17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Știri 02.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumusețe, stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia. 06.00 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialiști în protecția mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Înălțarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Știri 12.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitați: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educația, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ștefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor județene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Știri 22.30 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Horoscop

Scris de I. Z., 09 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Horoscop Informația Zilei

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Te-ai întâlnit cândva, mai demult, cu o persoană care atunci ți-a promis că te va ajuta când vei avea nevoie, dar până acum nu ai apelat la ea. Acum ai nevoie de un sfat competent, de o idee bună, iar dacă vei cere un sprijin din partea sa îți va fi de mare folos.

TAUR. Te pregătești de un voiaj, chiar dacă în momentul de față șansele tale de a pleca undeva la o distanță mai mare sunt minime. Însă tu ești oricând gata de o călătorie și te simți nespus de bine când soarta îți oferă ocazia de a ieși în natură sau de a vizita locuri noi.

GEMENI. Te deranjează nespus de mult nedreptatea, dar astăzi tocmai tu ești cel care îi nedreptățește pe ceilalți. Nu te lăsa influențat de avantajele materiale care îți impun această atitudine, pentru că banii, oricât de mulți ar fi, trec, dar rănile provocate persistă.

RAC. Te afli într-o situație mult prea dificilă pentru puterile tale și abia te mai poți descurca de unul singur. Ai prieteni pricepuți, gata să-ți sară în ajutor, nici partenerul nu refuză să te ajute, dar nimeni nu îți poate oferi sprijinul necesar. Tu ești puternic și vei reuși!

LEU. Se încing dispute aprinse în jurul tău, dar tu îți dai seama de la bun început că se dezbat lucruri la care niciunul dintre cei implicați nu se pricepe. Dacă le explici clar tema aflată în discuție cearta se va aplana foarte ușor, înainte de a se ajunge la supărări.

FECIOARĂ. Ai de făcut o lucrare complexă, dar nu ai cum să le faci singur pe toate. Fiecare fază a proiectului aflat ăn derulare necesită o anumită pregătire, deci lucrați în echipă, căci oricât de competent ai fi tu în domeniul tău nu ai cum să te pricepi la toate.

BALANȚĂ. Ai un program supraîncărcat și simți că fără ceva ajutor nu vei reuși să reziști prea mult. Mai lasă din atribuțiuni și altora, există lucruri pe care le pot face foarte bine și colegii, prietenii sau ceilalți din familie, iar astfel te-ai putea odihni și tu puțin.

SCORPION. Aveți de sărbătorit împreună cu colegii un succes la care ai contribuit și tu la serviciu. Șefii tăi apreciază mult ce ai făcut, colegii își arată mulțumirea pentru eforturile depuse de tine, deci nici nu e de mirare că te simți printre cei sărbătoriți.

SĂGETĂTOR. Muncești cu pasiune, pentru că lucrezi la ceva ce are implicații financiare excelente, dar îți oferă și un sentiment de satisfacție sufletească. Merită tot efortul, oricât de greu și de obositor ar părea la început, pentru că ai garanția unui succes deplin.

CAPRICORN. Undeva în adâncul sufletului tău te pregătești de ceva nou în viața ta. Însă pentru a-ți îndeplini planul cu succes vei avea de trecut și niște obstacole oficiale, deci ar trebui înainte de toate să așezi în balanță energia investită și rezultatul previzibil.

VĂRSĂTOR. Stai de vorbă cu o persoană care parcă nu se află tocmai în cea mai bună stare psihică astăzi. Nu te lăsa copleșit de problemele sale, iar discuția voastră va avea un efect pozitiv asupra sa și îți va fi recunoscătoare pentru că ai reușit să o scoți din impas.

PEȘTI. Faci niște planuri ce au la bază cifre, calcule, sume, bani, documente de ordin financiar. Trebuie să vezi cât ai cheltuit și cât ți-a mai rămas în cont, deoarece în curând vei avea de făcut niște cumpărături importante și nu poți depăși fondul disponbil.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.