Horoscop (2 mai 2023)

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. Vei avea o mulţime de treabă pe parcursul zilei. Ai o programare pe care trebuie să o onorezi şi de care ţi-ai adus aminte pe ultima sută de metri, iar acest lucru îţi va da programul peste cap.

TAUR. Nu eşti tocmai în apele tale, iar acest lucru se poate datora unei discuţii pe care ai avut-o recent cu o persoană din familie şi care ţi-a spus că nu se află într-o stare prea bună din punct de vedere al sănătăţii. Ai încredere că totul va fi bine.

GEMENI. Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare pe parcursul zilei. Vei avea de rezolvat o serie de neînţelegeri la locul de muncă, care te vor obosi din punct de vedere fizic şi psihic.

RAC. Vei avea parte de o zi bună, în ciuda primelor semne ale dimineţii care nu s-au arătat a fi prea bune. La finalul zilei vei descoperi chiar că a fost o zi productivă pe parcursul căreia ai rezolvat o mulţime de lucruri.

LEU. Azi este o zi bună pentru investiţii. Dacă ai o sumă de bani puşi de-o parte, acum este momentul să o investeşti pentru o scoate un profit generos.

FECIOARĂ. Ce-a de-a doua zi a lunii mai te găseşte într-o formă de invidiat. Debordezi de energie, iar încrederea în propriile forţe îţi va aduce un potenţial partener de viaţă.

BALANŢĂ. Îţi planifici încetul cu încetul vacanţa de vară, iar acest lucru te ajută să treci peste această perioadă aglomerată cu gândul că la un moment dat o să fie în sfârşit pe o plajă, la soare şi cu un cocktail în mână.

SCORPION.  Ziua de azi nu te prinde într-o formă tocmai bună. Probabil ai petrecut mai prea mult weekendul trecut, iar acum ai nevoie de o perioadă de refacere.

SĂGETĂTOR. Vei avea parte de un episod fericit la locul de muncă, ce îţi va aduce admiraţia şi aprecierea celor din jur.

CAPRICORN. Acordă o mai multă atenţie stării tale de sănătate. Corpul tău îţi oferă diferite semne conform cărora ceva nu este în regulă. Trebuie doar să le asculţi şi să faci o schimbare în viaţa voastră.

VĂRSĂTOR. Îţi vei petrece ziua în compania unui prieten vechi pe care nu l-au mai văzut de foarte mult timp. Această întâlnire te va tulbura totuşi deoarece vei observa anumite schimbări la care nu te-ai fi aşteptat.

PEŞTI. Ai parte de o perioadă prielnică din punct de vedere sentimental. Astfel, dacă încă nu eşti într-o relaţie, ziua de azi te-ar putea aduce faţă-în-faţă cu sufletul tău pereche. De asemenea, dacă eşti cuplat cu cineva, atunci te veţi bucura de numeroase momente romantice pe parcursul zilei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517