20.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Recital de pian 05.00 Cultură - File din istoria cenaclului Afirmarea. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextual globalizării. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ansamblul Transilvania. 10.45 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Capcanele mentale. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Cultură cu Ioana Vladimirescu, invitati: Formaţia Nostalgia din Carei. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

HOROSCOP

Scris de I. Z., 11 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Dacă porneşti acum pe un alt drum, o faci pe propria ta socoteală. Ţii mult la independenţa ta în toate planurile vieţii, ca atare poţi da un randament mult mai bun în activităţile pe care le desfăşori pe cont propriu, dar fără îndoială, singur vei lucra mai mult.

TAUR. Unii se laudă cât de mult t-au ajutat, dar cei care-ţi sunt prieteni adevarăţi preferă să nu se bată cu pumnul în piept cu privire la rolul lor în viaţa ta. Ai putea primi un sprijin, fără săţi dai seama de la cine şi în ce mod, doar că te trezeşti cu problemele rezolvate.

GEMENI. Propria ta timiditate este obstacolul cel mai greu de înfruntat în ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi. Nu ai curajul săţi exprimi sentimentele, ceea ce simţi, ce-ţi place, ce ţi-ai dori sau ce nu, şi atitudinea aceasta rezervată nu este, sub nicio formă în avantajul tău.

RAC. Obstacolul care apare acum în calea ta are un efect destul de negativ asupra psihicului tău. Eşti predispus să vezi lucrurile într-o lumină mult mai sumbră decât cum sunit de fapt, dar privind problemele puţin mai realist, nu sunt deloc grave, doar trebuie rezolvate.

LEU. Nu te grăbi să dai un răspuns într-o anumită problemă, chiar dacă ţi se cere să decizi repede ce ai de gând să faci. Dacă spui ce-ţi trece prin minte la primul impuls, mai apoi ai putea regreta graba, dar dacă mai chibzuieşti puţini, vei face o alegere mai bună.

FECIOARĂ. Apare, tocmai la momentul potrivit, o informaţie utilă, care te scoate din impasul în care te afli şi te readuce pe linia de plutire. E o dovadă clară a faptului că ai prieteni care sunt alături de tine atunci când este nevoie, fără să aştepte nimic în schimb. 

BALANŢĂ. Ai finalizat cu succes o etapă lungă, dar importantă în formarea ta profesională. Ai terminat un curs, dar deja te bate gândul să începi altul, deoarece eşti conştient că doar însuşindu-ţi cât mai multe cunoştinţe poţi păşi pe o treaptă ierarhică mai înaltă. 

SCORPION. Ca să poţi obţine premiul ce ţi se arată, vei fii nevoit să te implici într-o luptă de idei şi de cunoştinţe. Deşi ai şi tu atu-urile tale foarte solide, totuşi există în preajmă alţii mai bine pregătiţi, care te pot da laoparte dacă nu ştii să te ţii destul de tare.

SĂGETĂTOR. Ar trebui să dai curs ideii care a încolţit şi se dezvoltă de un timp în mintea ta, pentru că ai tocmai atitudinea potrivită pentru demararea sa. Eşti entuziast, optimist, şi orice acţiune pornită în astfel de împrejurări de bun augur va evolua foarte bine.

CAPRICORN. Controlează-ţi mai bine pasiunea cu care ai pornit o nouă acţiune. E foarte bine când faci ceva cu elanul şi pui la bătaie toată energia ta, dar orice exces poate naşte neplăceri, iar tu, când îţi place ceea ce faci, eşti predispus să lucrezi până la epuizare.

VĂRSĂTOR. Dragostea nu-şi anunţă sosirea cu 15 zile lucrătoate înainte şi nu cere nici aprobare. Ea poate să apară în viaţă în cel mai neaşteptat moment, iar pentru astăzi astrele îţi prevestesc o întâlnire specială cu o persoană de care te-ai putea îndrăgosti lulea.

PEŞTI. Lumea te caută ca pe un părinte, căci prietenii tăi ştiu că la tine pot găsi idea aceea, sau sfatul potrivit care îi poate scoate din impas. Ai studiat mult, ai cunoştinţe aprofundate în diverse domenii, deci eşti persoana cea mai potrivită pentru a lămuri situaţia.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.