HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 13.08

Ne aflăm în zodia

BERBEC. Dacă eşti în concediu, profită de atmosfera plăcută şi tihnită de acasă sau de zilele libere de care beneficiezi. Însă, dacă ai agenda de lucru plină, fă cumva să le mai pasezi şi celorlalţi câte ceva, pentru că astăzi te mişti cam încet şi nu le poţi rezolva la timp.

TAUR. Joci un rol energizant în mediul în care te afli, pentru că tu ştii intodeauna să-ţi mobilizezi colegii. Fiecare contribuie la succesul colaborării voatre< unii cu ideile, alţii cu forţă de muncă, iar tu vii cu stimulentele emoţionale, adică eşti forţa de coleziune a grupului.

GEMENI. Dacă ar fi să fie ales astăzi un norocos al zilei, atunci cu siguramţă, tu vei fi privilegiatul astrelor şi vei avea parte de o zi specială. Fortuna ţine cu tine, te răsfaţă, norocul apare de unde nici nu te aştepţi şi dacă vei ştii să o valorifici vei avea mult de câştigat.

RAC. Spune cât se poate de clar ce gândeşti, pentru că ideile tale vor juca un rol central în rezolvarea problemei cu care se confruntă grupul din care faci parte. Vă consultaţi între voi, dar la urmă ai să-ţi dai seama că exact părerea ta va fi cea care va cântări cel mai mult.

LEU. Orice vis frumos se termină la un moment dat, iar acum eşti nevoit să revii la activitatea cotidiană. Ai trăit câteva zile ca într-un basm, în mijlocul unor evenimente deosebite, în locuri superbe, dar în scurt timp trebuie să te întorci ş tu în realitatea cotidiană.

FECIOARĂ. Eşti sigur pe tine şi pe ceea ce ai învăţat, deci nu aştepţi să acţioneze alţii în locul tău, te implici cu pasiune în noul proiect la care vei lucra. E bine că te laşi stăpânit de această imensă energie pozitivă şi că te înconjori de oameni la fel de entuziaşti ca tine.

BALANŢĂ. Nu e nevoie ca legea să intervină în favoarea ta cu gesturi justiţiare speciale, în care să ţi se asigure drepturi exclusive. Tu vrei doar să se facă dreptate într-o chestiune măruntă, dar importantă pentru activitatea ta, sau a colectivului din care faci parte.

SCORPION. Economia, în orice domeniu, e porunca sfântă a acestei zile, ca atare, fă totul cumpătat, cu măsură, fără să te aventureazi la vreun exces. Orice consum peste puterile tale< de timp, bani, sau de energie, va crea goluri pe mai târziu sau poate duce la epuizare.

SĂGETĂTOR. Visezi la o poziţie mai bună în carieră, la o nouă treaptă ierarhică, dar ca să ajungi la ea vei avea nevoie să-ţi însuşeşti noi cunoştinţe. Cu experienţa de care dispui nu vei ajunge departe, deci caută, şi vei găsi calea prin care poţi ajunge la ţelul propus.

CAPRICORN. O piedică iese în calea ta la momentul cel mai nepotrivit, însă tu nu laşi ca un fleac săţi strice planurile. Faci ce faci, dar vei reuşi să duci la capăt ceea ce ai început şi vei fi mândru că ai înfruntat hopul, iar cei implicaţi îţi vor mulţumi că ai salvat situaţia.

VĂRSĂTOR. Te cuprinde dorul de vacanţă, de zilele frumoase petrecute într-un anumit loc de care te-ai ataşat cândva. Ai vrea să pleci chiar acum, dar banii sau timpul disponibil te împiedică, totuşi, atâta vei căuta, până vei găsi soluţia să poţi ajunge în curând acolo.

PEŞTI. Deşi îţi place să socializezi, de data aceasta mai bine renunţi, pentru că nu ai parteneri de dialog la nivelul aşteptărilor tale. Unii sunt banali sau superficiali şi nu se ridică la nivelul tău, alţii sunt prea tineri, sau timizi şi nu reuşesc să lege o conversaţie interesantă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517