10.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 03.30 Spectacol de teatru 04.47 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 06.00 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 09.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 10.30 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 11.20 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 15.40 Teleshopping 16.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii: Zootehnia şi implicaţiile Coronavirusului. 18.00 Audienţe în direct, cu Victor Constantinovici (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct Victor Constantinovici (reluare)

Horoscop

Horoscop Informatia Zilei 26.07.

Ne aflăm în zodia Leu.

BERBEC. Eşti preocupat de problemele materiale, dar din fericire, tu nu eşti chiar aşa de obsedat de acest subiect ca ceilalţi. Când vine vorba de banii disponibili, cei din jur tind să se ia la harţă, dar tu ştii să calmezi spiritele, încât lumea se miră cum poţi fi atât de echilibrat.

TAUR. Eşti implicat într-o activitate de lungă durată, iar ceea ce iese din mâinile tale va câştiga admiraţia tuturor. Rezultatele nu apar peste noapte, dar munca aceasta îţi pune în valoare talentele artistice, simţul estetic şi creativitatea, deci e şi firesc să-ţi placă ceea ce faci.

GEMENI. Cei din jur te tot bat la cap să începi o afacere, sau un anumit proiect, care ar putea fi de folos tuturor, inclusiv ţie. Nu-ţi prea convine că nu eşti lăsat în pace să-ţi vezi tu de treaba ta, dar dacă asculţi de ei, nu vei regreta, chiar vei fi recunoscător că au insistat.

RAC. Te pregăteşti de plecare, fie în week-end, fie într-o vacanţă mai lungă, sau în concediu şi abia aştepţi să te vezi la destinaţia mult râvnită. Chiar dacă mai e un pic de timp până atunci, la altceva nici nu te poţi gândi decât la călătorie şi la ce te aşteaptă acolo unde te duci.

LEU. Nu-ţi forma păreri pripite despre o situaţie, cât timp încă lucrurile nu sunt suficient de clare şi nu s-a ajuns la un nivel stabil. Pe parcurs mai pot apărea o serie întreagă de schimbări şi îmbunătăţiri, aşa că mai aşteaptă şi tu puţin, să vezi mai clar ce se construieşte.

FECIOARĂ. Singurătatea ar putea avea cel mai crunt efect asupra psihicului tău, deci nu te ascunde în carapacea ta. Dacă te retragi, laşi loc gândurilor negative, însă dacă vei ieşi în societate, printre oameni, vei avea parte de o zi excelentă, cum nu ai mai avut demult.

BALANŢĂ. Trebuie să te desparţi de un grup, în care, un timp, ai jucat un fel de rol de lider. Nu trebuie însă să te sperie schimbarea, căci va fi una de bun augur, o avansare în funcţie, de exemplu, sau cine ştie, un loc de muncă mai bine plătit sau chiar o afacere proprie.

SCORPION. Lucrezi foarte mult, dar cel puţin, ai un scop bine definit pe care ai de gând să-l atingi cât se poate de repede. Reputaţia ta profesională se află în joc, dar ai toate şansele să te propulsezi în faţă, pentru că eforturile tale sunt apreciate şi ţi se recunosc meritele.

SĂGETĂTOR. Se apropie un eveniment fericit atât ţie, cât şi întreagii tale familii, pe care îl aştepţi cu multă nerăbdare, acordându-i o semnificaţie aparte. Pui mult suflet în pregătirea acestui moment şi faci tot posibilul să nu-i dezamăgeşti pe cei care mai sunt implicaţi.

CAPRICORN. Părerile tale contează mult în activităţile şi deciziile intelectuale ale acestei zile, atât acasă, cât şi la serviciu. Oricare ar fi sarcina ce-ţi revine, tu va trebui să reprezinţi raţiunea şi logica, să fii persoana care reuşeşte să vadă cel mai clar lucrurile în acest moment.

VĂRSĂTOR. Fă echipă cu o persoană de sex opus aflată la o vârstă mai îndepărtată. Aveţi viziuni foarte de diferite despre proiectul la care munciţi, dar care se completează. Nu căuta să lucrezi cu cei care gândesc la fel ca tine, pentru că nu veţi putea observa soluţiile.

PEŞTI. Priveşti spre viitor cu multă bucurie şi optimism, pentru că se prefigurează momente promiţătoare în viaţa ta sentimentală. Veştile care ajung azi la tine te fac fericit dar şi nerăbdător, căci evenimentele care se arată se mai lasă aşteptate un timp destul de îndelungat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.