22.10.2019 00.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: 05.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Mihaela Grigorean. 06.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș.Titlul Emisiuni: 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuț Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 10.50 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitați: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 14.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Problematica mediului văzută de un important oficial. 16.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Maria Carmen Sas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii și sănătatea mintală. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 12.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Ai obținut un lucru mult dorit, iar acum, de bucurie, nu mai știi ce să faci mai repede. Ai vrea să faci față la toate sarcinile ce ți se atribuie, dar mintea nu-ți stă deloc la treabă, decât la pisicuța, cățelul sau mașina, casa sau bijuteria pe care ți-ai achiziționat-o.

TAUR. Fiind un bun ascultător, toată lumea ţi se destăinuie, dar simţi că îţi pierzi răbdarea, pentru că ai şi tu necazurile tale şi se pare că de acestea nu-i pasă nimănui. Ia-ți o pauză, retrage-te puțin de lume să poți medita asupra problemelor și în liniște vei găsi singur soluția.

GEMENI. Ai parte de o zi relaxantă la serviciu, încât chiar și spre seară eşti plin de energie. Poţi ieşi în parc cu cei dragi sau puteţi merge la un restaurant sau la un spectacol. Te vei bucura de prezenţa lor şi ți-ai dori ca aceste momente să se poată repeta cât mai des.

RAC. Din cauza serviciului ai putea avea probleme familiale. Partenerul îţi reproşează că stai prea puţin acasă şi nu îşi mai poate face niciun plan comun cu tine. Stați de vorbă, deoarece printr-o comunicare calmă totul își găsește o cale de rezolvare favorabilă amândurora.

LEU. Problemele financiare cu care te confrunți te împiedică să te bucuri de timpul petrecut alături de familie. Simţi că meriţi mai mult, de aceea la serviciu te vei strădui să faci totul perfect. Eforturile tale nu vor fi în zadar, ai şanse ca în scurt timp șefii tăi să te remarce.

FECIOARĂ. Eşti invitat la o petrecere, dar de data aceasta nu ai niciun chef să participi. Eşti sigur că va fi plictisitor și nu vei avea nimic comun cu ceilalți participanți. Indicat ar fi totuși să ieşi din casă, să stai de vorbă cu oamenii, deoarece azi ți-ai putea găsi sufletul pereche.

BALANȚĂ. Lucrurile amânate de o bună vreme trebuie rezolvate cât mai repede, altfel rişti să se adune prea multe. Dacă ai nevoie de ajutor apelează cu încredere la prietenii tăi, dar nu le mai tărăgăna. În plan profesional totul merge bine şi faci faţă cu brio noilor provocări.

SCORPION. Autoevaluarea e singura ta soluţie pentru a ieşi din starea în care te afli. Trebuie să te analizezi, să vezi unde anume greşeşti sau ce amănunt ai scăpat din vedere. Ai resursele necesare pentru a ieşi din impas și vei reuși să recucerești simpatia colegilor și a prietenilor.

SĂGETĂTOR. Optimismul de care dai mereu dovadă atrage doar lucruri bune în viața ta. Colegii te apreciază şi toată lumea te vrea prin preajma sa. Eşti gata să ajuți pe oricine are nevoie, prin acest lucri câștigi admiraţia celor din jur, iar astfel va creşte și stima ta de sine.

CAPRICORN. Primeşti veşti de la o persoană dragă ţie, apropiată de sufletul tău. Ești recunoscător că şi-a adus aminte de tine şi îţi înseninează ziua. Astăzi este momentul cel mai potrivit să-ţi faci planuri de vacanţă şi să cunoşti oameni noi. Ai şanse să-ţi întâlneşti jumătatea.

VĂRSĂTOR. Până acum tu ai fost întotdeauna cel care a decis, dar a venit vremea să asculţi și tu de persoana iubită. Fii mai atent la nevoile sale şi dă-i importanţa cuvenită, iar dacă reproşurile se transformă în cuvinte de laudă relaţia voastră va fi mai sudată.

PEȘTI. Primeşti o veste neașteptată, care nu-ţi cade deloc bine. Păstrează-ţi calmul şi analizează problema la rece, căci doar așa vei găseşti soluţia. Familia îţi va fi recunoscătoare, iar tu vei fi mândru că ai transformat o situație nefavorabilă într-o reală bucurie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.