HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Ai un vis pentru care ai muncit foarte mult, dar ajungi într-un impas care ţi-ar putea reduce speranţele că îl vei mai putea materializa vreodată. Nu este cazul să disperi, astfel de momente sunt frecvente în drumul spre un ţel măreţ, dar tu îi vei deăşi cu bine.

TAUR. Ai avut câteva zile pline de evenimente, însă acest şir de momente plăcute, se pare că încă nu s-a terminat. E agitaţie mare în jurul tău, ai putea întâlni tot felul de oameni interesanţi şi din vorbă în vorbă, vei afla de la ei lucruri ciudate care te surprind şi te amuză.

GEMENI. Noutăţile îţi stârnesc mereu curiozitatea, îţi fac bine, au un efect pozitiv asupra ta, şi nimic nu te va relaxa mai mult decât o ieşire aventuroasă. Indiferent de vârsta pe care o ai, te laşi antrenat în cele mai diverse acţiuni hazlii, căci ţie îţi place să te distrezi.

RAC. Nu te simţi în apele tale din cauza unui factor nedorit, poate o persoană arţăgoasă din anturaj, în preajma căruia nu ai cum să fi deloc relaxat. Tu, fiind o fire care nu tolerezi astfel de situaţii vei pleca de acolo, sau faci tu ce faci să dispară factorul perturbator.

LEU. Chiar dacă ai un partener de nădejde, cu care, de obicei comunici eficient, acum parcă nu găseşti subiecte comune de discutat cu el. Nu-i nicio problemă, nu trebuie neapărat să vorbiţi permanent, pentru că, din când în când şi tăcerea face parte din armonie.

FECIOARĂ. De unde nici nu te aştepţi, poate veni o idee salvatoare prin care să duci la împlinire un proiect important. Degeaba ai apela la prieteni, la rude, căci ei nu deţin cheia problemei. Soluţia va veni din altă parte, dintr-o sursă nebănuită, dar la momentul oportun. 

BALANŢĂ. Ai tot tolerat o situaţie nefavorabilă, în care te-ai simţit neglijat, tratat incorect sau marginalizat, dar acum a sosit şi momentul revanşei. Poţi recăpăta ceea ce a fost al tău, îţi poţi redobândi poziţia de odinioară, revii la normal şi îţi poţi face singur dreptate.

SCORPION. Ascunzi ceva în adâncul sufletului tău, poate o iubire secretă faţă de o altă persoană decât partenerul, sau ascunzi nişte sentimente nedestăinuite, pe care ţi-e teamă să le exprimi. Nu eşti sigur nici tu însuţi pe ceea ce simţi, deci mai bine păstrezi pentru tine.

SĂGETĂTOR. Viaţa ta sufletească se cam animă, eşti cuprins de o nouă pasiune, de iubire, de sentimente din ce în ce mai aprinse. Poate tocmai acum, o persoană recent apărută în anturajul tău a reuşit să-ţi trezească interesul şi simţi că inima ta începe să bată tot mai tare.

CAPRICORN. O gafă cauzată de încrederea ta prea mare în succes îţi dovedeşte că niciodată nu trebuie să fii atât de sigur pe reuşită. Acum trebuie să iei totul de la capăt, dar lecţia va fi utilă pentru totdeauna şi te va ajuta mult săţi realizezi planul la următoarea încercare.

VĂRSĂTOR. Nu-ţi convine să tot renunţi la ambiţiile tale doar ca să-i laşi pe alţii înaintea ta. Eşti dispus să-i ajuţi pe ceilalţi, dar ai o fire impunătoare, iar când vrei să realizezi ceva şi vezi că vor să se bage în faţa ta, e firesc să nu-ţi convină şi să nu te laşi călcat în picioare.

PEŞTI. Porneşti cu elan o acţiune nouă, care înaintează bine la început, dar încep să apară şi piedicile. Pe tine obstacolele nu te vor opri, dimpotrivă, descoperi în interiorul tău noi rezerve de energie şi te ambiţionezi şi mai mult să o finalizezi cât mai repede şi cât mai bine.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517