Horoscop | Informaţia Zilei

Horoscop

Scris de I. Z., 18 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Un eveniment, pe care îl aşteptaţi se amână, dar se pare că va fi o amânare benefică, deoarece poţi folosi eficient timpul care ţi se oferă. E un răgaz care ţi-ar putea aduce chiar un succes remarcabil, căci vei mai putea finisa puţin nişte detalii.

TAUR. Când nici nu te-ai fi aşteptat, ţi se comunică o veste excelentă, dar cu care, tocmai din cauza surprinderii, nu ştii ce să faci. E ceva foarte util pentru tine, dar până când nu-ţi revii puţin, nu îţi dai seama cât de bine te vei putea folosi de ea pe viitor.

GEMENI. O problemă financiară nu te lasă să mergi mai departe cu o anumită lucrare. Trebuie să ai răbdare să mai aştepţi un pic, pentru că în curând acest neajuns se va remedia, banii mult aşteptaţi îi vei primi la timp şi îţi vei putea relua proiectul.

RAC. Succesul de astăzi te obligă să pui şi mai mult suflet în tot ce faci, pentru a demonstra tuturor că îl meriţi. Nu te baza pe reuşite de care mâine nimeni nu-şi mai aminti, ci caută să investeşti energia de care dispui în proiecte cu adevarat durabile.

LEU. Îţi poate ieşi în cale exact persoana de care aveai mare nevoie pentru a putea rezolva o problemă. Sfaturile pe care ţi le dă se bazează pe fapte concrete, pe o vastă experienţă de viaţă, şi dacă îi vei urma îndrumările, vei avea numai de câştigat.

FECIOARĂ. Va fi nevoie să faci din mers o modificare în programul tău de astăzi. Cineva îţi cere un ajutor pe care numai tu îl poţi oferi, deci chiar dacă ţi-ai planificat şi alt ceva pentru astăzi, ştiind că fără tine nu se descurcă, nu vei refuza să-l ajuţi.

BALANŢĂ. Deţii mult mai multe informaţii decât ceilalţi din grup, eşti mai bine pregătit, şi nu te panichezi când auzi de termene limită. Te vei descurca cel mai bine la o nouă provocare care te aşteaptă, datorită bagajului de cunoştinţe ce ţi-ai acumlat.

SCORPION. Fii cât se poate de deschis la propunerile ce ţi se fac, pentru că cineva ţi-ar putea face o ofertă excelentă. Dialogul şi cooperarea stau la originea reuşitelor, pentru că astăzi ce se clădeşte prin contactul cu ceilalţi va avea sigur, sorţi de izbândă.

SĂGETĂTOR. Te remarci printr-o afirmaţie care pe tine nu te prea caracterizează. Îţi susţii ideile chiar dacă unele din ele sunt mai greu de acceptat pentru ceilalţi, dar în cele din urmă îşi vor da şi ei seama, că ceea ce spui e util şi numai spre binele lor.

CAPRICORN. Treci printr-o perioadă optimistă, ceea ce nu e deloc de mirare. Ai toate motivele să priveşti cu încredere spre viitor, pentru că toţi cei din jur, atât acasă, cât şi colegii de la locul de muncă te admiră sincer şi te laudă, cât de bine te descurci.

VĂRSĂTOR. Mulţumită unui anturaj potrivit, toate merg perfect, parcă de la sine. Profită de auspiciul favorabil al acestei zile superbe şi rezolvă cât mai multe probleme, căci ai destul de multe pe lista de aşteptare şi o astfel de ocazie rar se iveşte.

PEŞTI. Îţi faci prea multe griji, inutil, privind evoluţia unor evenimente care vor avea loc în curând, când probabil că trebui să-ţi convingi interlocutorii despre un anumit lucru. Deţii resursele necesare în acest scop, deci nu ai niciun motiv de îngrijorare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.