19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Anițaș, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră și os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiunii: Artă și bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureșan. 10.30 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat: Virgil Dragoș. Titlul emisiunii: Subvențiile anului 2019 și pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în fața provocărilor vieții. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

HOROSCOP

Scris de I. Z., 10 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 10.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Ceea ce te-a ținut sub tensiune câtva timp, își găsește astăzi rezolvarea și în sfârșit, îți recapeți și tu buna dispoziție. Ai stat ca pe ghimpi o perioadă, dar acum, când vezi ce bine s-au reașezat toate, te simți eliberat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

TAUR. Simți nevoia să schimbi ceva în viața ta, cauți parcă un echilibru, ai vrea să te eliberezi dintr-o situație pe care o percepi ca pe o povară, dar acest sentiment parcă e destul de confuz. Te obosește deja, dar dacă se va schimba ceva, știi bine, că o să-ți pară rău.

GEMENI. Se apropie finalul unui drum, încheierea mult așteptată a unui proiect la care ai lucrat mult. Însă, nu poți fi convins că se termină cu bine, tocmai de aceea nu zice hop până nu ai sărit. Nu ai de ce să te temi, ai muncit bine, deci rezultatul va fi cel așteptat.

RAC. Un proiect de mare anvergură, la care trebuia să muncești mult, cu o mare investiție de energie, ajunge la rezultatul dorit aproape peste noapte. Nu se știe de unde și cum, dar rezolvarea apare, iar tu nu mai ști cu ce umpli atâta timpul liber cât ți-a rămas.

LEU. Muncești mult, motivat de un țel pe care vrei cu tot dinadinsul, să-l atingi cât mai repede. Valorifică-ți elanul care te cuprinde și pune-ți în joc toată energia ta, deoarece te îndrepți spre un succes sperctaculos, de care vei putea fi mândru și peste mulți ani.

FECIOARĂ. Ai scăpat de o sarcină destul de dificilă, iar acum vrei să te și apuci imediat de ceva nou. Nu suporți însă, să lucrezi ca subordonat, ci preferi să deții tu frâiele acțiunii, să lucrezi pe cont propriu și să decizi tu singur ce ai de făcut, asumându-ți și riscul. 

BALANȚĂ. Ai o mulțime de idei pe care vrei să le realizezi, dar timpul disponibil e destul de limitat. Când este vorba de muncă de creație, tu ai fi în stare să lucrezi 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână, pentru că te bucuri când lumea laudă rezultatele muncii tale.

SCORPION. Găsești portița legală prin care poți ajunge în mod sigur la ceea ce îți dorești, fără să fii nevoit să te abați de la calea corectă. Ție nu-ți plac ilegalitățile, dar nici să renunți la planurile tale nu-ți convine, doar așa, pur și simplu, pentru că apar niște piedici.

SĂGETĂTOR. Ai nevoie de multă liniște în jurul tău, deci dacă atmosfera în care îți desfășori activitatea este mai tensionată, ar fi bine să te retragi în lumea ta pentru o zi – două. Trebuie să te concentrezi foarte serios la un proiect, la care nu ai voie să greșești.

CAPRICORN. Porți o discuție între patru ochi cu persoana care te înțelege cel mai bine. Că este vorba de un membru de familie sau cel mai bun prieten de al tău, el știe exact de ce ai nevoie, iar sfaturile pe care ți le oferă te vor putea ajuta să ieși din orice impas.

VĂRSĂTOR. Nu te simți bine într-un colectiv în care sunt multe persoane pe care nu le agreezi. Acest lucru este cât se poate de firesc, dar sunt anumite anturaje pe care nu poți să le ocolești, iar în acest caz termină-ți treaba cât se poate de repede și pleacă de acolo.

PEȘTI. Credeai că ți-ai rezolvat sarcinile și ai atins echilibrul mult dorit în toate planurile tale, dar undeva, pe parcurs ai scăpat un mic detaliu. Nu-ți face griji, nu s-a întâmplat nimic grav, iar problema pe care o vezi acuma imensă se va rezolva cât ai bate din palme.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.