Horoscop (2 februarie 2023)

Scris de I. Z., 02 februarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Ţi se deschide o nouă perspectivă şi ai alături persoane care te încurajează să mergi în această direcţie şi te ajută la nevoie. Adevărul e, că şi ţie îţi place ceea ce se conturează la orizont, dar tu eşti mai precaut şi nu te laşi convins, până nu ştii că merită.

TAUR. Afacerile tale pot cunoaşte o nouă dimensiune, ca şi cum s-ar auzi de tine la un nivel mai înalt. Iar, dacă nu e vorba de vreo afacere de succes, atunci, probabil că ţi se prevesteşte un serviciu mai bine plătit, un premiu sau poate, chiar o majorare a salariului.

GEMENI. Sfera călătoriilor este foarte animată în zodia ta, nu poţi sta într-un loc aproape nicio clipă, căci ai vrea să ajungi în cât mai multe locuri. Aproape toată ziua eşti pe drum, dar seara te prinde cu toate treburile rezolvate, ceea ce îţi oferă multă satisfacţie.

RAC. Munceşti mult, dar, cu toate că trebuie să judeci bine, nu îţi rămâne prea mult timp să stai pe gânduri. Eşti o fire iute în raţiune şi decizii, acesta fiind de fapt salvarea ta în cazul de faţă, căci dacă ai fi mai comod, probabil că nu ai reuşi să te incadrezi în termen.

LEU. Parcă ai fi devenit mai îndrăzneţ în dragoste decât de obicei, iar aşa ai putea profita pe deplin de şansele ce ţi se ivesc azi. Altădată ai fi aşteptat ca persoana vizată să facă primul pas, dar de data asta vei adopta o nouă strategie de a te apropia de acel cineva.

FECIOARĂ. Îţi intră nişte bani în cont, o sumă destul de frumuşică, dar de acum încolo va trebui să te obişnuieşti să-ţi gospodăreşti mai bine veniturile decât până acum. Poate, îţi cumperi ceva pe rate, faci o investiţie, sau ai de gând să faci economii pentru ceva.

BALANŢĂ. Pentru a putea duce la bun sfârşit proiectul la care lucrezi, ar trebui să îţi uneşti forţele cu un colaborator care are interese similare cu ale tale. Nu căuta neapărat pe cineva cine să-ţi semene, ci găseşte-ţi mai bine un partener, care are resursele necesare.

SCORPION. Cauţi soluţia să poţi achita cumva o datorie, o factură pe care ai sperat că nu va trebui să o plăteşti acum, dar se pare că nu mai suportă amânare. Cu mult calm şi cu calcule riguroase găseşti o modalitate de a-ţi împărţi banii, încât să-ţi mai şi rămână ceva.

SĂGETĂTOR. Stai de vorbă cu un şef sau cu un profesor şi ceea ce-ţi spune, va avea efect pozitiv asupra stării tale sufleteşti. Te încurajează să mergi mai departe cu proiectul pe care l-ai început şi văzând cât de bine progresezi, prinzi curaj să ţinteşti şi mai sus.

CAPRICORN. Faci o serie de calcule, să vezi dacă a sosit momentul potrivit pentru a face anumite schimbări de decor în locuinţă. Ai fi vrut demult să faci o renovare, să-ţi iei o mobilă nouă, sau ceva frumos în casă, dar ai amânat pentru că nu aveai banii necesari.

VĂRSĂTOR. Te confrunţi cu o serie de probleme destul de dificile, la care alţii nu ar reuşi să facă faţă. Tu treci peste ele fluierând, le rezolvi foarte simplu şi uşor, iar ceilalţi din anturaj doar stau şi se miră, cum le poţi termina pe toate aşa de repede, fără să oboseşti.

PEŞTI. Vrei să faci o schimbare majoră în viaţa ta, pe care o consideri esenţială pentru liniştea ta interioară. Dacă nu te simţi încă suficient de hotărât ce direcţie ai de gând să urmezi, mai aşteaptă puţin şi analizează toate posibilităţile care îţi stau la dispoziţie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517