Horoscop | Informaţia Zilei

Horoscop

Scris de I. Z., 30 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Partenerul de suflet îţi este cel mai bun prieten, din toate punctele de vedere. El simte când ai nevoie de un ajutor, de susţinere morală şi de un amic de nădejde pe care să te poţi baza oricând şi care este mereu alături de tine, necondiţionat.

TAUR. Ai o zi de odihnă când nimeni şi nimic nu te va deranja. Orice activitate pasivă, calmă, menită să te relaxeze se potriveşte perfect cu atmosfera tihnită, plăcută a acestei zile, deci permite-ţi şi tu puţin să mai stai şi degeaba fără să faci nimic de folos.

GEMENI. Eşti înconjurat de prieteni dragi, este o atmosferă plăcută în anturajul tău, iar timpul petrecut împreună îl consideraţi cu toţii foarte preţios. Discuţiile merg de la sine, iar schimbul de idei vă stimulează pe toţi să daţi ce aveţi mai bun în voi.

RAC. Gândirea şi imaginaţia ta este stimulată de tot felul de informaţii noi care te motivează să-ţi faci planuri curajoase. Eşti convins că ceea ce vrei se va îndeplini, dar ca să ajungi la punerea în practică a planurilor, vei mai avea nevoie de multă răbdare.

LEU. Nu te baza pe eventualele declaraţii de dragoste sau pe intenţiile de prietenie ce ţi se adresează astăzi, pentru că este posibil să nu fie tocmai reale. Dacă te laşi păcălit de cuvinte frumoase şi vorbe linguşitoare, ai putea visa la lucruri ireale sau imposibile.

FECIOARĂ. Dacă treci printr-un impas financiar nu înseamnă neapărat că nu ai niciun ban sau că te confrunţi cu o sărăcie lucie. Ori nu dispui de fondul necesar pentru o investiţie semnificativă, ori ţi-ai cheltuit banii disponibili şi acum suporţi consecinţele.

BALANŢĂ. Sănătatea, sau poate doar starea ta morală nu se află tocmai la cote maxime astăzi. Spre miezul zilei apare însă ceva, ce te face să zâmbeşti, să te simţi bine şi să-ţi dai seama că problemele pe care le ai sunt, de fapt, mărunte sau doar imaginare.

SCORPION. Unii vor neapărat să te provoace, crezând că dacă-ţi pierzi cumpătul, nu mai poţi raţiona logic. Pe tine e destul de greu să te scoată cineva din răbdări în aşa fel încât să ripostezi, eşti o fire mult prea calculată şi nu te laşi influenţat de provocări.

SĂGETĂTOR. Prudenţa te poate scoate dintr-o situaţie jenantă. Reputaţia ta ar putea avea de suferit din cauza unei gafe infantile, dar eşti avertizat pe diverse căi să laşi lucrurile să meargă de la sine, pentru că intervenţia ta nu ar fi chiar potrivită acum.

CAPRICORN. Laşi deoparte toate problemele din timpul săptămânii şi-ţi propui ca astăzi să te ocupi de lucrurile frumoase ale vieţii. Vine un week-end în care pentru tine soarele va străluci şi te poţi ocupa de aspectele de care nu ai avut timp zilele trecute.

VĂRSĂTOR. Eşti plin de entuziasm în faţa unui nou început. Ceea ce se deschide de acum înainte în faţa ta este mai mult decât promiţător, încât e şi normal să faci tot ce-ţi stă în putinţă să ajungi cât se poate de repede la rezultatele pe care ţi le-ai propus.

PEŞTI. Sânătatea îţi cam face zilele amare în ultimele zile, nu te simţi prea bine, dar poate, oboseala îşi spune cuvântul. Fă-ţi timp să te duci la medic să vezi ce probleme ai şi mai ales, odihneşte-te puţin, căci nu vei rezista fără să-ţi reîncarci bateriile.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345