00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

HOROSCOP

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 25.05

Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Te alături unui grup de prieteni cu care ai mai lucrat şi altădată, pentru a realiza împreună un proiect important. Totul evoluează cât se poate de bine şi apar şi primele roade ale colaborării voastre, iar ţie îţi place când joci un fel de rol de lider în acest colectiv.

TAUR. Discuţi despre iubire cu maximă seriozitate, pentru că eşti solicitat să oferi sfaturi unor prieteni aflaţi în sitaţie de cumpănă. Cunoştinţele tale, modul tău de a aborda lucrurile, experienţa ta bogată de viaţă şi mai ales calmul tău îi va ajuta să regăsească echilibrul.

GEMENI. A sosit mult aşteptatul final, ai ajuns la un capăt de drum, în care ţi-ai pus mari speranţe şi pentru care ai muncit foarte mult câteva luni în şir. Eforturile pe care le-ai depus vor fi răsplătite în belşug, mai ai puţin şi vine vremea să închei definitiv acest capitol.

RAC. Iubirea nu se exprimă numai în vorbe dulci şi afirmaţii, poate, de cele mai multe ori chiar lipsite de o bază concretă. Faptele vorbesc, deci trebuie săţi asumi şi tu un anumit rol în viaţa de cuplu, deoarece serviciile reciproce pot consolida cel mai mult o relaţie.

LEU. Nu te aştepta ca lumea să respecte nevoia tale de linişte şi de odihnă astăzi, pentru că apar în permanenţă factori perturbatori. Încearcă să ignori motivele de enervare şi de stres, pentru că acestea sunt chiar nesemnificative ca să le dai atât de multă importanţă.

FECIOARĂ. Pe tine nu te sperie competiţia, oricât ar fi de puternică, dimpotrivă, te motivează şi mai mult să dovedeşti de ce eşti capabil. Vei avea succes în orice activitate care implică o confruntare de forţe de pe poziţii de egalitate, pentru că tu ştii să vrei cu adevărat. 

BALANŢĂ. O dispută aprinsă, chiar dacă tu nici nu eşti implicat, scoate la iveală trăsăturile unui coleg care îţi atrage atenţia. Descoperi intervenţii negative ale unor falşi prieteni, dar dacă te foloseşti bine de ceea ce afli acum, aceste informaţii îţi pot fi de folos pe viitor.

SCORPION. Eşti mulţumit de roadele muncii tale şi parcă simţi nevoia să te lauzi la toată lumea cu ceea ce ai realizat. Cu cât a fost mai complicat drumul până în acest rezultat şi a fost mai mare efortul pe care l-ai depus, cu atât povesteşti mai înflăcărat cele întâmplate.

SĂGETĂTOR. Deciziile pe care le iei astăzi nu au doar aşa, din senin, ci în urma unor îndelungi şi serioase consultări cu diverse persoane, care au contribuit şi ele, într-un fel, la verdictul tău final. Ai analizat bine situaţia, iar acum ştii exact ce vei avea de făcut mai departe.

CAPRICORN. Se apropie un eveniment important, care îţi provoacă emoţii şi îngrijorare. Tu faci tot ce-ţi stă în putinţă ca lucrurile să iasă perfect, dar ceea ce se clădeşte nu este o operă individuală, rezultatul depinde şi de ceilalţi membrii ai grupului cu care colaborezi.

VĂRSĂTOR. Nu ai prea multă tragere de inimă la ceea ce ai de făcut azi, ai vrea mai bine să te relaxezi şi tu puţin, ca tot omul, fără să fii nevoit să respecţi regulile impuse de alţii. Altădată te-ai fi bucurat de o astfel de petrecere sau protocol, dar acum nu te prea încântă.

PEŞTI. Preocuparea ta principală de astăzi se leagă de cheltuielile casnice, de facturile lunare, de cumpărăturile zilnice. Dai mai mulţi bani decât de obicei pe obiecte de decor, sau, poate, găseşti o soluţie bună pentru a cumpăra o casă nouă sau, poate, îţi schimbi maşina.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.