22.11.2019 00.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Călin Bota, Adrian Cozma, Gabriel Zetea, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis se confruntă de la distanţă.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitaţi: Ştefania Boca, Liviana Chiorean, Irina Tămăşan. Titlul emisiunii: Ziua Naţională Fără Tutun şi prevenirea victimizării minorilor. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Răduc. Titlul emisiunii: Arbuştii fructiferi – culturi de nişă. 05.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Voicu Sichet. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Călin Bota, Adrian Cozma, Gabriel Zetea, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis se confruntă de la distanţă.(reluare) 10.00 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tallian Cristian. 10.30 Opinii ale scriitorilor pe marginea concursului de pălincă de la Poesis 11.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitaţi: Ştefania Boca, Liviana Chiorean, Irina Tămăşan. Titlul emisiunii: Ziua Naţională Fără Tutun şi prevenirea victimizării minorilor. (reluare) 14.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Călin Bota, Adrian Cozma, Gabriel Zetea, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis se confruntă de la distanţă.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Şedinţă de Consiliu Local Satu Mare 16.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul emisiunii: Ultimii dogari din Turulung. 17.30 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 18.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Stancovici Ionuţ, Cherecheş Adrian. Titlul emisiunii: Din caiac pe schiuri. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Stancovici Ionuţ, Cherecheş Adrian. Titlul emisiunii: Din caiac pe schiuri. (reluare)

HOROSCOP

Rac (21 iunie - 20 iulie)

Rac (21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 03.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Lucrezi într-un mediu foarte relaxant, fără termene limită şi fără niciun stres. Totul este atât de bine organizat, fără niciun fel de motiv de enervare, încât nici nu-ţi vine să crezi că mai pot exista şi astfel de zile, care ţi-ar plăcea să nu se mai termine niciodată.

TAUR. Munca pe care o faci evoluează parcă şi mai lent decât cum te-ai aşteptat tu, nu progresezi aşa cum ţi-ai propus la început, dar de fapt, nimeni nu te împinge de la spate. Nu ai de respectat niciun termen limită, deci chiar nu ai niciun motiv de ce să te stresezi.

GEMENI. Intri în contact cu persoane distrate, cu capul în nori, pe care nu te poţi baza sub nicio formă. Sunt neatenţi, puşi doar pe glume, se aventurează în direcţii riscante, deci dacă trebuie să lucrezi cu ei, ar fi mai bine să eviţi să le dai lucruri importante de rezolvat.

RAC. Dacă tocmai căutai să apară marea dragoste în viaţa ta, ziua aceasta îţi oferă un moment de vârf în plan sentimental. Dacă încă nu l-ai găsit pe alesul inimii tale, sau îţi doreşti doar o mică aventură, acesta ţi-ar putea trece prin cale într-un moment total neaşteptat.

LEU. Când este vorba de serviciu, de probleme legate de profesia ta, tu te afli, incontestabil, printre cei mai buni. Ai o viteză în cea ce faci, încât nimeni nu te întrece, iar lumea îţi solicită sfaturile, pentru că tu eşti foarte bine pregătit şi din punct de vedere teoretic.

FECIOARĂ. Fii atent la ceea ce spui şi până unde întinzi coarda într-o dispută intelectuală, pentru că eşti mult mai bine pregătit decât rivalul, iar prin acest lucru ai putea săl răneşti. El intră în dialog, sau în competiţie cu tine, dar nu ştie că nu poate atinge nivelul tău. 

BALANŢĂ. Îţi parvin acele informaţii mult aşteptate care te ţin ca pe ghimpi de o bună bucată de vreme. Deja tindeai să crezi că vor fi veşti proaste, sau că nici nu le vei mai primi, dar iată că astăzi vor sosi şi vor fi chiar mai bune decât cum ţi-ai imaginat tu vreodată.

SCORPION. Ţi-ai pus ochii pe o persoană simpatică, foarte atrăgătoare, după care se pare că ţi s-au aprins călcâiele şi nu mai ai răbdare până vă veţi revedea. Dacă persoana în cauză este mai timidă, sau nu te-a remarcat încă, fă tu primul pas, nu sta săţi aştepţi norocul.

SĂGETĂTOR. Colegii de serviciu apelează cu încredere la ajutorul tău, pentru că au garanţia că le oferi sfaturi bine documentate. Se vede că tu ai acumulat în timp multă experienţă în domeniul în care ei mai au multe de învăţat, de aceea nu-i refuzi când îţi cer sfatul.

CAPRICORN. Ideile tale sunt geniale, pentru că ai curajul de a lua decizii, chiar şi riscante, de a-ţi exprima punctul de vedere,fără să ţii cont de nimeni. Dacă ai o idee sau ai ceva de spus, o spui pe faţă, fără ezitări, pentru că dacă spui ceva, eşti convins că ai dreptate.

VĂRSĂTOR. Intri într-un confruntare cu colegii de serviciu şi vă întreceţi pentru o poziţie superioară. Fiecare consideră că el este cel care merită să fie lider, lui i se cuvine, deci vei accepta competiţia corectă, faţă în faţă, pentru a afla cu adevărat cine este cel mai bun.

PEŞTI. Analizeazăţi bine proiectele aflate în desfăşurare, să nu-ţi rămână ceva neterminat. Un pas scăpat din vedere, care acum nu se observă, mai târzu ar putea dezechilibra totul, dar încă nu e prea târziu să remediezi situaţia dacă observi din timp că ceva lipseşte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.