17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Știri 02.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumusețe, stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia. 06.00 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialiști în protecția mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Înălțarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Știri 12.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitați: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educația, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ștefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor județene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Știri 22.30 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

HOROSCOP

Scris de I. Z., 07 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 07.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Ești aproape obsedat de o activitate incitantă la care îți aduci și tu contribuția în aceste zile. Ambiția nu te lasă să te oprești până nu vezi rezultatele, de aceea tragi tare, chiar dacă unii își vor face impresia că ești dependent de carieră sau de bani.

TAUR. Când calculezi banii de care dispui, iese un rezultat frumușel, dar nu te lăsa furat de cifra aceasta promițătoare. Vei avea nevoie în curând de o sumă mai mare, iar dacă acum nu ai grijă de fondul pe care ai reușit să-l aduni, mai târziu ai putea regreta.

GEMENI. Se anunță o zi perfectă pentru a pleca undeva, într-o călătorie care va avea un efect pozitiv asupra psihicului tău. Te relaxezi văzând locuri frumoase, te bucuri când ai ocazia să întâlnești oameni dragi, și parcă simți cum te încarci cu energie.

RAC. E agitație mare în anturajul în care te afli, ca într-un mușuroi de furnici. Cineva din casă se pregătește să se mute, să plece undeva în străinătate, sau poate unul dintre membri familiei începe școala, iar acum, parcă întreg universul se învârte în jurul lui.

LEU. Nimic nu te bucură mai mult decât soluționarea unor probleme, care te pune într-o lumină favorabilă. Ai fost convins că vei reuși să o rezolvi, știai că ceilalți nu ar fi putut ajunge la un rezultat atât de bun, și ai luptat mult să o rezolvi, iar acum ai reușit.

FECIOARĂ. Privești cu încântare spre zilele care vin pentru că se apropie un eveniment special. Poate, e vorba de o întâlnire romantică mult așteptată, o ieșire în natură, o petrecere, o călătorie în străinătate, sau indiferent ce ar fi, dar știi că va fi minunat. 

BALANȚĂ. Te simți încă legat de trecut și cât timp ești ancorat de amintiri nu ai cum să mergi mai departe. A sosit vremea să te rupi de ceea ce a fost atunci, indiferent că era rău sau bine, și să treci mai departe, căci realitatea are loc în prezent, nu odinioară.

SCORPION. Viața ta ia o întorsătură favorabilă, după o lungă perioadă în care nu ai avut parte de niciun eveniment care să te bucure în mod special. Chiar dacă nu ți se vor rezolva toate problemele într-o clipă, totuși, simți că ai intrat pe un drum mai neted.

SĂGETĂTOR. E destul de greu să găsești soluția potrivită între niște opinii atât de diferite care se vehiculează în jurul tău. Ai și tu părerea ta personală, poate total diferită de a celorlalți, deci ar fi mai bine să te mai documentezi puțin înainte de a acționa.

CAPRICORN. Ai de luat o decizie care își va arăta efectele puțin mai încolo, nu în perioada imediat următoare. Poate fi vorba de o investiție pe termen lung, sau alegera unei noi căi în viață, dar tu ai întotdeauna o viziune clară asupra viitorului, deci nu vei greși.

VĂRSĂTOR. Nu te poți concentra eficient la activitățile intelectuale, cum ar fi de exemplu susținerea unei lucrări, un interviu sau un examen profesional. Fă cumva un efort și adunăți un pic gândurile, căci ești un pic mai distrat astăzi, pus numai pe glume.

PEȘTI. Ar fi timpul să lași deoparte grijile și problemele care te preocupă și să te liniștești. Dacă ești copleșit de neajunsuri, te afunzi în ele și mai mult, dar dacăți lași o pauză, un pic de relaxare, ai să vezi ce repede se vor rezolva toate, ca printr-o minune.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.