14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Horoscop

Scris de I. Z., 22 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ai parte de o zi în care nici aerul nu se mişcă în jurul tău, nimeni nu te caută, nu te sună şi chiar începe să te deranjeze această linişte exagerată. Nu ai niciun motiv să te îngrijorezi, nu ţi se prevesteşte niciun fel de furtună, pur şi simplu odihneşte-te!

TAUR. Îţi parvine o veste excelentă care îţi provoacă emoţii ciudate sau întâlneşti o persoană care îţi face inima să tresară. Tot ce primeşti în aceste zile de la viaţă, de la oameni, de la cei dragi, de la evenimentele pe care le trăieşti îţi va umple sufletul de fericire.

GEMENI. Ca să poţi trasa o direcţie dreaptă şi bună pe care să o urmezi, înainte de toate, ca să poţi vedea mai clar perspectivele, ar trebui să arunci o privire în trecut. Curăţă-ţi sufletul de tot ce nu-ţi mai este de folos şi abia după aceea poţi porni pe noul drum.

RAC. Eşti tentat să te pierzi în lumea basmelor, indiferent că ar fi poveşti pentru cei mici sau pentru cei mari, că le citeşti, le vezi pe ecran sau ţi le şopteşte cineva. Câteodată este bine să fii fascinat de miracole, doar trebuie să ştii până unde te laşi dus de iluzii.

LEU. Ai avut o inspiraţie de zile mari pe care ai împărtăşit-o şi altora şi s-au găsit repede şi alţi adepţi care consideră că ideea ta este profitabilă şi merită să fie pusă cât mai repede în practică. Totul evoluează bine, pentru că i-ai dat startul într-un moment potrivit.

FECIOARĂ. Eşti nesigur pe situaţia de la job, poate pentru că salariul e destul de mic sau locul de top al firmei la care lucrezi se cam clatină. Nu te îngrijora, mergi la muncă cu încredere, în cele din urmă totul se rezolvă, deci nu-ţi lăsa temerile să te domine!

BALANŢĂ. Un timp ai fost şi tu membru al unei echipe bine închegatr, în care ai jucat un rol destul de important. Prin ideile tale creative ai adus o contribuţie destul de generoasă la munca voastră comună, dar ai ascultat şi ai acceptat cu plăcere şi ideile celorlalţi.

SCORPION. Orice interacţiune cu nişte oameni de aceeaşi vârstă cu tine se poate solda astăzi cu dispute pe marginea unor păreri extrem de variate. Cineva trebuie să se retragă din această furtună verbală, altfel poate denatura într-un scandal, ceea ce nu e de dorit.

SĂGETĂTOR. Ţi se aprind călcâiele repede după orice nouă apariţie interesantă. Un zâmbet plăcut, o privire mai subtilă, o replică amicală sau un flirt nevinovat pot constitui pentru tine punctul de plecare spre o relaţie sentimentală care te poate face fericit.

CAPRICORN. Consideri că banii sunt făcuţi să aducă fericire celor dragi, tocmai de aceea nici nu te uiţi cât costă un lucru dacă ştii că va aduce zâmbetul pe buzele copiilor sau ale partenerului tău de suflet. Cât timp îi vezi pe ei fericiţi, deschizi portofelul cu drag.

VĂRSĂTOR. Ţi-ai construit o carieră bine conturată în care te simţi în siguranţă sau o afacere care merge constant, îţi oferă satisfacţie şi un venit sigur. Când vezi că se poate ajunge la fericire ai curajul să speri şi mai mult, deci merită să-ţi stabileşti noi obiective.

PEŞTI. Vei avea parte de câteva zile foarte relaxante, când nimeni şi nimic nu te va deranja. Totuşi găseşte-ţi ceva util de făcut, profită de acest moment de răgaz, ca pe urmă să nu-ţi pară rău de timpul pierdut degeaba, când doar ai stat singur şi te-ai plictisit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.