18.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Pesta porcină africană, modalităţi de transmitere. 05.30 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Viitori piloţi de formula 1. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Adrian Pricop.Titlul emisiunii: Relansarea voleiului sătmărean. 10.50 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Noutăţi din sănătate. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Horoscop

Horoscop Informaţia Zilei 27.07.

Ne aflăm în zodia Leu.

BERBEC. Nu ai niciun motiv să te superi pe cei care îţi răspund cu un oarecare haz, râd şi fac glume pe marginea spuselor tale. Nu o fac cu rea intenţie, ştii şi tu bine, dar ceea ce vorbeşti e într-adevăr hazliu, iar modul în care ştii să prezinţi lucrurile este chiar distractiv.

TAUR. Astrele se aşează frumos în zodia ta, deci vei avea o zi excelentă, în care ai parte şi de veşti bune, şi de realizări, şi de pace interioară. Primeşti o veste care va aduce liniştea în sufletul tău, căci o problemă majoră, care te-a frământat se rezolvă ca prin minune.

GEMENI. Ai un plan ciudat în minte, care, la prima vedere pare a fi destul de comic, dar tu îl tratezi cu maximă seriozitate. Nu prea vorbeşti nimănui despre ideea ta, ai reţineri că alţii ar putea face haz pe magrinea sa, dar ai să vezi că tu vei fi cel care va râde la urmă.

RAC. Lucrurile merg strună astăzi, deci profită de această conjunctură favorabilă pentru a progresa cât mai mult cu planurile tale importante. Pune lucrurile mărunte deoparte, acelea se pot rezolva şi într-o zi mai puţin bună, astăzi fă-le mai bine pe cele complicate.

LEU. Proiectul pe care îl prezinţi familiei va fi îmbrăţişat imediat de cei dragi şi fiecare îşi va asuma rolul ce i se potriveşte mai bine, în vederea realizărea sale. Împreună reuşiţi să realizaţi lucruri frumoase, chiar şi fără să căutaţi să depăşiţi limitele capacităţilor voastre.

FECIOARĂ. Ai un efect deosebit de tonic asupra celor care te ascultă, pentru că ai un talent aparte să le descrii viitorul în lumini strălucitoare, ceea ce îi ajută să meargă mai departe. Tu vezi latura bună a lucrurilor, şi reuşeti să-i faci şi pe ceilalţi să gândească pozitiv.

BALANŢĂ. O persoană cu autoritate mare, fie din casă, fie de la locul de muncă îţi interzice să mergi mai departe spre scopul pe care ţi l-ai propus. Pe moment, îl priveşti cu ostilitate, nu înţelegi cu ce drept îţi taie elanul, dar dacă îl vei asculta, ai să-l înţelegi şi nu vei greşi.

SCORPION. Eşti plin de energie pozitivă, emani optimism, deci ar fi păcat să o consumi pe lucruri mărunte. Caută să lucrezi la un proiect mai important, pentru că elanul şi entuziasmul tău de astăzi te vor ajuta să ajungi la rezultate excelente, la care nici nu ai visat.

SĂGETĂTOR. Un prieten aflat într-o situaţie dificilă apelează la ajutorul tău, dar se pare că nici tu nu eşti în măsură să-i oferi sprijinul necesar. Totuşi, vă veţi sfătui şi împreună veţi găsi mult mai uşor rezolvarea şi având şi tu o problemă similară, soluţia ţi se potriveşte şi ţie.

CAPRICORN. Apare astăzi în calea ta o persoană foarte atrăgătoare, care te-ar putea face să te îndrăgosteşti, având un efect copleşitor asupra ta. Dacă nu e vorba de o şansă de iubire, pasiunea ta se va îndrepta cu prioritate asupra unui lucru frumos, plăcut, care te va fascina.

VĂRSĂTOR. Visul tău costă destul de mult, deci înainte de a porni la drum fă rost de banii de care vei avea nevoie. Acum poţi găsi sursa de venit pentru a-ţi materializa cât mai repede acel plan pe care ţi l-ai propus, dar fii cât mai realist şi nu construi castele de nisip.

PEŞTI. Nu eşti un mare amator de lene sau monotonie, tocmai de aceea ziua de astăzi nu este deloc pe placul tău. Nu te mai agita pentru faptul că nu se întâmplă nimic nou în jur, nu are niciun rost să te enervezi, profită de liniştea ce s-a instalat şi acordă-ţi şi tu o zi de odihnă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.