HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 27 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Mediul în care te afli este foarte apăsător, plin de griji, dar noroc că tu eşti într-o pasă veselă şi nu ţii cont de atmosfera sumbră. Dacă nu dai atenţie tuturor fleacurilor din jur, vei trece peste toate fluierând, deci lasă grijile pe seama altora!

TAUR. Nu-ţi planifica cumpărături şi nici nu lua decizii majore astăzi privind banii pe care îi ai în cont, chiar dacă ţi se pare că se află pe un nivel promiţător. În curând vei avea nişte cheltuieli mai mari şi venituri mai mici, deci fii mai chibzuit de pe acum.

GEMENI. Ai curajul să faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tăi, şi nu te zgârceşti la nimic. Tinzi spre cele mai scumpe lucruri, spre cele mai moderne şi luxoase obiecte, pentru că îţi spui în sinea ta, că ai muncit, ca atare, meriţi aceste daruri.

RAC. Ascultă atent şi cu încredere ce-ţi transmite geniul creator din tine care naşte idei pe bandă rulantă. Iar ceea ce-ţi vine în minte în aceste zile merită să fie puse în aplicare imediat, pentru că sunt soluţii excelente pentru a realiza ceea ce vrei să clădeşti.

LEU. Dacă aşteptai să apară iubirea în viaţa ta, fii foarte atent la împrejurările de bun augur ale unei întâlniri, pentru că de aici s-ar putea naşte o relaţie cu adevărat importantă. Discuţiile purtate astăzi cu o persoană de sex opus au o conotaţie specială.

FECIOARĂ. Priveşti lucrurile cu o oarecare suspiciune, sperând să apară ceva ce să-ţi abată gândurile de la temerile proprii. Ai noroc, pentru că o persoană mai veselă şi mai optimistă decât tine îţi iese în cale şi reuşeşte să te molipsească de bună dispoziţie.

BALANŢĂ. Nu te lăsa copleşit de acea stare de disconfort emoţional pe care îl resimţi, pentru că, după ce va trece, vei râde de sensibilitatea şi fragilitatea de care dai dovadă. Nu va fi nimic ce să merite acest stres, deci priveşte partea bună a lucrurilor.

SCORPION. Pari a fi destul de derutat astăzi, pentru că nu mai ştii pe ce cale să mergi, de vreme ce ambele opţiuni ce ţi se oferă merită atenţie. Ar fi perfect dacă ai putea să duci totul la capăt în varianta de pornire, lăsând a doua variantă să ai de rezervă.

SĂGETĂTOR. Totul merge ca pe roate astăzi, încât nici ţie nu-ţi vine să crezi că poate fi o zi în care toate se întâmplă aşa cum ţi-ai dorit. Dacă nu cauţi nod în paură aşa va fi şi mâine, dar ai grijă, pentru că tu, cu un gest necugetat poţi strica toată armonia.

CAPRICORN. Eşti convins că ai alături de tine persoana potrivită pentru o relaţie solidă, care îţi inspiră încredere, iar convingerea ta se dovedeşte a fi cât se poate de reală. Sunteţi capabili să vă bucuraţi împreună, dar tot împreună ştiţi să înfruntaţi şi greutăţile.

VĂRSĂTOR. Raţiunea şi sentimentele te îndeamnă în direcţii diferite astăzi şi nu ştii de care să asculţi. Ambele au ceva de spus în problema de faţă, dar se pare că de data asta vei ascultă doar ce-ţi dictează mintea, căci inima nu cunoaşte noţiunea banului.

PEŞTI. Proiectul tău, la care ai muncit mult, dar cu o plăcere deosebită se apropie acum de sfârşit. Mai treci o dată totul în revistă, analizezi bine nivelul la care ai ajuns, iar ceea ce constaţi va fi tocmai pe placul tău, deci poţi să fi mulţumit de realizarea ta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517