20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Horoscop

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 27.05

Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Munceşti de un timp alături de un grup de amici, iar eforturile depuse încep să îşi arate primele sale roade pozitive. Afli veşti bune care vă privesc pe toţi deopotrivă, deci, dacă aţi tras la aceeaşi căruţă împreună, tot împreună veţi culege şi roadele acţiunii.

TAUR. Evită mediile unde se discută despre neajunsuri, sau despre boli, pentru că eşti predispus să te molipseşti de atmosfera din anturaj. Dacă ai alături nişte persoane vesele, optimiste, puse pe distracţie, aşa te vei comporta şi tu, iar un pic de distracţie nu-ţi strică.

GEMENI. Lucrurile bune nu se întâmplă neapărat în spaţii speciale, ci poţi găsi fericirea chiar şi în cele mai banale locuri. Dacă te afli în locul respectiv exact la momentul potrivit, fără să cauţi cu înverşunare, ai putea avea parte de un norcoc cum nici nu ai visat.

RAC. Baţi astăzi la uşa potrivită pentru a putea rezolva repede şi bine o problemă importantă în cariera ta. Găseşti persoana care poate săţi ofere o soluţie, şi cum aceasta este demnă de toată încrederea, merită să pui imediat în aplicare sfaturile pe care ţi le oferă.

LEU. Dacă nu eşti suficient de atent şi nu acţionezi prompt, ai putea rata o şansă excelentă care ţi se oferă doar astăzi. Nu ar fi bine să stai prea mult pe gânduri, nici să amâni decizia, căci norocul bate la uşa ta doar acum şi pleacă, nu vine mâine să vadă ce ai decis.

FECIOARĂ. Fii foarte atent astăzi la bani şi la obiectele valoroase pe care le ai, pentru că cineva şi-a pus ochii pe bunurile tale. Nu lăsa nimic tentant la vedere, iar cu puţină băgare de seamă poţi evita neplăcerile, ba chiar mai mult, ai putea depista şi răuvoitorul.

BALANŢĂ. Iubirea cere azi puţină îndrăzneală din partea ta, altfel nu te va remarca cel care te-a cucerit. Ţi-au căzut ochii pe o persoană nouă din anturaj, simpatică şi vrei să o cucereşti cu orice preţ, însă, de data aceasta cu modestia ta nu vei obţine rezultatul dorit.

SCORPION. Graba şi neatenţia pot strica multe, deci fii cumpătat când vine vorba să acţionezi sau să alegi prompt. Dacă te grăbeşti, nu e sigur că vei rezolva mai bine sau mai repede problemele, dimpotrivă, aşa poţi scăpa din vedere anumite detalii importante.

SĂGETĂTOR. Unde apari tu totul se va desfăşura după nişte reguli bine definite, concrete, din care toată lumea va avea numai de câştigat. Dacă în anumite medii patronează haosul sau voia întâmplării, intervii tu şi una -două, totul se va aşeza pe un făgaş stabil.

CAPRICORN. Afacerile tale cunosc o ascensiune şi vei avea succes la nivel mai larg, pentru că se va auzi de tine şi peste hotarele sferei tale de activităţi. Puţină publicitate nu strică nimănui, deci caută o cale să poţi vorbi lumii despre ceea ce ştii mai bine să faci.

VĂRSĂTOR. Visezi să fi acceptat într-un anturaj pe care tu îl consideri deosebit, sau să urci pe o treaptă mult râvnită. Poate este un departament special al firmei la care lucrezi, poate e elita aleasă după anumite considerente, dar visul tău este să ajungi şi tu printre ei.

PEŞTI. Tu nu îi priveşti pe cei care îţi sunt superiori nici cu invidie şi nici cu simţ critic, ci consideri că au o calitate prin care au ajuns acolo şi ai ceva de învăţat de la ei. Dacă ei nu-şi folosesc supremanţa pentru a-i domina pe subalterni, merită să fie respectaţi.

Abonează-te acum Online!
  1. Stefan cel mic a spus: 16 iunie 2019, ora 21:41

    La voi sa oprit timpul. S-au sänteti in concediu?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.