Horoscop | Informaţia Zilei

Horoscop

Scris de I. Z., 05 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ai multe treburi de terminat astăzi, dar simţi că nu dispui de energia necesară să te concentrezi la toate. Când vezi că ai nevoie de un sprijin apelează la prietenii tăi, ei te vor ajuta cu multă plăcere, însă dacă tu nu le ceri ei nu au de unde să ştie.

TAUR. Un noroc aparte te scoate în evidenţă şi te trimite direct la ţinta pe care ţi-ai visat-o. Îţi atingi scopul propus aproape dintr-o întâmplare, cu toate că nu eşti persoana care lasă lucrurile la voia hazardului. Tu faci mereu tot ce este nevoie pentru reuşită.

GEMENI. Nu povesti oricui ceea ce ştii, pentru că lipsa de discreţie ar putea influenţa reputaţia ta profesională. Datele pe care le deţii sunt utile doar ţie, dar dacă le spui şi la alţii nu vor mai avea nicio valoare, căci aşa va putea rezolva oricine problema.

RAC. Fii atent la relaţia de cuplu, pentru că astăzi se poate ivi posibilitatea unei aventuri riscante. Că tu eşti cel tentat să calci strâmb, sau persoana iubită, nu ai de unde să ştii, dar fii mai bine cu ochii în patru, nu lăsa ca ispita cea rea să vă creeze neplăceri.

LEU. Te implici în mod serios în nişte activităţi care ar putea scoate în evidenţă calităţile tale de lider, ajutându-te astfel să te remarci. Există şi alţii înzestraţi cu aceleaşi calităţi ca tine, dar se pare că tu găseşti mult mai uşor momentul în care te poţi face observat.

FECIOARĂ. Scapi de o grijă cu tentă financiară care apăsa cu mare greutate pe umerii tăi. O duceai după tine de un timp, dar abia astăzi a venit vremea să te poţi elibera în sfârşit de ea, reuşind să achiţi o datorie sau să plăteşti o rată, o factură sau cine ştie ce altceva.

BALANŢĂ. Ai avea nevoie de un sfat, un ajutor din partea unei persoane cu experienţă, însă privind în jur nu descoperi niciun prieten care să-ţi inspire suficientă încredere. Sună-i pe cei dragi de acasă, deoarece cele mai utile indicaţii le poţi primi de la ei.

SCORPION. Eşti dornic de socializare şi îţi cauţi un partener plăcut de dialog, dar nu dai de interlocutori după chipul şi asemănarea ta. În acest caz rămâi şi tu mai bine în compania celor de acasă şi te vei simţi cu ei mult mai plăcut decât oriunde în societate.

SĂGETĂTOR. Ţi se arată o zi perfectă pentru a onora toate datoriile restante, să scapi de ele şi să te poţi concentra la treburile care sunt de actualitate. Ca atare verifică tot ce ai lucrat în ultima vreme, toate facturile şi promisiunile făcute, şi rezolvă-le acum!

CAPRICORN. Atmosfera din căminul tău se echilibrează, deoarece din discuţiile purtate cu ceilalţi ies la iveală soluţiile optime. Nicio întrebare nu rămâne fără răspuns, nicio solicitare fără efect, căci colaborarea între voi este totdeauna cât se poate de bună.

VĂRSĂTOR. Ai ajuns într-un punct important al proiectului tău aflat în derulare, dar de care nu poţi trece fără să-ţi defineşti o direcţie pe care să o urmezi. Trebuie să fii foarte hotărât acum, pentru că decizia pe care o vei lua astăzi e extrem de importantă.

PEŞTI. Fondurile financiare de care dispui se termină foarte repede. Te-ai bazat pe o sumă, iar aceasta pentru un timp nu mai este disponibilă. O clipă ţi se pare că cerul cade peste tine, dar în momentul respectiv apar imediat şi soluţii care rezolvă problema.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517