Horoscop | Informaţia Zilei

Horoscop

Scris de I. Z., 29 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Nu te lăsa impresionat de poveştile triste sau de lacrimile celor din jur care încearcă astfel să te impresioneze. Tu, de data aceasta nu dai dovadă de nicio urmă de sensibilitate, ci dimpotrivă, îţi dai seama repede că vor să obţină ceva ce nu i se cuvine.

TAUR. Nu vrei să te laşi până ce un anumit proiect nu iese ca la carte şi depui toate eforturile pentru a-ţi duce planul la bun sfârşit. Ai motive să fii mândru de ceea ce iese azi din mâinile tale, pentru că nu poate fi decât un lucru ce merită calificativ maxim.

GEMENI. Valoarea ta este contestată de o serie de colegi invidioşi pe tine, dar nu te laşi tu cu una – cu două doborât de aceştia. Dimpotrivă, când vezi că ai mulţi rivali, pentru tine înseamnă că eşti valoros şi trebuie să ţii la ideile tale până în pânzele albe.

RAC. Din cauza intervenţiei nefaste a unui coleg nepriceput, acum eşti nevoit să stai pe loc ca să repari ceea ce a stricat el. Regreţi că te-ai bazat pe promisiunile sale care s-au dovedit a fi mai degrabă o frână decât un ajutor într-o lucrare atât de complexă ca asta.

LEU. Ai un fler aparte, toată lumea ştie că presimţi anumite lucruri în detaliu, şi aşa cumva se va întâmpla şi astăzi. În adâncul sufletului tău sau în cel mai mic colţişor al minţii tale se ascunde cea mai eficientă soluţie la problemele care tocmai te frământă.

FECIOARĂ. Relaţia cu partenerul tău, pe care o dezvolţi de o bună vreme parcă înfloreşte sub ochii tăi. Îţi oferă şi el tot ce are mai bun să îţi dăruiască, pentru că totul merge minunat între voi. Bucură-te de acest schimb reciproc de emoţii şi energii pozitive!

BALANŢĂ. Ai grijă cui îi întinzi o mână de ajutor astăzi, pentru că ai putea da peste profitori gata să primească tot ce ai tu de oferit fără a da în schimb nici măcar un mulţumesc. Fii ceva mai rezervat în faţa celor care ştii că nu fac altceva decât să cerşească.

SCORPION. Capacitatea ta de a săpa după adevăr se va solda cu un succes special în faţa rivalilor tăi, deci nu te lăsa până nu obţii victoria cu orice preţ, pentru că tu lucrezi numai cu instrumente legale, juste şi cinstite. Cel vinovat va fi scos la iveală şi va plăti.

SĂGETĂTOR. Visezi să deţii puterea absolută, dar nu te îmbăta cu apă rece! E bine să ai încredere în tine însuţi, dar nu te privi într-o aură infailibilă, inbatabilă, de super-erou: om eşti şi tu, deci iluzia puterii e cel mai periculos lucru căruia îi poţi pica victimă.

CAPRICORN. Ai idei practice, soluţii bune, experienţe de viaţă, dar îţi lipseşte forţa psihică de a face faţă unor confruntări. Dacă îţi uneşti forţele cu partenerul care ştie să te îmbărbăteze cu vorbele potrivite pentru a te motiva, totul va părea mai simplu.

VĂRSĂTOR. Ai obosit şi simţi că singura modalitate de a te detaşa de o situaţie care depăşeşte deja puterile tale este să abandonezi. Dacă nu se mai poate face nimic, ar fi mai bine să-i pui punct aici şi să închei capitolul din care nu mai ai nimic de câştigat.

PEŞTI. Prefă-te că nici nu observi ispita cea rea care îţi dă târcoale, pentru că dacă îi pici în plasă, ai avea numai de pierdut. Că eşti atras de o acţiune incorectă, sau eşti gata să înşeli pe cineva ori vrei să joci pe două fronturi, faptele incorecte vor ieşi la iveală.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345