00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 02.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 03.15 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.30 Ne cheamă natura 05.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 10.00 Tabără de creaţie la Ocoliş 10.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 15.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 16.45 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 19.07.2019

HOROSCOP

Rac (21 iunie - 20 iulie)

Rac (21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 26.06

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Lucrezi alături de un grup de colegi, iar eforturile voastre încep săşi arate, cât de curând, roadele. Afli veşti bune care vă privesc pe toţi cei care aţi colaborat la proiectul respectiv, deci, dacă aţi tras la aceeaşi căruţă, tot împreună veţi beneficia şi de răsplată.

TAUR. Evită mediile în care se discută numai despre lipsuri, neajunsuri, sau boli, pentru că o astfel de atmosferă sumbră te deprimă. Alături de nişte persoane vesele şi optimiste te vei comporta şi tu la fel ca ei, deci stai mai bine cu oameni care văd partea plină a paharului.

GEMENI. Lucrurile bune nu se petrec neapărat în anumite spaţii speciale, uneori poţi găsi fericirea chiar şi în cele mai banale locuri. Iepurele poate sări de unde nici nu te aştepţi şi dacă eşti atent la ceea ce se petrece în jurul tău, poţi avea parte de un norcoc de zile mari.

RAC. Baţi la o uşă potrivită pentru rezolvarea unei probleme importante în cariera ta, iar asta poate să-ţi aducă chiar şi un salt ierarhic. Găseşti persoana care poate săţi ofere soluţia necesară, şi cum acest om este demn de încredere, merită să pui în aplicare toate sfaturile.

LEU. Dacă nu acţionezi prompt când trebuie, poţi rata o şansă excelentă care ţi se oferă doar astăzi. Nu sta prea mult pe gânduri şi nu tot amâna decizia, pentru că norocul te caută acum, iar dacă nu profiţi când ţi se oferă, el nu aşteaptă 30 de zile lucrătoare după răspuns.

FECIOARĂ. Fii cât se poate de atent cu banii şi cu obiectele de valoare, pentru că cineva atentează la bunurile tale. Nu lăsa nimic tentant la îndemâna altora, iar cu puţină atenţie vei putea evita neplăcerile de acest gen, chiar ai putea să şi depistezi cine este răuvoitorul.   

BALANŢĂ. Afacerile tale pot avea succes la un nivel mai extins şi se poate auzi de tine şi de rezultatele muncii tale şi peste hotarele sferei tale de activităţi. Totuşi, un pic de publicitate nu strică, deci caută să poţi vorbi lumii despre ceea ce faci, făţi cunoscută activitatea. 

SCORPION. Graba poate strica multe în proiectul aflat pe rol, deci fii cumpătat atunci când trebuie să acţionezi prompt. Dacă te grăbeşti, nu înseamnă că rezolvi problemele mai bine sau mai repede, dimpotrivă, aşa nu acorzi suficientă atenţie unor detalii importante.

SĂGETĂTOR. Unde apari tu totul se desfăşoară după nişte reguli stricte dar clare, din care, chiar dacă unora nu le convine, toată lumea are numai de câştigat. Dacă în anumite medii domină haosul sau voia întâmplării, dacă intervii tu, lucrurile se vor aşeza pe un făgaş stabil.

CAPRICORN. Iubirea cere uneori mai multă îndrăzneală din partea ta, pentru că altfel nu are cum să te remarce persoana care te atrage. Ţi-ai pus ochii pe cineva şi vrei să-l cucereşti, dar de data aceasta cu modestia care te caracterizează nu ai cum să obţii rezultatul dorit.

VĂRSĂTOR. Visezi la momentul când vei fi acceptat într-un anturaj pe care tu îl consideri mai deosebit. Poate este un departament mai special al firmei la care lucrezi, sau poate e elita societăţii în care te afli, dar îţi doreşti să ajungi acolo şi visul tău se va îndeplini.

PEŞTI. Tu nu îi invidiezi, nu îi judeci şi nici nu îi critici pe suspuşii tăi, ci cosideri că odată vei putea urca şi tu pe trapta respectivă. Cocsideri că cei care îşi respectă subalternii şi nu caută să-şi folosească supremanţa pentru a-i domina pe ceilalţi, merită şi ei să fie respectaţi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.