Horoscop (21 ianuarie 2023)

Scris de I. Z., 21 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Vei avea parte de un început de zi plin de surprize, datorită unei propuneri venite din partea unui coleg de muncă.
Aşadar, eşti nevoit să îţi asculte intuiţia în luarea unor decizii.

TAUR. Te vei bucura de o zi liniştită la birou, deoarece vei reuşi să pui la punct detaliile unui proiect care nu mai putea fi amânat.

GEMENI. Eşti extrem de binevoitor cu toate persoanele din jurul lor. Deşi vei întâmpina diverse situaţii, vei reuşi să îţi păstreze calmul, răbdarea şi zâmbetul pe buze.

RAC. Vei avea o zi neaşteptat de bună la serviciu, datorită spiritului dezvoltat de organizare şi experienţei de care dai dovadă întotdeauna în gestionarea activităţilor.

LEU. Te vei trezi cu faţa la cearşaf astăzi, din cauza oboselii care a reuşit să se acumuleze în ultima perioadă. Eşti sfătuiţi să îţi iei măcar o zi liberă de la locul de muncă.

FECIOARĂ. Te vei confrunta cu diverse complicaţii la locul de muncă, un motiv putând fi problemele de sănătate pe care le cunoşteai, însă ai amânat de fiecare dată rezolvarea acestora, sperând în continuare că vor trece de la sine. Trebuie să ai grijă de sănătatea lor, şi să mergi la un specialist ori de câte ori simţi nevoia.

BALANŢĂ. Porţi în suflet o mare suferinţă pe care nu ai reuşit să o alungi. Eşti sfătuit să vorbeşti cu cineva despre lucrurile care te apasă, pentru a te elibera de stres şi pentru a-ţi recăpăta liniştea şi buna dispoziţie.

SCORPION.  Vei face un salt extrem de important pe plan profesional, deoarece există posibilitatea de o mărire de salariu, sau mutarea la un alt loc de muncă. Totodată, vei reuşi să regleze o situaţie financiară, să achiţi ratele, facturile şi, eventual, să ceri amânarea unei rate.

SĂGETĂTOR. Eşti mai mult decât pregătit de a bate palma pentru un contract, putând fi unul de colaborare, sau a unei vânzări de proprietate, pentru a beneficia de altceva în schimb. Indiferent de situaţie, vei simţi nevoia să te sfătuieşti cu partenerul de viaţă.

CAPRICORN. Te vei trezi cu o stare plină de energie, deoarece ai şanse să faci tot ceea ce ţi-ai propus. Cu toate astea, nu trebuie să porţi astăzi discuţii în contradictoriu cu colegii de muncă sau partenerii de afaceri, şi nu trebuie să faci promisiuni dacă nu eşti sigur de ele.

VĂRSĂTOR. Vei primi o propunere de colaborare sau asociere într-o afacere de succes chiar de la un prieten. Cu toate astea, eşti sfătuiţi să nu iei decizii astăzi, însă, poţi lua în considerare dorinţele partenerului de viaţă.

PEŞTI. Trebuie să te abţii din a pune sare pe rana unui prieten apropiat care trece prin momente grele. Aşadar, este bine să încerci să te transpui în locul persoanelor care sunt judecate, măcar pentru o secundă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517