18.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Pesta porcină africană, modalităţi de transmitere. 05.30 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Viitori piloţi de formula 1. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Adrian Pricop.Titlul emisiunii: Relansarea voleiului sătmărean. 10.50 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Noutăţi din sănătate. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

HOROSCOP

Scris de I. Z., 09 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Pe parcursul călătoriei ce ţi se arată pentru astăzi, vei descoperi aspecte care îţi dau un nou chef de acţiune. Te întâlneşti cu oameni care te stimulează să faci lucruri noi, treci prin locuri care te încarcă de energie pozitivă şi ţi se deschid perspective noi.

TAUR. Nu te simţi în apele tale, te apasă emoţii negative şi supărări, deci ai avea nevoie de ceva ce să te scoată din această pasă proastă, iar miracolul chiar apare! Totul e să fii atent şi să vrei să profiţi de şansa care îţi poate abate gândurile de la ceea ce te frământă.

GEMENI. Persoana iubită nu poate fi alături de tine aşa cum ai dori. Tot greul cade pe umerii tăi, dar vei găsi calea optimă pentru a alunga grijile şi problemele, că să puteţi restabili puntea care vă uneşte. Şi de tine depinde în mare măsură să refaci armonia.

RAC. Dragostea mai cere şi un dram de luciditate, nu ajung doar visele frumoase şi declaraţiile pompoase în doi. Încearcă să revii cu picioarele pe pământ după o perioadă în care ai plutit confuz printre nori, pentru că acum a venit vremea să şi construieşti ceva.

LEU. Nu refuza să stai de vorbă cu cu cei din anturajul tău, căci pentru reuşită este nevoie de comunicare sinceră şi deschisă, dar şi de ascultarea părerii celorlalţi. Chiar dacă, într-o discuţie celălalt va fi cel care are ultimul cuvânt, rezultatul va fi pe placul tuturor.

FECIOARĂ. Nu fugi de provocări, de o schimbare sau de noutate, pentru că acestea vor caracteriza ziua de astăzi, mai ales în plan sentimental. Orice tendinţă de a te eschiva de responsabilitate va fi de fapt o piedică în atingerea unor succese care ţi-ar fi pe plac.   

BALANŢĂ. Eşti mulţumit de evoluţia proiectului la care munceşti, de rezultatul ce se conturează în faţă ochilor tăi şi faci tot posibilul să ajungi cât mai repede la scopul visat. Evoluţia este rapidă şi prom iţătoare, iar reuşitele te motivează să mergi mai departe.

SCORPION. Astăzi vei putea privi dintr-un unghi nou apartenenţa ta la un cadru mai larg de persoane, pentru că vei descoperi că eşti la fel ca ei, gândeşti exact ca ei, reacţionezi ca ei. Adaptează-te acestui mediu şi încearcă să legi mai bine relaţiile cu cei din jur.

SĂGETĂTOR. Ai nişte plăţi de efectuat şi când vezi că încă nici nu le-ai achitat pe toate, dar deja a şi început o altă serie nesfârşită de datorii şi facturi, te apucă durerea de cap. Nu e cazul, căci fără îndoială, nimeni nu ştie mai bine decât tine să le scoată la capăt.

CAPRICORN. Parcă simţi o căldură sufletească, o lumină plăcută atunci când te afli în compania prietenilor care te răsfaţă în gesturi de simpatie. Te încarci cu o energie pozitivă care te însoţeşte peste tot, în tot ce faci, iar asta îţi oferă motive de maximă bucurie.

VĂRSĂTOR. Cel mai bun verdict într-o anumită problemă îl vei putea da numai după ce cunoşti situaţia privită din mai multe direcţii. Într-un final, intuiţia te va ajuta să tragi o concluzie bună, dar nu te grăbi să spui ultimul cuvânt înainte de a analiza bine totul.

PEŞTI. Eşti mulţumit de spaţiul în care te afli, fie vorba de propria ta locuinţă sau de locul de muncă, unde îţi petreci o bună parte a vieţii. Se resimte o atmosferă pozitivă în jur şt toate detaliile care se află la ocul lor vor avea un rol în reuşita planurilor începute.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.