17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Știri 02.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumusețe, stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia. 06.00 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialiști în protecția mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Înălțarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Știri 12.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitați: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educația, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ștefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor județene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Știri 22.30 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Horoscop

Scris de I. Z., 11 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Horoscop Informația Zilei 11 septembrie 2019

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Dacă pornești acum pe un alt drum, o faci pe propria ta socoteală. Ții mult la independența ta în toate planurile vieții, ca atare poți da un randament mult mai bun în activitățile pe care le desfășori pe cont propriu, dar fără îndoială singur vei lucra mai mult.

TAUR. Unii se laudă cât de mult te-au ajutat, dar cei care-ți sunt prieteni adevărați preferă să nu se bată cu pumnul în piept cu privire la rolul lor în viața ta. Ai putea primi un sprijin, fără să-ți dai seama de la cine și în ce mod, doar să te trezești cu problemele rezolvate.

GEMENI. Propria ta timiditate este obstacolul cel mai greu de înfruntat în ceea ce ți-ai propus pentru astăzi. Nu ai curajul să-ți exprimi sentimentele, ceea ce simți, ce-ți place, ce ți-ai dori sau ce nu, și atitudinea aceasta rezervată nu este sub nicio formă în avantajul tău.

RAC. Obstacolul care apare acum în calea ta are un efect destul de negativ asupra psihicului tău. Ești predispus să vezi lucrurile într-o lumină mult mai sumbră decât cum sunit de fapt, dar privind problemele puțin mai realist nu sunt deloc grave, doar trebuie rezolvate.

LEU. Nu te grăbi să dai un răspuns într-o anumită problemă, chiar dacă ți se cere să decizi repede ce ai de gând să faci. Dacă spui ce-ți trece prin minte la primul impuls mai apoi ai putea regreta graba, dar dacă mai chibzuiești puțin vei face o alegere mai bună.

FECIOARĂ. Apare, tocmai la momentul potrivit, o informație utilă care te scoate din impasul în care te afli și te readuce pe linia de plutire. E o dovadă clară a faptului că ai prieteni care sunt alături de tine atunci când este nevoie, fără să aștepte nimic în schimb.

BALANȚĂ. Ai finalizat cu succes o etapă lungă, dar importantă în formarea ta profesională. Ai terminat un curs, dar deja te bate gândul să începi altul, deoarece ești conștient că doar însușindu-ți cât mai multe cunoștințe poți păși pe o treaptă ierarhică mai înaltă.

SCORPION. Ca să poți obține premiul ce ți se arată vei fi nevoit să te implici într-o luptă de idei și de cunoștințe. Deși ai și tu atuurile tale foarte solide, totuși există în preajmă alții mai bine pregătiți, care te pot da la o parte dacă nu știi să te ții destul de tare.

SĂGETĂTOR. Ar trebui să dai curs ideii care a încolțit și se dezvoltă de un timp în mintea ta, pentru că ai tocmai atitudinea potrivită pentru demararea sa. Ești entuziast, optimist și orice acțiune pornită în astfel de împrejurări de bun augur va evolua foarte bine.

CAPRICORN. Controlează-ți mai bine pasiunea cu care ai pornit o nouă acțiune. E foarte bine când faci ceva cu elan și pui la bătaie toată energia ta, dar orice exces poate naște neplăceri, iar tu, când îți place ceea ce faci, ești predispus să lucrezi până la epuizare.

VĂRSĂTOR. Dragostea nu-și anunță sosirea cu 15 zile lucrătoare înainte și nu cere nici aprobare. Ea poate să apară în viață în cel mai neașteptat moment, iar pentru astăzi astrele îți prevestesc o întâlnire specială cu o persoană de care te-ai putea îndrăgosti lulea.

PEȘTI. Lumea te caută ca pe un părinte, căci prietenii tăi știu că la tine pot găsi ideea aceea sau sfatul potrivit care îi poate scoate din impas. Ai studiat mult, ai cunoștințe aprofundate în diverse domenii, deci ești persoana cea mai potrivită pentru a lămuri situația.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.