HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 01.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Astrele îţi prevestesc o zi perfectă pentru petreceri, pentru distracţii, pentru că apar suficiente motive pentru a sărbători. Dacă pleci într-o călătorie, la destinaţie te va aştepta un grup de prieteni puşi pe glume, ca atare, ţi se conturează o adevărată zi de vacanţă.

TAUR. Perspectivele ce ţi se deschid în zilele următoare sunt foarte promiţătoare, optimiste şi abia aştepţi ca ceea ce se conturează să se materializeze. Indiferent că ţi se anunţă ceva nou la locul de muncă, în afaceri sau în plan sentimental, toate sunt de bun augur.

GEMENI. Ţi se oferă un nou job, iar tu pui în balanţă argumentele pro şi contra, pentru că deocamdată nu eşti decis ce ai de gând să faci. Nu te lăsa influenţat de nimeni, cântăreşte singur, căci în afară de tine, nimeni nu are de unde să ştie ce ar fi mai bine penru tine.

RAC. Simţi un entuziasm fantastic în faţa unei propuneri interesante ce ţi se face astăzi şi care merită să fie acceptată. Fiind chiar foarte motivat şi de recompensa materială ce se prefigurează, accepţi imediat provocarea şi te grăbeşti să ajungi cât mai repede la rezultate.

LEU. Ţi se arată o zi tihnită, neutră din toate punctele de vedere, cu evenimente care pentru tine nu au nici efecte pozitive, nici negative. Nu-i nimic rău în asta, iar dacă priveşti partea plină a paharului, o poţi vedea chiar o zi bună, căci nu îţi crează nicio neplăcere.

FECIOARĂ. Ai nevoie de sfatul unei persoane competente, pentru că nu eşti sigur pe tine şi oricât ai încerca să înţelegi situaţia în care te afli, tot nu ştii ce să faci. Ai alături de tine pe cineva mai în vârstă, cu mai multă experienţă în domeniu, la care merită să îi ceri părerea. 

BALANŢĂ. Te afli într-un moment de maximă importanţă a carierei tale, care va putea avea repercusiuni pe termen lung. Ştii bine că acum trebuie să te prezinţi impecabil din toate punctele de vedere, deci te pregăteşti intens, iar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor.

SCORPION. Ai tot amânat, mult timp o decizie, dar acum nu ai cum să mai poţi tergiversa lucrurile. A venit momentul să te pronuţi, şi trebuie să faci cea mai bună alegere din ceea ce ai la dispoziţie, căci ceea ce alegi acum va influenţa mult cariera ta pe termen lung.

SĂGETĂTOR. Ai un efect  benefic asupra unui amic care e copleşit de pesimism. Nimeni nu îl înţelege mai bine ca tine, tu ştii cum să-i vorbebşti ca să-i abaţi puţin gândurile de la necazurile sale, poate chiar imaginare şi reuşeşti să îl molipseşti de un pic de bună dispoziţie.

CAPRICORN. Reuşeşti să te desprinzi de problemele cotidiene şi călătoreşti într-o lume a fanteziei, totuşi, ai grijă să nu pierzi contactul cu realitatea, pentru că de la vis la iluzie nu e decât un pas micuţ. Nu te dezlipi de realitate, viseazăţi lucruri pe care le poţi realiza.

VĂRSĂTOR. Oriunde ai merge astăzi, peste tot te afli în centrul atenţiei, lumea te primeşte cu braţele deschise şi eşti înconjurat de prieteni şi admiratori. Ai tu un şarm aparte, un farmec ascuns care atrage atenţia tuturor celor din jur, de aceea te vei simţi ca o mică vedetă.

PEŞTI. Dacă ţi s-ar oferi ocazia de a pleca undeva prin zonă, ai putea avea parte de nişte momente speciale. Te întâlneşti cu persoane pe care nu i-ai mai văzut demult şi de care ţi-a fost dor deja, cunoşti oameni noi, amabili, cu care comunici uşor şi legi noi prietenii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517