HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 05 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 05.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Dai dovadă de multă răbdare atunci când e vorba de propriile tale planuri. Eşti conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte, deci tu eşti capabil să aştepţi oricât dacă nu există nicio îndoială că vei puea atinge sigur scopul pe care ţi l-ai propus.

TAUR. Dacă un prieten îţi atrage atenţia să încerci săţi mai domoleşti puţin energia, nu te supăra, deoarece, se pare că el vede mai bine măsura lucrurilor. Deşi eşti genul de om echilibrat, însă, de data aceasta ritmul pe care îl dictezi e mult prea accelerat.

GEMENI. Nu poţi participa trup şi suflet la bucuria altora, cu toate că ai şi tu un anumit rol în succesul care tocmai se celebrează. Ceilalţi încearcă să te atragă în sărbătoarea lor, dar tu eşti cu gândul la ceva cu mult-mult mai important pentru sufletul tău.

RAC. Nicăieri nu te-ai putea simţi mai bine decât la tine acasă. Te relaxezi, uiţi de probleme şi îţi permiţi câteva ore de odihnă în plus. Stai mai mult de vorbă cu cei dragi şi având mai mult timp să te gândeşti, îţi dai seama că vrei să aduci unele noutăţi în casă.

LEU. Tocmai banalul şi obişnuitul acestei zile este ceea ce aveai tu mai mare nevoie pentru a te simţi cu adevărat bine. Laşi deoparte toate problemele şi grijile cotidiene şi-ţi propui să te bucuri din plin de lucrurile mărunte, dar frumoase din week-end.

FECIOARĂ. Banii ce i-ai tot adunat de o bună vreme sunt pe cale să ia o direcţie importantă. Te-ai tot gândit şi ai analizat mult timp înainte şi ai ajuns la concluzia că ar fi bine să-i investeşti acum, fiind un proiect deosebit pe care-l pregăteşti cu seriozitate. 

BALANŢĂ. O rudă, sau un prieten mai în vărstă trece prin momente dificile şi ai vrea să-i fii alături. Dacă ai putea să iei pe umerii tăi greutăţile sale, ai face-o fără să stai pe gănduri, dar nu poţi face altceva decăt să o susţii şi să-i dovedeşti căţi pasă de ea.

SCORPION. Eşti cam sensibil şi pui prea uşor la suflet orice afront care se iscă în anturaj. E vorba de o discuţie absolut minoră, care nu are nicio legătură cu persoana ta, sau chiar dacă te priveşte într-un fel sau altul, rezultatul dezbaterii va fi în favoarea ta.

SĂGETĂTOR. Pentru că ai scăpat de o piatră de pe inimă, ai curajul să te bucuri de tot ce ţi se oferă. Dacă aşteptai cu nerăbdare un răspuns sau o veste, sosirea acestuia are un efect deosebit asupra ta, pentru că te motivează şi îţi oferă un nou chef de viaţă.

CAPRICORN. Ajungi astăzi înt-un loc unde nu ai mai fost demult şi de care ţi-a fost dor. Întălneşti oameni care te înconjoară cu multă dragoste şi se bucură tare de prezenţa ta, încăt, când va veni momentul să pleci înapoi, acasă o să-ţi fie greu să te desparţi de ei.

VĂRSĂTOR. Pregăteşti cu lux de amănunte o călătorie, undeva, la distanţă, care va avea loc în perioada următoare. Nu ai de gând să laşi nimic la voia întămplării, verifici totul în detaliu, fiind foarte preocupat ca totul să meargă ca la carte atunci cănd vei pleca. 

PEŞTI. Călătoriile pe care ai de gând să le faci necesită unele resurse suplimentare din partea ta. Poate fi vorba de cheltuieli mai mari, de mai mult timp, sau mai multă energie investită, oricum, nu vei spune nu, deoarece, ceea ce te aşteaptă, merită sacrificiul.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517