18.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Pesta porcină africană, modalităţi de transmitere. 05.30 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Viitori piloţi de formula 1. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Adrian Pricop.Titlul emisiunii: Relansarea voleiului sătmărean. 10.50 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Noutăţi din sănătate. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 19.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. De obicei laşi tu de la tine în favoarea altora, însă, de data aceasta ţelul propus este mult prea important ca să te sacrifici. Drepturile tale, bunurile, poziţia pe care vrei să o atingi, de data aceasta nu sunt deloc de neglijat, deci nu vrei să accepţi compromis.

TAUR. O veste bună ce-ţi parvine, deschide o cale nouă, foarte promiţătoare în planurile tale. Porneşti spre ceva nou, eşti plin de entuziasmat de ceea ce se conturează la orizont, de aceea depui multă energie pentru a progresa şi a atinge cât mai repede scopul.

GEMENI. Visul tău cel mare, în acest moment, nu este unul individual, ci implică mai multe persoane în acelaşi timp. Poate că este un plan în care îi vei atrage şi pe cei din familie şi tu vei joca un rol central în realizarea sa, sau e un proiect profesional mai mare.

RAC. Adunăţi puterile pe ultima sută de metri a unei acţiuni şi fă tot ce poţi să o închei acum, fiind momentul cel mai potrivit pentru a o finaliza şi a începe ceva nou. Termină ce mai ai de făcut, căci astăzi produsul finit al muncii tale va fi cel mai pozitiv apreciat.

LEU. Nu te interesează ceea ce se petrece în jurul tău astăzi. Abordezi o atitudine total indiferentă, aşezându-te doar pe tine în prim plan, ori poate, ai tu preocupările tale şi nu cauţi să te mobilizezi în activităţile celor din anturaj, căci nici ei nu te-au ajutat pe tine.

FECIOARĂ. Eşti invidios puţin pe progresul, sau pe succesul celorlalţi, când tu te simţi blocat într-o situaţie banală. De data aceasta trebuie să te complaci, dar nu mult, căci de mâine soarele răsare şi pe strada ta, iar perspectivele sunt cât se poate de promiţătoare.

BALANŢĂ. Viitorul te stimulează şi aştepţi cu nerăbdare ca imaginea care ţi se conturează la orizont să devină realitate. Deocamdată doar parcurgi nişte paşi obligatorii până la scopul propus, dar simţi că fiecare oră care trece te apropie şi mai mult de ţinta vizată.

SCORPION. Gelozia poate avea urmări nedorite într-un cuplu, deci atunci când simţi că astfel de sentimente ţi se cuibăresc în suflet, alungă-le cât mai repede. Nu ai tu nevoie de astfel de gânduri sumbre, mai ale că este tocmai o perioadă când toată lumea te iubeşte.

SĂGETĂTOR. Este o zi cu şanse excelente de afirmare pentru tine, deci trebuie să profiţi fără teamă de ocaziile bune care se ivesc. Îţi iese astăzi în cale un noroc chior, pe care trebuie să-l valorifici imediat, fără să stai prea mult pe gânduri şi să-l analizezi la nesfârşit.

CAPRICORN. Joci un rolul important într-o acţiune interesantă, şi eşti mândru de poziţia pe care o ocupi. Ceilalţi te ascultă, îţi cer părerea, merg în direcţia pe care tu le-o indici, deci ai o responsabilitate foarte mare pentru reuşita proiectului la care muncesc mai mulţi.

VĂRSĂTOR. Îl simţi aproape de tine pe un prieten cu care te înţelegi deosebit de bine şi comunici cu el extrem de uşor. Dacă este vorba tocmai de o prietenie între persoane de sex opus, fii pregătit de o idilă, căci prietenia se poate transforma într-o clipă în iubire.

PEŞTI. Cel mai bine te simţi azi în medii aglomerate, pentru că doar acolo îţi poţi pune în valoare cunoştinţele dobândite talentul de comunicare. Ai întotdeauna argumente potrivite pentru a te face ascultat şi vii cu cele mai inteligente soluţii la întrebările celorlalţi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.