19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră şi os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Artă şi bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureşan. 10.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Dragoş. Titlul emisiunii: Subvenţiile anului 2019 şi pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în faţa provocărilor vieţii. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Horoscop

Scris de I. Z., 09 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Horoscop Informaţia Zilei

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Te-ai întâlnit cândva, mai demult, cu o persoană care atunci ţi-a promis că te va ajuta când vei avea nevoie, dar până acum nu ai apelat la ea. Acum ai nevoie de un sfat competent, de o idee bună, iar dacă vei cere un sprijin din partea sa îţi va fi de mare folos.

TAUR. Te pregăteşti de un voiaj, chiar dacă în momentul de faţă şansele tale de a pleca undeva la o distanţă mai mare sunt minime. Însă tu eşti oricând gata de o călătorie şi te simţi nespus de bine când soarta îţi oferă ocazia de a ieşi în natură sau de a vizita locuri noi.

GEMENI. Te deranjează nespus de mult nedreptatea, dar astăzi tocmai tu eşti cel care îi nedreptăţeşte pe ceilalţi. Nu te lăsa influenţat de avantajele materiale care îţi impun această atitudine, pentru că banii, oricât de mulţi ar fi, trec, dar rănile provocate persistă.

RAC. Te afli într-o situaţie mult prea dificilă pentru puterile tale şi abia te mai poţi descurca de unul singur. Ai prieteni pricepuţi, gata să-ţi sară în ajutor, nici partenerul nu refuză să te ajute, dar nimeni nu îţi poate oferi sprijinul necesar. Tu eşti puternic şi vei reuşi!

LEU. Se încing dispute aprinse în jurul tău, dar tu îţi dai seama de la bun început că se dezbat lucruri la care niciunul dintre cei implicaţi nu se pricepe. Dacă le explici clar tema aflată în discuţie cearta se va aplana foarte uşor, înainte de a se ajunge la supărări.

FECIOARĂ. Ai de făcut o lucrare complexă, dar nu ai cum să le faci singur pe toate. Fiecare fază a proiectului aflat ăn derulare necesită o anumită pregătire, deci lucraţi în echipă, căci oricât de competent ai fi tu în domeniul tău nu ai cum să te pricepi la toate.

BALANŢĂ. Ai un program supraîncărcat şi simţi că fără ceva ajutor nu vei reuşi să rezişti prea mult. Mai lasă din atribuţiuni şi altora, există lucruri pe care le pot face foarte bine şi colegii, prietenii sau ceilalţi din familie, iar astfel te-ai putea odihni şi tu puţin.

SCORPION. Aveţi de sărbătorit împreună cu colegii un succes la care ai contribuit şi tu la serviciu. Şefii tăi apreciază mult ce ai făcut, colegii îşi arată mulţumirea pentru eforturile depuse de tine, deci nici nu e de mirare că te simţi printre cei sărbătoriţi.

SĂGETĂTOR. Munceşti cu pasiune, pentru că lucrezi la ceva ce are implicaţii financiare excelente, dar îţi oferă şi un sentiment de satisfacţie sufletească. Merită tot efortul, oricât de greu şi de obositor ar părea la început, pentru că ai garanţia unui succes deplin.

CAPRICORN. Undeva în adâncul sufletului tău te pregăteşti de ceva nou în viaţa ta. Însă pentru a-ţi îndeplini planul cu succes vei avea de trecut şi nişte obstacole oficiale, deci ar trebui înainte de toate să aşezi în balanţă energia investită şi rezultatul previzibil.

VĂRSĂTOR. Stai de vorbă cu o persoană care parcă nu se află tocmai în cea mai bună stare psihică astăzi. Nu te lăsa copleşit de problemele sale, iar discuţia voastră va avea un efect pozitiv asupra sa şi îţi va fi recunoscătoare pentru că ai reuşit să o scoţi din impas.

PEŞTI. Faci nişte planuri ce au la bază cifre, calcule, sume, bani, documente de ordin financiar. Trebuie să vezi cât ai cheltuit şi cât ţi-a mai rămas în cont, deoarece în curând vei avea de făcut nişte cumpărături importante şi nu poţi depăşi fondul disponbil.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.