HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Întotdeauna te bazezi pe ceea ce-ţi dictează raţiunea, dar iubirea nu poate fi privită numai prin prisma logicii. Dragostea este ciudată, iraţională, nu lasă loc minţii, deci când eşti îndrăgostit lulea nu te mira că accepţi câte odată compromisuri total nefondate.

TAUR. Este o zi plină de momente romantice, când vă aflaţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul, într-o armonie perfectă. La sentimentele pe care le oferi, primeşti şi tu gesturi similare de afecţiune, deci poate fi una din cele mai plăcute zile petrecute împreună.

GEMENI. Războiul s-a terminat, spui acum, la încheierea unei competiţii în care ai luptat din răsputeri. Nu e chiar rezultatul pe care ţi l-ai dorit, tu ţi-ai imaginat o victorie mai spectaculoasă, să afle toată lumea, dar bucură-te că ai reuşit să obţii un câştig pe termen lung.

RAC. Ai ajuns la un nivel al realizărilor tale, care îţi inspiră încredere în succesul final şi ai garanţia că la capăt te aşteaptă şi o răsplată de care să fii mulţumit. Eşti motivat să tragi tare, îţi face chiar plăcere, căci prin acest proiect ai ocazia de a-ţi arăta valoarea reală.

LEU. Ai avea nevoie de o persoană mai iute de fire pe lângă tine, pentru că ţie îţi cam lipseşte energia şi iniţiativa şi nici ideile nu-ţi prea vin. Celălalt te-ar mobiliza foarte bine la treabă, deci ai avea numai de câştigat dacă ai face echipă cu un astfel de om plin de viaţă.

FECIOARĂ. Ţii mult la independenţa ta financiară, deci trebuie să cauţi mereu soluţii să ţi-o poţi menţine. Dacă salariul actual nu-ţi ajunge, nu este cazul să te sperii, ai tu mereu suficiente idei bune, care merită să fie transformate într-o afacere cu o minimă investiţie. 

BALANŢĂ. Deşi porneşti foarte hotărât într-o anumită direcţie, după un timp scurt vei descoperi şi alta. Ori te răzgândeşti şi începi totul de la capăt, ori încerci să le urmezi pe ambele simultan, dar cineva te previne că mici a doua variantă nu va fi mult mai uşoară.

SCORPION. Orice comparaţie între tine şi colegii cu care lucrezi te scoate pe tine în evidenţă, punându-ţi în lumină de fiecare dată calităţile. Pur şi simplu străluceşti, te remarci printr-o atitudine aleasă, prin curaj şi inteligenţă, intimidându-i pe cei mai slabi de înger.

SĂGETĂTOR. Te simţi bine în mijlocul unor persoane fără griji, care se distrează şi te fac şi pe tine să uiţi de neajunsurile cotidiene. E ca şi o zi de vacanţă, când poţi lăsa şi tu deoparte problemele cotidiene şi ai puţin timp să te bucuri de aspectele frumoase ale vieţii.

CAPRICORN. Ajungi la un punct de răscruce al proiectelor tale, din care încep să se contureze rezultatele pentru care munceşti. Eşti mândru de tine, laudele şefilor şi a partenerilor nu întârzie să apară şi încet-încet, reuşita se poate traduce şi într-o recompensă materială.

VĂRSĂTOR. Parcă nu eşti tocmai încântat de ceea ce se prefigurează la orizont, pentru că eşti influenţat de zvonuri negative. Nu dispera, nu eşti tu omul care îşi pierde prea uşor optimismul, doar că acum soarta face să nu ai parte de tovarăşi cu gândire pozitivă.

PEŞTI. Este o zi pe placul tău, poate nu ai de mers nici la serviciu, sau ai un moment de vacanţă în care te poţi simţi liber, ca pasărea cerului. Profiţi pe deplin de plăcerile pe care ţi le oferă şi ţi-ai dori ca ziua asta să nu se termine, căci nu te-ai plictisi de ea niciodată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517