HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 31.07

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Ai o relaţie excelentă cu părinţii, cu bunicii, cu profesorii sau cu şefii tăi, dar secretul acestei bune înţelegeri constă în atitudinea ta foarte sociabilă. Dacă ai şi tu orgoliile tale, lasă-le deoparte şi apropie-te de ei aceptându-i ca suspuşi acolo unde este cazul.

TAUR. Poţi avea succes în activităţile legate de comunicare şi de relaţiile cu cei. Ştii săţi exprimi punctul de vedere foarte clar şi bine argumentat, iar lumea te ascultă cu plăcere, pentru că ai un talent deosebit să vorbeşti pe înţelesul tuturor, iar ceea ce spui e foarte util.

GEMENI. Eşti calm şi calculat, ca de obicei, dar ceilalţi sunt cam agitaţi, iar într-o astfel de atmosferă nu vor reuşi să facă faţă provocărilor ce-i aşteaptă. Ai un efect pozitiv asupra stării lor de spirit şi astfel reuşeşti să-i calmezi şi pe ei, cu toate că la început tensiunea era mare.

RAC. Ai avut parte de o supărare care a trecut, dar sufletul tău încă nu s-a liniştiti de tot. Indiferent că e vorba de o problemă de dragoste sau de una profesională, apare astăzi acel cineva, cine îţi va putea alina suferinţa şi te face să uiţi de toate neplăcerile prin care ai trecut.

LEU. Calea pe care eşti acum influenţat să porneşti nu ţi se potriveşte sub nicio formă, sau poate fi doar o pistă falsă. Însă, nasul tău fin simte imediat dacă ceva nu miroase a succes sigur şi abandonezi imediat drumul care nu duce acolo unde tu ţi-ai propus să ajungi.

FECIOARĂ. Parcă nu vor să iasă toate ca la carte, aşa cum ai sperat tu la început, iar proiectul la care ai muncit atât de mult, ajunge într-un punct mai dificil. Orice lucrare are şi momente mai grele, deci calmează-te şi gândeşte-te ce ai de făcut şi una-două vei găsi şi soluţia. 

BALANŢĂ. Scapi de o povară cu caracter financiar, cum ar fi plata unei facturi restante, care te apăsa cu greutate sau a unei datorii mai vechi. Acum, cu banii ce-ţi rămân poţi face ce vrei, deci călătoria la care visai pe ascuns nu ţi se va mai părea atât de imposibilă.

SCORPION. Va trebui săţi pui logica la contribuţie azi, pentru a verifica cât mai riguros informaţia pe care o obţii. Vestea este excelentă, dar ar fi bine să fi sigur de veridicitatea sa înainte de a te folosi de ea, pentru că dacă totuşi, se dovedeşte a fi falsă, munceşti degeaba.

SĂGETĂTOR. Nu ştii exact ce-ţi lipseşte pentru a-ţi îndeplini o dorinţă< banii sau energia de a face rost de suma necesară. Oricare ar fi cauza, se pare că finalul mai e destul de departe, dar nu este cazul să disperi! Răbdarea îşi va aduce roadele şi nu vei regreta efortul.

CAPRICORN. Joci un rol esenţial în proiectele profesionale aflate în desfăşurare, pentru că tu deţii mai multă experienţă în domeniu. Eşti cel mai bine documentat pe tema dată, cel mai pregătit în domeniu, deci poţi fi de mare ajutor celor care mai au de învăţat de la tine.

VĂRSĂTOR. Succesele tale profesionale sunt în prim plan, deci poţi fii mândru de tine şi de ceea ce ai realizat. Apelezi la informaţiile acumulate în anii de studiu, simţi că a sosit momentul să arăţi şi tu lumii ce ai învăţat şi chiar poţi să te lauzi cu rezultatele obţinute.

PEŞTI. Nu ai cum să lucrezi de unul singur, pentru că activităţile pe care ţi le-ai propus pentru astăzi se bazează în primul rând pe colaborare. Şi tu însuţi te simţi mai bine în medii mai populate unde ai ocazia să afli multe lucruri noi şi să poţi lega prietenii interesante.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517