Horoscop (20 decembrie 2022)

Scris de I. Z., 20 decembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

Ne aflăm în zodia Săgetător.

BERBEC. Cauţi să eviţi forfota din jur, să nu te bagi în locurile aglomerate, dar parcă toată lumea s-ar aduna mereu acolo unde ai şi tu de lucru. Ai prefera să-ţi amâni treburile, dar sărbtorile se ţin la dată fixă şi orcum, chiar dacă ar avea loc mai târziu, tot aşa ar fi.

TAUR. Ai stat ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment demult anunţat care acum iată, se deschide în faţa ta ca o nouă provocare interesantă. Tocmai pentru că ştiai că va avea loc, te-ai pregătit suficient şi teoretic şi sufleteşte, deci ai să-i faci faţă cu succes.

GEMENI. Te simţi excelent pe oriunde mergi astăzi, pentru că eşti primit de toată lume cu braţele deschisea. Te bucuri de simpatia prietenilor, de afecţiunea rudelor şi de o primire călduroasă peste tot, căci ai pentru toţi un zâmbet, o vorbă bună şi o atitudine jovială.

RAC. Ceea ce începe azi nu va ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educă-ţi răbdarea pentru a urma un parcurs lung şi deloc simplu. Vei finaliza cândva, fără îndoială, căci deţii toate resursele necesare pentru un succes, doar că mai ai câteva etape de parcurs.

LEU. Nu eşti în apele tale astăzi, nici starea ta fizică nu este grozavă, şi nici anturajul nu e mai vesel ca să-ţi distragă atenţia. Nici vorbă de optimism, eşti puternic influenţat de compania nefastă în care ai nimerit, dar faci tu ce faci şi îi înveseleşti tu pe cei din jur.

FECIOARĂ. Cât de multă bunătate poţi avea, oare? Unii vor fi tentaţi să îţi încerce limitele şi te atacă, te critică, te judecă întruna până când oricine altcineva ar claca şi ar răbufni, dar tu eşti capabil să mai şi zâmbeşti. Tu ştii să rămâi calm în orice situaţie.

BALANŢĂ. Vrei să cumperi ceva, să faci cuiva o surpriză, dar nu te opri la prima variantă. Este o perioadă în care ai la dispziţie nenumărate posibilităţi de a face pe cineva fericit, iar tu, cu ingeniozitatea ta ai să găseşti acel ceva cu care să-l surprinzi cel mai plăcut.

SCORPION. Visezi frumos iar visele tale îi implică şipe cei dragi, pentru că acum cea mai imprtantă este familia. Stai de vorbă cu partenerul de viaţă despre o perspectivă nouă spre care ai dori să porneşti şi, dacă şi el este de părerea ta, vei trece imediat la fapte.

SĂGETĂTOR. Deşi eşti sensibil la orice stimul negativ, ar trebui să te menţii tare pe poziţie şi să nu te laşi afectat de nimic neplăcut. Dacă ai să cauţi motive de supărare, sigur vei găsi, ca atare numai de voinţa ta depinde dacă ziua va fi liniştită sau plină de griji.

CAPRICORN. Conştiinţa nu te lasă să nu spui lucrurilor pe nume sau să nu recunoşti adevărul. Consideri că, pentru a nu-ţi crea cine ştie ce motive de remuşcări, cel mai bine e să spui. Mai bine zici acum ce te macină şi te eliberezi ca prin farmec de această stare.

VĂRSĂTOR. Sărbătorile bat la uşa ta, iar tu mai ai o serie de treburi de rezolvat şi acasă şi la job şi parcă începi să te panichez. Păstrează-ţi calmul, nu ai niciun motiv de stres, însă, doar dacă nu te laşi furat de disperare îţi poţi organiza suficient de bine treburile.

PEŞTI. Nu reuşeşti să te integrezi în atmosfera din jurul tău, de parcă n-ai prea fi în apele tale. Ceilalţi se pregătesc de sărbători, dar tu nu-ţi găseşti locul în acest mediu. Poate starea ta fizică nu e la cote maxime sau un-ţi place cum vor ei să-şi petreacă Crăciunul.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517