HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 02.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Dacă pleci la drum, nu te aştepta să ajungi pea repede la destinaţie. Apar tot felul de oprelişti ce pot prelungi timpul de deplasare, dar privind lucrurile cu optimism, piedicile ce îţi ies în cale, de data aceasta nu vor fi deloc neplăcute, unele chiar îţi fac plăcere.

TAUR. Ai realizat un venit semnificativ în ultima perioadă, dar ai de făcut o serie de cumpărături, iar până la urmă nu îţi vor rămâne prea mulţi bani. Totuşi, nu fii supărat, pentru că îi dai pe un lucru care ţi l-ai dorit demult, sau scapi de nişte restanţe apăsătoare.

GEMENI. Ţi se face o propunere de afacere, dar  nu o accepţi pentru că nu ţi se pare rentabilă. Însă, fiind că tu eşti o persoană înţeleaptă, încerci să-i explici şi celui care îţi face oferta, că acţiunea în care ar vrea să te implice, nu poate fi nici cel puţin în avantajul lui.

RAC. Dacă vrei să urci ceva mai sus în ierarhia profesională, trebue să te gândeşti foarte serios să mai faci nişte studii sau vreun curs de pregătire în plus. Este momentul oportun să te înscrii la un curs, o specializare, iar astăzt vei face alegerea cea mai potrivită.

LEU. Se apropie un eveniment faţă de care nu ai o atitudine prea sigură şi de aceea emoţiile te copleşesc. E absolut normal să te simţi mai ciudat când nu ai de unde să ştii ce urmează să se întâmple, dar dacă vei reuşi să adopţi o atitudine optimistă, te va ajuta mult.

FECIOARĂ. Te bucuri de liniştea căminului, nici nu-ţi lipseşte nimic alt ceva şi te complaci în activităţi banale, de genul curăţeniei sau a pregătirii mesei. Acum îţi fac chiar plăcere aceste banalităţi şi eşti bucuros când cei dragi îţi mulţumesc ceea ce ai făcut pentru ei. 

BALANŢĂ. Nu-ţi place munca pe care trebuie so faci astăzi, nici dacă e vorba de sarcini de serviciu, nici de munci gospodăreşti. Totuşi, încerci să le faci repede, să scapi de ele una-două, pentru că de mâine te aşteaptă ceva cu mult mai plăcut, care va fi pe placul tău.

SCORPION. Trece o şansă de zile mari prin preajma ta, dar te prinde cam abătut, iar la prima vedere nu ştii ce să faci cu ea. Te îndoieşti că ar fi pentru tine, că ar avea efecte pozitive, dar ai alături un prieten, care nu te lasă să ratezi ocazia şi mai târziu îi vei mulţumi.

SĂGETĂTOR. E ziua ta norocoasă în plan sentimental, când l-ai putea cuceri pe cel care ţi-a furat inima. Dacă nu există încă cineva în viaţa ta, azi ai putea descoperi senzaţii noi care ţi se cuibăresc în suflet, cu şanse mari de a deveni o idilă superbă pe viitor.

CAPRICORN. Te pregăteşti să pleci la drum, dar această călători nu va fi o simplă ieşire de week-end şi poate, nici nu va avea loc tocmai peste o zi – două. Mergi în concediu, într-o delegaţie, ori cine ştie, poate vrei, sau eşti chiar nevoit să te muţi într-un alt oraş, în altă ţară.

VĂRSĂTOR. Cel mai important lucru la care te poţi gândi astăzi este călătoria pe care ţi-ai planificat-o pentru week-end. Fie că ai să pleci în vacanţa mult aşteptată, ori la iarbă verde, la un chef cu prietenii, sau la vreun eveniment festiv, distracţia va fi la cote maxime.

PEŞTI. Ca să poţi trece la etapa următoare a proiectului la care lucrezi, ai nevoie de intervenţia salvatoare a altei persoane. Azi poţi găsi specialistul care îţi poate oferi un sfat excelent de care ai nevoie, sau găseşti, din întmplare, o informaţie şi te vei descurca şu singur.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517