18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

HOROSCOP

Rac (21 iunie - 20 iulie)

Rac (21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 04.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Vei avea la dispoziţie câteva zile libere şi nu ştii cum ai putea profita cât mai eficient şi plăcut de ele. Ai vrea să pleci undeva, dar partenerul nu te poate însoţi, astfel îţi cauţi de lucru prin casă, iar când va avea şi el puţin timp veţi pleca să vă relaxaţi împreună.

TAUR. Vei avea de lucru în gospodărie, poate îţi reamenajezi căminul, îţi cumperi ceva ce săţi aducă un plus de confort în casă. Însă, văzând rezultatele, nu vei ştii să te opreşti după primele îmbunătăţiri, imediat începi să mai faci şi alte lucrărăi, până când te ţin banii.

GEMENI. Ai multe de făcut în aceste zile, dar le faci cu multă plăcere, fiind vorba de pregătiri pentru un eveniment, sau pentru o călătorie mult aşteptată. Poate, este chiar finalul unui an de studiu, sau tocmai un astfel de moment vrei să sărbătoreşti în concediu, sau în week-end.

RAC. Ai finalizat o lucrare, dar nu te poţi odihni, pentru că îţi vine alta la rând, iar şefii vor săţi pună pe umeri mai mult decât cât poţi duce. Învaţă să spui NU când simţi că eşti suprasolicitat, deoarece, dacă suspuşii tăi văd că acum accepţi, mâine îţi vor da şi mai mult de lucru.

LEU. O şansă de câştig suplimentar iese azi în calea ta, dar va fi nevoie şi de un pic de hazard, o mică investiţie mai riscantă, ca să poţi profita de ea. Cu toate că tu eşti o fire foarte cumpătată, de data aceasta îţi dai seama repede că fără un pic de nebunie nu vei putea câştiga.

FECIOARĂ. Cunoşti oameni noi, iar dragostea se infiltrează pe furiş în sufletul tău şi treptat, pune stăpânire pe întreaga ta fiinţă. Apare şansa unei noi iubiri, însă

râmâne într-un stadiu incipient, dar tu devii mai visător şi tresari când îl vezi pe cel care ţi-a furat inima. 

BALANŢĂ. Începi ziua cu stângul, fără niciun chef de lucru, dar când prietenii te invită să faceţi planuri împreună pentru sfârşitul de săptămână sau pentru vacanţă, îţi revii imediat, ca prin minune. Abia aştepţi să puteţi petrece câteva ore împreună şi să vă distraţi de voie.

SCORPION. Ai nevoie de nişte semnături pe un document, fără de care nu îţi poţi procura un obiect. Ai realizat un venit, sau vrei să iei un credit pentru a cumpăra un lucru mult dorit, dar fără actele respective nu poţi intra fie în posesia banilor, fie a obiectului în cauză.

SĂGETĂTOR. Îţi faci planuri împreună cu persoana iubită, iar proiectele voastre au toate şansele să devină, în scurt timp, realitate. Dacă vă uniţi forţele şi dacă amândoi sunteţi de acord să urmaţi aceleaşi demersuri Totul va merge excelent şi vă veţi atinge uşor scopul.

CAPRICORN. Ca să poţi finaliza cu succes un proiect la care ai muncit mult, vei avea nevoie şi de ceva ajutor extern. Ziua aceasta este tocmai favorabilă pentru a găsi persoana potrivită, dar nu te aventura la prima ofertă ce ţi se face, căci nu e sigur că este cea mai ieftină.

VĂRSĂTOR. E rost de plimbare, de distracţie, pleci undeva în excursie, te duci la mare, la munte, sau cel puţin îţi pregăteşti un week-end de destindere. Oricum, acasă nu ai de gând să rămâi în zilele următoare, pentru că simţi nevoia de puţină relaxare, undeva, în are liber.

PEŞTI. Te pregăteşti de un party la care vei contribui şi tu, atât cu idei şi cu mână de lucru. Pare să fie ceva de amploare şi te implici, nu glumă. Dar având în vedere că tu mai ai treabă şi la serviciu şi pe acasă, va trebui săţi împarţi bine energia, săţi mai rămână şi la petrecere.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.