacţionezi, deoarece poţi să fii interpretat greşit. Nu ezita să îi oferi sfaturi, însă nu uita să fii diplomat şi calm în discurs. Deşi ţi-a tulburat ziua, axează-te în continuare pe ce ai de făcut, deoarece este zi importantă pentru viaţa ta personală.

VĂRSĂTOR. Relaţia de cuplu s-a îmbunătăţit în ultima perioadă. Nu îi mai reproşa atâtea lucruri persoanei iubite. Gândeşte-te ce cadou frumos îi poţi oferi, fără vreo ocazie. O escapadă romantică ar fi perfectă pentru voi doi, dar nu uita să ţii totul surpriză. Fii chibzuit cu banii, fiindcă sunt şanse să apară o cheltuială neprevăzută.

PEŞTI. Te simţi nemulţumit de propria persoană, din cauza rutinei. Este momentul să devii mai activ şi să îţi găseşti un nou hobby. Consultă-te cu prietenii tăi, pentru recomandări. Fii curajos şi încearcă să îţi faci o schimbare de look, pentru că te va face să te simţi mult mai bine.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517