Horoscop | Informaţia Zilei

Horoscop

Horoscop Informaţia Zilei 30.07.

Ne aflăm în zodia Leu.

BERBEC. Nu ai prea mare încredere în informaţiile pe care le-ai obţinut, mai ales dacă ele se şi contrazic. În acest caz caută şi alte surse, care să confirme sau să infirme cele aflate până acum, iar apoi pune în balanţă toate datele obţinute, astfel decizia va fi mai uşoară.

TAUR. Iubirea, oricât de puternică ar fi, trebuie să aibă şi o dimensiune raţională, altfel ţi-ai putea pierde capul. O dragoste pasională nu ţi-ar fi de folos acum, deci ar fi bine să asculţi sfaturile celor care îţi atrag atenţia asupra unor lucruri pe care tu singur nu le poţi remarca.

GEMENI. Când îţi place ceea ce faci, eşti pregătit pentru orice provocare care îţi iese în cale, iar astăzi eşti gata să te aventurezi într-o direcţie nouă care, se pare că-ţi este pe plac. Interesul va rămâne viu până la final, deoarece acest proiect îţi poate oferi tot ce ai aşteptat.

RAC. Deplasările pe care le ai de făcut astăzi sunt ceva mai agitate, poate chiar puţin mai obositoare, dar nu vei regreta. Nu vei resimţi nici stresul, nici emoţiile nici multitudinea sarcinilor de rezolvat, deoarece te vei întoarce acasă cu nişte rezultate demne de remarcat.

LEU. Discuţi, între patru ochi cu un colaborator, care are încredere în discreţia ta. Ştie că ţie îţi poate povesti tot ce-l apasă pe suflet, iar dacă este nevoie, tu îi poţi oferi şi cele mai utile sfaturi, numai să nu afli că umblă pe căi incorecte, deoarece răutate nu tolerezi.

FECIOARĂ. Ai toate şansele să te întâlneşti cu mulţi amici, iar revederea va fi cât se poate de plăcută. Ai ocazia de a lega şi noi prietenii, pentru că îţi ies în cale persoane care se interesează de aceleaşi domenii ale vieţii ca tine, deci aveţi multe subiecte de discuţii comune.

BALANŢĂ. Ceva, sau poate tocmai cineva mai lipseşte din viaţa ta sentimentală pentru a te simţi cu adevărat fericit. Totuşi, se pare că nu mai ai prea mult de aşteptat, persoana respectivă în curând apare, indiferent că este vorba de un copilaş, sau de un nou partener.

SCORPION. Discutaţi cu familia despre proiectele comune pe care ai vrea să le derulezi în viitorul apropiat, care implică eforturi serioase din partea fiecăruia. Vei reuşi să-i convingi uşor pe toţi despre utilitatea investiţiilor, căci îşi doresc ei demult ceea ce le propui tu.

SĂGETĂTOR. Simţi ceva special pentru un prieten, dar minunea aceasta nu ţine prea multă vreme, deoarece compatibilitatea voastră de acum este doar trecătoare. În curând veţi începe să descoperiţi şi diferenţele dintre voi, iar asemănările vor păli încet în intensitate.

CAPRICORN. Ţinteşti spre piscuri din ce în ce mai înalte ale planurilor tale, find motivat de un succes de seamă pe care tocmai l-ai obţinut. Totul merge ca pe roate, proiectul evoluează perfect, încât este şi normal să fii încântat de perspectivele spre care te îndrepţi acum.

VĂRSĂTOR. Nu lua decizii majore astăzi, pentru că eşti puţin mai distrat, mai neatent, deci mâine, probabili că ai face o alegere mai bună. Dacă ceva nu este urgent nu te grăbi la soluţii pripite, iar dacă nici chef nu ai de treaba respectivă, mai bine amân-o pe altă dată.

PEŞTI. Pe zi ce trece, tot mai mult te gândeşti să alegi o direcţie nouă, să faci o schimbare de anvergură în carieră. O întâmplare va impune transferul tău la un alt loc de muncă, sau plecarea la un curs în altă localitate, dar merită efortul, pentru că te va împlini profesional.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345