17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Horoscop

Horoscop Informaţia Zilei 29.07.

Ne aflăm în zodia Leu.

BERBEC. Nu îţi place cum te tratează o persoană care îşi arogă nişte drepturi de lider asupra ta, deşi tu nu îi accepţi superioritatea. Nu ţi-e şef şi nu îl consideri cu nimic mai bun decât tine, nu are mai multe studii, deci nu-i permiţi să-ţi dea ordin sau sfaturi şi foarte bine faci.

TAUR. Ţi-ai făcut un plan de perspectivă care te entuziasmează, dar preferi să-l ţii deocamdată pentru tine, să nu-i povesteşti nimănui. Poate eşti puţin mai superstiţios, dar decât să intervină cineva, sau ceva nedorit în proiectul tău, mai bine preferi să nu spui nimănui nimic.

GEMENI. Nu te poţi detaşa de o amintire pe care o porţi după tine. Nu te mai ajută la nimic, deci e vremea să o uiţi şi să priveşti spre viitor. Indiferent că era bine sau rău, ce a fost a trecut şi nu mai revine, deci treci la capitolul următor, căci şi prezentul are multe de oferit.

RAC. Atingi cam încet visul tău cel mai mare, dar nu ai voie să renunţi, chiar dacă vezi că drumul până la final este lung şi anevoios. Cele mai importante scopuri în viaţă nu se pot atinge cât ai bate din palme, deci înarmează-te cu multă răbdare şi energie şi mergi mai departe.

LEU. Nu te aventura în investiţii noi, pentru că nu-ţi vor ajunge banii să le duci până la căpat. Chiar dacă acum resumele disponibile par suficiente, după un timp vei descoperi că te-ai băgat în cheltuieli prea mari, care-ţi depăşesc bugetul şi vei rămâne cu lucrarea neterminată.

FECIOARĂ. Nu ai nicio tragere de inimă spre muncă, de parcă nu te-ar interesa nimic din ce se petrece în jur. Dacă ai putea rămâne acasă, să mai dormi un pic, ai fi foarte fericit, sau chiar şi o petrecere cu prietenii s-ar potrivi pentru această zi, dar e zi de mincă şi nu ai de ales.

BALANŢĂ. Te simţi în societate ca la tine acasă, deci vei profita de orice ocazie de a-ţi face amici, de a te distra cât mai mult. Însă, prietenii apropiaţi, s-ar putea simţi neglijaţi, ofensaţi, pentru că se pare că lor nu le mai acorzi suficientă atenţie, deci fă-ţi puţin timp şi pentru ei.

SCORPION. Şeful te trimite în delegaţie, deci trebuie să laşi orice şi să stai la dispoziţia lui. Concentrează-te asupra sarcinilor care ţi-au fost atribuite, să nu-ţi dezamăgeşti superiorii. Acest drum poate avea o influenţă şi asupra evoluţiei carierei tale în perioada următoare.

SĂGETĂTOR. Eşti mulţumit de felul în care te înţelegi cu membri colectivului din care faci parte. Joci un rol central în această echipă, iar acest lucru îţi oferă satisfacţie. Ai un talent de lider şi dacă eşti lăsat să te manifeşti în voie, tot grupul va avea numai de câştigat.

CAPRICORN. Victoria ta se naşte din greşelile altuia, de aceea nu eşti sigur, dacă poţi să te bucuri sau e mai mult un motiv să fii trist. Lasă tu ce gândesc alţii, dacă tu ţi-ai atins scopul, bucură-te, căci dacă tu ai fi greşit, el ar fi câştigat. În orce cursă există învingător şi învins.

VĂRSĂTOR. Au loc schimbări majore în cariera ta, dar ceea ce se petrece este doar spre binele tău. Colegii tăi îţi oferă tot sprijinul atunci când este nevoie, iar dacă le vei acorda şi tu acelaşi ajutor când îţi vor solicita, vor fi recunoscători şi cu toţii veţi avea numai de câştigat.

PEŞTI. Astăzi se încheie brusc o etapă în acţiunea pe care o derulezi, însă, de data aceasta nu te deranjează. Nu ţi-a plăcut deloc ceea ce ai avut de făcut până acum şi nici rezultatul ce se contura, deci parcă te şi bucuri că nu trebuie continuat, căci ai cu ce umple timpul ce ţi-a rămas.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.