10.10.2019 00.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Rolul asociaţiei cazacilor şi obiectivelele sale în România. 05.00 O partidă de pescuit 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 14.40 Dezbatere electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Cosmin Iuhas. Titlul emisiuni: Despre fotbalul sătmărean cu antrenoul Cosmin Iuhas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Anxeitatea cauze şi tratament. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 08.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Nu ignora părerile prietenilor tăi, pentru că ceea ce îţi transmit ei poate conta foarte mult astăzi. Ai fi tentat să le consideri doar replici haioase, dar vei descoperi mai târziu că au fost spuse cât se poate de serios şi ar fi foarte bine să nu le iei doar aşa, în glumă.

TAUR. Te pregăteşti de o călătorie, poate nu tocmai lungă, dar cu atât mai plăcută. Nu trebuie să pleci la distanţe mare pentru a te szimţi bine! Studiezi itinerarul, te documentezi despre zonă şi cu cât mai multe vei afla, cu atât mai mult aştepţi să le poţi vedea şi în realitate.

GEMENI. Nu poate fi nimic mai plăcut decât să stai cu persoana iubită. Petreceţi un timp împreună, ieşiţi la o plimbare şi discutaţi despre planurile comune, despre care nu a mai venit vorbit demult. Vorbiţi mult despre căminul vostru, despe viaţa în doi şi viitorul comun.

RAC. Ca săţi poţi realiza un obiectiv mul râvnit trebuie să începi de pe acum să iei anumite măsuri. Trebuie să te apuci să studiezi, să pregăteşti terenul, să faci un curs dacă este nevoie şi să acumulezi cunoştinţele de care le vei putea folosi bine la momentul potrivit.

LEU. Te pregăteşti intens pentru un moment decisiv în cariera ta, la care vrei să te prezinţi cât mai bine, deci înveţi şi cercetezi foarte mult. O întrevedere pentru un job, o competiţie, sau un examen în care trebuie săţi măsori cunoştinţele, succesul îţi este asigurat oriunde.

FECIOARĂ. Nu-ţi mai bate capul de probleme, căci singurătatea te face să le vezi şi mai negre decât cum sunt ele în realitate. Ieşi în lume, întâlneşte-te cu oameni şi discutând cu ei, ai să vezi că nu tu eşti cel mai necăjit om din lume şi vei observa şi partea plină a paharului. 

BALANŢĂ. Îţi parvine azi o veste cu o oarecare tentă oficială, care aduce o mare bucurie pentru tie. Poate va avea implicaţii asupra unui întreg grup, dar datorită ei, de acum vei merge pe un teren mult mai sigur, garantat de un document sau de o lege incontestabilă.

SCORPION. Eşti înconjurat de prieteni dispuşi să participe la acţiunile la care vrei să le dai startul. Unul ar putea fi sursa ta principală de energie şi bună dispoziţie, altul te va dinamiza, sau poate, chiar îşi vor pune şi ei umerii la treabă să poţi termine cât mai repede.

SĂGETĂTOR. Ca la orice nou început, eşti plin de energie, de elan şi de idei noi, având impresia că ai putea muta şi munţii din loc. Cât timp reuşeşti săţi menţii această poftă de acţiune totul va evolua foarte bine, deci nu te lăsa influenţat de piedicile care pot să apară.

CAPRICORN. Nu ignora propunerile care ţi se fac astăzi, în orice plan al vieţii, pentru că au o conotaţie benefică pe termen lung. Ori îţi aduc un profit material de care te vei putea folosi un timp, ori vei avea ceva de învăţat ceva important, ce vei transmite şi tu mai departe.

VĂRSĂTOR. Îţi parvin veşti excelente privind cariera ta, informaţii ce pot avea implicaţii de perspectivă. Ori te apropii de rezultatul final al unui proiect, ori ţi se pregăteşte o avansare pe scara ierarhică, iar acest succes se va putea calcula şi într-un venit mai consistent.

PEŞTI. Dacă vrei săţi păstrezi prietenii, mai e nevoie şi de puţină ipocrizie, căci dacă spui mereu lucrurilor pe nume, atragi atenţia asupra defectelor, devii un personaj nedorit. Cu o vorbă bună îl poţi face pe om fericit, deci fă complimente chiar dacă nici tu nu le crezi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.