00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 12.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Ai obţinut un lucru mult dorit, iar acum, de bucurie, nu mai ştii ce să faci mai repede. Ai vrea să faci faţă la toate sarcinile ce ţi se atribuie, dar mintea nu-ţi stă deloc la treabă, decât la pisicuţa, căţelul sau maşina, casa sau bijuteria pe care ţi-ai achiziţionat-o.

TAUR. Fiind un bun ascultător, toată lumea ţi se destăinuie, dar simţi că îţi pierzi răbdarea, pentru că ai şi tu necazurile tale şi se pare că de acestea nu-i pasă nimănui. Ia-ţi o pauză, retrage-te puţin de lume să poţi medita asupra problemelor şi în linişte vei găsi singur soluţia.

GEMENI. Ai parte de o zi relaxantă la serviciu, încât chiar şi spre seară eşti plin de energie. Poţi ieşi în parc cu cei dragi sau puteţi merge la un restaurant sau la un spectacol. Te vei bucura de prezenţa lor şi ţi-ai dori ca aceste momente să se poată repeta cât mai des.

RAC. Din cauza serviciului ai putea avea probleme familiale. Partenerul îţi reproşează că stai prea puţin acasă şi nu îşi mai poate face niciun plan comun cu tine. Staţi de vorbă, deoarece printr-o comunicare calmă totul îşi găseşte o cale de rezolvare favorabilă amândurora.

LEU. Problemele financiare cu care te confrunţi te împiedică să te bucuri de timpul petrecut alături de familie. Simţi că meriţi mai mult, de aceea la serviciu te vei strădui să faci totul perfect. Eforturile tale nu vor fi în zadar, ai şanse ca în scurt timp şefii tăi să te remarce.

FECIOARĂ. Eşti invitat la o petrecere, dar de data aceasta nu ai niciun chef să participi. Eşti sigur că va fi plictisitor şi nu vei avea nimic comun cu ceilalţi participanţi. Indicat ar fi totuşi să ieşi din casă, să stai de vorbă cu oamenii, deoarece azi ţi-ai putea găsi sufletul pereche.

BALANŢĂ. Lucrurile amânate de o bună vreme trebuie rezolvate cât mai repede, altfel rişti să se adune prea multe. Dacă ai nevoie de ajutor apelează cu încredere la prietenii tăi, dar nu le mai tărăgăna. În plan profesional totul merge bine şi faci faţă cu brio noilor provocări.

SCORPION. Autoevaluarea e singura ta soluţie pentru a ieşi din starea în care te afli. Trebuie să te analizezi, să vezi unde anume greşeşti sau ce amănunt ai scăpat din vedere. Ai resursele necesare pentru a ieşi din impas şi vei reuşi să recucereşti simpatia colegilor şi a prietenilor.

SĂGETĂTOR. Optimismul de care dai mereu dovadă atrage doar lucruri bune în viaţa ta. Colegii te apreciază şi toată lumea te vrea prin preajma sa. Eşti gata să ajuţi pe oricine are nevoie, prin acest lucri câştigi admiraţia celor din jur, iar astfel va creşte şi stima ta de sine.

CAPRICORN. Primeşti veşti de la o persoană dragă ţie, apropiată de sufletul tău. Eşti recunoscător că şi-a adus aminte de tine şi îţi înseninează ziua. Astăzi este momentul cel mai potrivit să-ţi faci planuri de vacanţă şi să cunoşti oameni noi. Ai şanse să-ţi întâlneşti jumătatea.

VĂRSĂTOR. Până acum tu ai fost întotdeauna cel care a decis, dar a venit vremea să asculţi şi tu de persoana iubită. Fii mai atent la nevoile sale şi dă-i importanţa cuvenită, iar dacă reproşurile se transformă în cuvinte de laudă relaţia voastră va fi mai sudată.

PEŞTI. Primeşti o veste neaşteptată, care nu-ţi cade deloc bine. Păstrează-ţi calmul şi analizează problema la rece, căci doar aşa vei găseşti soluţia. Familia îţi va fi recunoscătoare, iar tu vei fi mândru că ai transformat o situaţie nefavorabilă într-o reală bucurie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.