18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

HOROSCOP

Rac (21 iunie - 20 iulie)

Rac (21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 29.06

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Eşti atacat din toate direcţiile de rivalii invidioşi pe succesele la care ai ajuns, la care au râvnit şi ei până nu demult. Aţi luptat pentru aceleaşi merite, dar se pare că tu ai muncit ceva mai mult şi mai eficient, sau ai ales calea care ştiai că te va duce la ţelul propos.

TAUR. Prietenii au un efect pozitiv asupra ta, pentru că planurile comune au rolul de a te scoate dintr-o pasă proastă. Te înconjoară cu multă veselie, glume şi bună dispoziţie, ajutându-te astfel să uiţi şi tu puţin de problemele din ultima vreme şi să revii la starea ta normală.

GEMENI. Ispita se înfiripă în lumea ta sentimentală şi parcă te instigă să calci strâmb, furat de o atracţie destul de riscantă. Dacă nu vrei o schimbare definitivă în viaţă, ai mare grijă, căci aventura asta nu-ţi oferă suficientă discreţie şi ar putea afla de ea cine nu ar trebui.

RAC. Nu ţii cont de efort, de oboseală, de programul încărcat pe care îl ai, căci atunci când tu ţi-ai propus şi vrei cu adevărat să-ţi atingi scopul, nimic altceva nu mai contează. Scopul îşi merită preţul pe care îl ai de plătit, deci adunăţi forţele şi vei putea face faţă provocării.

LEU. Faci planuri mari alături de un grup de prieteni, chiar dacă tu eşti doar un actor secundar în această acţiune. Te alături lor şi te laşi condus de liderul echipei, dar eşti convuns că te îndrepţi într-o direcţie bună şi împreună cu ei veţi putea realiza multe lucruri frumoase.

FECIOARĂ. Eşti tentat să treci nepăsător peste problema ce-ţi iese în cale, fiind convins că ţie nu ţi se poate întâmpla nimic rău. Aşa va fi, într-adevăr, nu ţi se va întâmpla nimic, condiţia e să tratezi lucrurile cu multă seriozitate şi să iei măsuri înainte de a interveni ceva. 

BALANŢĂ. O iubire apărută recent în viaţa ta naşte emoţii intense, parcă ai fi la primii fiori. Nu ştii cum să te comporţi în faţa persoanei care te atrage şi îţi pierzi curajul. Devii mai timid şi nu-ţi găseşti cuvintele, cu toate că în mod normal acest lucru nu te caracterizează.

SCORPION. Fii atent la propunerile care ţi se fac astăzi, pentru că pot avea urmări dintre cele mai fericite. Ori ţi se oferă bani sau ocazia de a câştiga ceva în plus, ori şansa unei noi iubiri va trece în preajma ta, dar nu scăpa momentul, pentru că nu va mai reveni altădată.

SĂGETĂTOR. Eşti bine primit, cu o amabilitate neaşteptată, într-un colectiv din care vei face parte şi tu de acum încolo. Aşteptările sunt reciproce, ei speră că tu le vei oferi ajutorul de care au nevoie, iar tu, la rândul tău, că atmosfera va rămâne la fel de bună ca şi acum.

CAPRICORN. Nu te teme săţi spui părerile, pentru că ai argumente cu care să-i convingi pe cei din jur că ai dreptate şi ceea ce vrei să faci are temei solide. Spune clar ce gândeşti, ce intenţii ai şi încearcă să îţi faci noi adepţi, pentru că ideile tale vor fi de folos şi celorlalţi.

VĂRSĂTOR. Când simţi că viaţa particulară nu-ţi oferă suficiente satisfacţii, eşti tentat să te refugiezi în muncă, chiar dacă practic nu ai niciun motiv să te retragi. Se pare că nici nu este vorba de lipsa împlinirii personale, ci poate, chiar de plăcerea lucrării aflate pe rol.

PEŞTI. Ai fi dorit săţi petreci ziua, sau poate chiar tot week end-ul alături de un grup mai mare de prieteni, dar planurile nu îţi ies aşa cum ai fi vrut tu. Apare o veste care îţi modifică tot programul şi trebuie să ramâi acasă, dar nu-ţi va părea deloc rău pentru schimbare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.