18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

HOROSCOP

Rac (21 iunie - 20 iulie)

Rac (21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 05.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Nu ai prea mult chef de muncă astăzi, însă programul este prea încărcat ca săţi permiţi o pauză. Apare un coleg care ştie cum să te atragă să te apuci de treabă, îţi oferă nişte sfaturi valoroase şi aşa vei reuşi să duci la capăt sarcinile pe care le ai pentru astăzi.

TAUR. Ai umblat mult să rezolvi o problemă oficială, iar la un moment dat aveai impresia că niciodată nu-i mai dai de capăt. Acum se pare că treaba este rezolvată, totul este în ordine, deci te poţi simţi şi tu, în sfârşit, eliberat de acest stres şi poţi săţi vezi de treabă.

GEMENI. Soarta te va supune la o probă de tărie de caracter şi ţi se oferă şi ţie şansa de a încerca gustul infidelităţii. Atenţie totuşi, pentru că oricât ai încerca să ascunzi escapada, un partener care te cunoaşte îşi va da seama imediat că ceva nu e în regulă cu tine.

RAC. Se apropie un evenuimet, care de altfel e absolut firesc, dar tu momentan nu prea ai chef de el. Poate, impune anumite pregătiri, dar acum parcă nu simţi nicio tragere de inimă să te ocupi de aşa ceva, mai bine ai prefera să te retragi undeva, să odihneşti puţin.

LEU. Prietenii te susţin şi te sprijină oricând cu plăcere, chiar şi fără să le ceri tu ajutorul. Ai alături de tine doi prieteni adevăraţi, probabil, un cuplu, care este în stare de orice pentru tine. Ei îşi dau seama imediat dacă ai vreo problemă şi caută să te ajute să o rezolvi.

FECIOARĂ. De obicei pe tine nu te caracterizează să fii emoţionat înaintea unui eveniment pe care îl gestionezi perfect. Ai muncit mult, eşti bine pregătit, ştii exact ce ai de făcut, dar de data aceasta parcă ai simţi că ai scăpat din vedere un detaliu şi cauţi ce ai uitat. 

BALANŢĂ. Simţi că orice ai vrea să faci nimic nu merge bine şi ai impresia că toate încercările de a vorbi, de a acţiona se vor termina cu eşec. Problema nu este una reală, starea ta psihică îţi dă această senzaţie, iar cu un picuţ de relaxare ai să o poţi depăşi cu uşurinţă.

SCORPION. Pui mare preţ pe dialogul între colegi, fiind de părere că numai dintr-o permanentă confruntare de idei se nasc proiectele importante. Ai alături oameni cu care poţi colabora perfect, comunicarea între voi este perfectă, iar rezultatele comune vor fi vizibile.

SĂGETĂTOR. Uneori te cam sperii de reuşită, iar astăzi ţi se oferă o şansă de a-ţi atinge scopul, de a te afirma. Trebuie să lupţi împotriva propriilor tale inhibiţii, pentru că eşti la un pas micuţ de un mare succes, deci este foarte important să treci de această barieră.

CAPRICORN. Primeşti o veste care parcă te eliberează de o grijă. Totul revine la normal şi-ţi regăseşti echilibrul psihic şi liniştea sufletească. La locul de muncă, în căminul, sau în sufletul tău se repară cu succes o situaţie tensionată sau o reuşită te readuce la linia de plutire.

VĂRSĂTOR. Gândeşti pozitiv şi eşti mereu optimist, ceea ce îţi aduce norocul şi atrage asupta ta atenţia unor oameni la fel de pozitivi ca tine. Se anunţă schimbări favorabile pentru tine în perioada următoare, deci poţi privi zâmbind, cu încredere spre ziua de mâine.

PEŞTI. Suspiciunea şi tristeţea merg mână în mână şi, dacă tu priveşti totul atât de negativ, e şi normal să ai impresia că toate merg prost. Nu-ţi stă ţie în caracter să vezi doar partea întunecată a lucrurilor, deci capul sus, priveşte spre lumină şi vei reuşi să faci tot ce vrei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.