14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Horoscop

Scris de I. Z., 11 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Horoscop Informaţia Zilei 11 septembrie 2019

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Dacă porneşti acum pe un alt drum, o faci pe propria ta socoteală. Ţii mult la independenţa ta în toate planurile vieţii, ca atare poţi da un randament mult mai bun în activităţile pe care le desfăşori pe cont propriu, dar fără îndoială singur vei lucra mai mult.

TAUR. Unii se laudă cât de mult te-au ajutat, dar cei care-ţi sunt prieteni adevăraţi preferă să nu se bată cu pumnul în piept cu privire la rolul lor în viaţa ta. Ai putea primi un sprijin, fără să-ţi dai seama de la cine şi în ce mod, doar să te trezeşti cu problemele rezolvate.

GEMENI. Propria ta timiditate este obstacolul cel mai greu de înfruntat în ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi. Nu ai curajul să-ţi exprimi sentimentele, ceea ce simţi, ce-ţi place, ce ţi-ai dori sau ce nu, şi atitudinea aceasta rezervată nu este sub nicio formă în avantajul tău.

RAC. Obstacolul care apare acum în calea ta are un efect destul de negativ asupra psihicului tău. Eşti predispus să vezi lucrurile într-o lumină mult mai sumbră decât cum sunit de fapt, dar privind problemele puţin mai realist nu sunt deloc grave, doar trebuie rezolvate.

LEU. Nu te grăbi să dai un răspuns într-o anumită problemă, chiar dacă ţi se cere să decizi repede ce ai de gând să faci. Dacă spui ce-ţi trece prin minte la primul impuls mai apoi ai putea regreta graba, dar dacă mai chibzuieşti puţin vei face o alegere mai bună.

FECIOARĂ. Apare, tocmai la momentul potrivit, o informaţie utilă care te scoate din impasul în care te afli şi te readuce pe linia de plutire. E o dovadă clară a faptului că ai prieteni care sunt alături de tine atunci când este nevoie, fără să aştepte nimic în schimb.

BALANŢĂ. Ai finalizat cu succes o etapă lungă, dar importantă în formarea ta profesională. Ai terminat un curs, dar deja te bate gândul să începi altul, deoarece eşti conştient că doar însuşindu-ţi cât mai multe cunoştinţe poţi păşi pe o treaptă ierarhică mai înaltă.

SCORPION. Ca să poţi obţine premiul ce ţi se arată vei fi nevoit să te implici într-o luptă de idei şi de cunoştinţe. Deşi ai şi tu atuurile tale foarte solide, totuşi există în preajmă alţii mai bine pregătiţi, care te pot da la o parte dacă nu ştii să te ţii destul de tare.

SĂGETĂTOR. Ar trebui să dai curs ideii care a încolţit şi se dezvoltă de un timp în mintea ta, pentru că ai tocmai atitudinea potrivită pentru demararea sa. Eşti entuziast, optimist şi orice acţiune pornită în astfel de împrejurări de bun augur va evolua foarte bine.

CAPRICORN. Controlează-ţi mai bine pasiunea cu care ai pornit o nouă acţiune. E foarte bine când faci ceva cu elan şi pui la bătaie toată energia ta, dar orice exces poate naşte neplăceri, iar tu, când îţi place ceea ce faci, eşti predispus să lucrezi până la epuizare.

VĂRSĂTOR. Dragostea nu-şi anunţă sosirea cu 15 zile lucrătoare înainte şi nu cere nici aprobare. Ea poate să apară în viaţă în cel mai neaşteptat moment, iar pentru astăzi astrele îţi prevestesc o întâlnire specială cu o persoană de care te-ai putea îndrăgosti lulea.

PEŞTI. Lumea te caută ca pe un părinte, căci prietenii tăi ştiu că la tine pot găsi ideea aceea sau sfatul potrivit care îi poate scoate din impas. Ai studiat mult, ai cunoştinţe aprofundate în diverse domenii, deci eşti persoana cea mai potrivită pentru a lămuri situaţia.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.