19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră şi os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Artă şi bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureşan. 10.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Dragoş. Titlul emisiunii: Subvenţiile anului 2019 şi pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în faţa provocărilor vieţii. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Proiectul de care te ocupi de un timp la serviciu înaintează foarte bine spre nişte rezultate demne de laudă şi aprecieri. Însă, până când felicitările şi recunoştinţele nu vin oficial, de la clienţi sau de la superiori, tu nu te poţi bucura îndeajuns de succes.

TAUR. Oboseala nu va încurca planurile tale, pentru că vei reuşi să depăşeşti cu brio momentele de slăbiciune. Cu cât e mai greu drumul spre succes, cu atât mai mare va fi satisfacţia ta de la final, crescându-ţi cu mult stima de sine şi respectul din partea celorlalţi.

GEMENI. Te afli într-un loc destul de aglomerat, iar unde se adună atât de mnultă lume, e loc şi de dispute, dar şi de distracţie. Caută astăzi, dacă poţi, compania celor care sunt mai binedispuşi, în mijlocul lor te vei simţi şi tu bine şi vei avea parte de o zi reuşită.

RAC. Ca să reuşeşti să puni în practică şi să poţi duce la bun sfârşit visul pe care îl ţii deocamdată în secret, ar mai fi nevoie de câteva informaţii în plus şi de ceva experienţă. Altfel zis, ar fi bine să mai înveţi, să te înscrii la un curs, deoarece doar aşa vei putea progresa.

LEU. Te cam îndoieşti de bunele intenţii ale unei persoane care se oferă benevol, să te ajute ştiind că altădată nu ar face. Nu ceri sprijin din partea nimănui, tu te descurci şi singur foarte bine. Cel care intervine îţi propune soluţii noi, dar spune-i liniştit, că nu ai nevoie.

FECIOARĂ. Întoarce, fără jenă, spatele celor care îţi vorbesc maliţios, sau caută să te abordeze cu o atitudine agresivă. N-au decât să ridice tonul cât vor ei, tu oricum nu le dai atenţie, iar acest lucru îi va şoca mai mult ca orice răspuns, oricât de dur ar putea fi.  

BALANŢĂ. Tot ce se întâmplă astăzi este în favoarea ta, chiar dacă aparent, unele lucruri nu te avantajează. Cineva îţi face o ofertă sau o invitaţie interesantă, care la prima vedere nu este tocmai pe placul tău, dar mai târziu ai să-ţi dai seama că ţi-a fost de mare folos.

SCORPION. Ceea ce pe tine te avantajează, pe altul s-ar putea să-l defavorizeze, dar în momentul de faţă, tu trebuie să priveşti în primul rând avantajele tale. Chiar dacă pare a fi o atitudine uşor egoistă, tu ai un scop bine definit, pe care însă altfel nu îl vei putea atinge.

SĂGETĂTOR. Graba poate avea urmări nedorite, deci încearcă săţi controlezi dorinţa de a termina cât mai repede un anumit lucru, chiar dacă e urgent. Ceea ce altădată te-ar fi adus mai repede la rezultatul dorit, de data aceasta s-ar pueta dovedi o acţiune pripită.

CAPRICORN. Nu pune la suflet glumele nevinovate ale unei persoane care nu îşi dă seama că depăşeşte limita bunului simţ. Încearcă să-l faci cumva să înţeleagă că nu şi-a găsit cea mai bună metodă de a te face să râzi, iar cu subiectul aflat în discuţie nu se glumeşte.

VĂRSĂTOR. Poţi fii mândru de munca ta când ceea ce iese din mâinile tale este apreciat la justa sa valoare. Şeful te laudă, clienţii sunt mulţumiţi de tot ceea ce faci şi îţi spun direct cât de mult le place ceea ce le oferi, iar aceşti stimulenţi sunt oricând bine veniţi.

PEŞTI. Vei avea câştig de cauză într-o polemică aprinsă, căci tu deţii suficiente informaţii şi eşti bine pregătit în domeniu. Pe de altă parte, tu nu te laşi influenţat nici de agresivitatea celor din jur şi nici nu-ţi apleci capul în faţa celor care se consideră mai puternici.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.