25.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ionuţ Oneţ, Radu Panait. Titlul emisiunii: Organizaţia PSD Satu Mare a fost dizolvată.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Horia Adrian Ungur, Mircea Dan Pop. Titlul emisiunii: Actele de caritate realizate de Lions Club Someş Satu Mare. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Studenţii şi activităţile lor. 04.45 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 05.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Subvenţiile anului 2019 şi pregătirile pentru cele din 2020. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ionuţ Oneţ, Radu Panait. Titlul emisiunii: Organizaţia PSD Satu Mare a fost dizolvată.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău.Titlul emisiunii: Obiectivele secţiei de box de la CS Voinţa pe anul 2020. 10.50 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitaţi: Iulian Budău, Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Postul, sănătate pentru trup şi suflet. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Horia Adrian Ungur, Mircea Dan Pop. Titlul emisiunii: Actele de caritate realizate de Lions Club Someş Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ionuţ Oneţ, Radu Panait. Titlul emisiunii: Organizaţia PSD Satu Mare a fost dizolvată.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Călin Culcean. Titlul emisiunii: Necesitatea anesteziei în serviciile de stomatologie. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

HOROSCOP

Scris de I. Z., 05 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 05.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Ai motive de satisfacţie deplină pentru că, în munca ta ai ajuns la un nivel la care succesul visat începe să prindă contur. Nu este doar un simplu vis ce te-a motivat să mergi mai departe, e un scop cât se poate de bine definit spre care te îndrepţi.

TAUR. Ai ocazia să stai de vorbă cu o persoană care va avea o influenţă pozitivă asupra ta şi îi asculţi îndrumările, pentru că îi recunoşti capacităţile. Ai avea multe de câştigat din asocierea cu ea, deci fă tot posibilul să-i intri în graţii şi să-i câştigi încrederea.

GEMENI. Timpul care l-ai avut la dispoziţie pentru a rezolva o problemă s-a cam epuizat. E ca la finalul unei teze, când profesorul îţi spune să laşi stiloul jos, iat tu, cu toate că ai scris mai mult decât ceilalţi, dar ai mai fi avut multe de zis despre subiectul dat.

RAC. Te gândeşti serios să faci un nou pas important în viaţa ta de cuplu, dar nu ştii când ar fi momentul cel mai potrivit. Poate, te gândeşti la o nouă dragoste, o căsătorie, sau la naşterea unui copilaş, dar despre oricare ar fi vorba, vrei să-ţi aducă fericire.

LEU. Te gândeşti cu nostalgie la un eveniment din trecut în care te-ai simţit cu adevărat important şi toată lumea era cu ochii pe tine. Era momentul tău de glorie pe care-l vei povesti chiar şi nepoţilor şi visezi la clipa când vei putea reedita acele clipe fericite.

FECIOARĂ. Pentru a face pasul următor într-un proiect aflat în derulare, trebuie să apelezi la un specialist. Nu lucrează nici el pe gratis, deci va trebui să-i plăteşti serviciile, dar poate, scapi cu un contraserviciu pe care-l poţi onora mai uşor şi vei fi mulţumit. 

BALANŢĂ. Caută să fii cît mai odihnit şi mai relaxat la o întrevedere, sau la un examen şi adunăţi forţele pentru a-ţi ascunde cumva defectele ce se arată la stres. Vorbeşte încet, clar şi răspicat, nu începe să plângi sau să râzi de emoţii şi totul va ieşi bine.

SCORPION. Este o zi în care nu se întâmplă nimic nou în viaţa ta, nici spre bine, nici spre rău. Nici aerul nu se mişcă în jurul tău, cu toate că în adâncul sufletului tău aştepţi ceva nou, însă şirul lucrurilor incitante se va deschide cu câteva zile mai încolo.

SĂGETĂTOR. Lipsa banilor îţi poate împiedica progresul, deci nu te avânta mai departe decât cât îţi permite bugetul. Fondurile disponibile sunt destul de modeste, dar suficiente la ceea ce ai nevoie momentan, totul e să nu începi ceva ce necesită finanţare.

CAPRICORN. Dacă stai şi nu faci nimic când ţi se oferă o şansă de afirmare, fii sigur că apare alt cineva, cine o să ştie cum să o valorifice în avantajul său. Nu te gândi prea mult şi nu te mai îndoi de rezultate, pentru că alţii mai spontani se bagă înaintea ta.

VĂRSĂTOR. Viaţa îţi oferă o nouă şansă de a te realiza, dar tu o refuzi, crezând că ai în mână ceva mai sigur şi nu vrei să-l dai pe un lucru incert. Tu încă nu-ţi dai seama, dar ieşirea din cercul vicios în care singur te-ai antrenat ar fi unica ta şansă de ascensiune.

PEŞTI. Lipsa unei hârtii te-ar putea ţine pe loc într-un demers început. Dacă ai de rezolvat o problemă oficială, cu o verificare prealabilă a actelor, a dosarului poţi evita acest impediment, ca atare, sacrifică acum un pic de timp şi revizuieşte-ţi documentele.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.